Emmerys Hellerup Strandvejen Virkelig dårlig service mangler tit aviser Har ikke smagsprøver klar før efter kl 10 Beskidte borde Dette er efter mange besøg da vi bor der Sur maneger T... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
emmerys er et 100% økologisk bageri med håndlavet brød, kage og wienerbrød – og lækre specialiteter som; kaffe, te, chokolade, vin, vand, most og meget mere. Et centralt bagerier leverer hver dag 100% økologisk bagværker til 29 butikker.
Trekronergade 147B, 2500, Valby, Danmark
- www.emmerys.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Super og
meget venlig betjening af medarbejderen hos Emmerys på Suhmsgade
Emmerys Lyngby
Skriver normalt aldrig anmeldelser - men går indimellem ind og læser - og tænker at jeg gerne ville have læst om det her inden jeg besøgte Emmerys/ Lyngby :-/ så derfor skriver jeg dette.
Jeg har desværre ikke noget godt at sige om mit besøg derinde. Butikken fremstod som lettere rodet! Bordene var fyldt med brugt service - og det kan jeg egentlig godt “leve med” og selv rydde til side hvis der er meget travlt og man fornemmer at der virkelig er meget travlt som der sagtens kan være på en lørdag i primetime - men der var 4 andre gæster i café området og to ekspedienter!
De to kaffer vi bestilte var ok - men bollen vi fik var tør/ hård / kedelig og osten der blev serveret til vendte næsten opad :( og kanelsneglen var ligeledes tør og kedelig og ikke særlig indbydende. Ekspedienterne havde desværre meget travlt med at snakke privatsnak med veninder som kom ind efterfølgende og registrerede ikke gæsterne! Og vi opdagede lidt tilfældigt at vores ting var færdige og til at hente ved kassen! Vi drak vores kaffe og lod maden være og må bare sige at det slet ikke var pengene værd og jeg ærgrede mig over at ha brugt både tid og penge der :(
Kan IKKE anbefales!
Emmerys Bruuns Galleri
Mega langsomt betjening (imens personalet småsnakker og griner indbyrdes). Alle engangskopper er uden sleeves og varme drikker brænder hænder - pas på!
Havde bestilt for 187 kr men de kunne…
Havde bestilt for 187 kr men de kunne ikke give tilbage på en 500 kr seddel.
Kl var 13.
Dårlig stil og ulovligt
Emmerys Vesterport
Emmerys Vesterport, bør springes over.
Morgen platte med iskolde æg (grundet at de helt tosset ligger de nykogte æg på is efter de er kogt) plus tørt brød og latte så tynd at den smager af billig kaffemaskine kaffe. Øv.
Købte idag 2 stk.hvid chokolade kage
Købte idag 2 stk.hvid chokolade kage. De var så gamle og tørre, at de skulle være smidt ud for flere dage siden. De er uspiselige og er i skraldespanden .Det kan I ikke være bekendt.
Emmerys i Århus
Emmerys i Århus - hyggelig nok, men fastelavnsbollen var tør, ikke hævet og kedelig + min datters kakao smagte ikke af kakao, men af varm mælk med sødestof + etellerandet ubestemmeligt! Det var slet ikke prisen værd!
Kyllinge sandwich fyldt med brusk
Kyllinge sandwich fyldt med brusk, ikke lækkert. Ekspedient sagde at det var meget normal. Blev ikke tilbudt noget andet eller penge tilbage
I søndags var jeg forbi Emmerys…
I søndags var jeg forbi Emmerys Nørreport for at bestille og betale en kagemand til afhentning den 16. februar kl. 06.45. Jeg skulle ha’ den med på arbejde for at fejre en rund fødselsdag på mit arbejde.
I morges tikkede en SMS ind kl. 6.01 med beskeden:
Hej,
Du har bestilt en kagemand til i dag den 16/2. Vi har ikke modtaget den fra vores bageri,og den kan derfor ikke afhentes kl 06:45. Vi kontakter dig så snart vi ved mere.
Mvh emmerys Nørreport
Jeg var ærgerlig over, at Emmerys brændte mig af med så kort varsel. Den ene stjerne får Emmerys, fordi der ikke var problemer med at få pengene retur.
Dårlig oplevelse
Virkelig dårlig service i Risskov i dag. Vi bestilte kage og kaffe til at nyde i caféen. Der var ikke styr på rækkefølgen af bestillinger og hvad folk havde bestilt. Det betød, at vi fik vores bestilling senere end flere af dem der havde bestilt efter os.
Da vi bestilte lå der +10 fastelavnsboller med chokolade og vi bestilte og betalte for en. Da de endelig kom med vores bestilling, beklagede de, at de ikke havde flere fastelavnsboller med chokolade, til trods for at vi havde betalt for en. Men kort tid efter fik vores nabo bord serveret en! What?!?
Så alt i alt en virkelig dårlig oplevelse.
Tørreste kage nogensinde
Selve caféen i Holte er hyggelig med forskellige typer siddearrangementer.
Men ærgerligt at alt andet så ikke helt holder standarden.
Vores kager var de tørreste af de tørreste, og der var ikke meget smag.
Den ene af vores drikkevarer blev simpelthen givet til en anden kunde, og den anden drikkevare (varm chokolade) smagte af chokolade, men med tydelig smag af kaffe.
Betjeningen var ikke særlig smilende eller velkommende, da vi kom. Til gengæld var de to gutter, som skulle lukke butikken, utrolig venlige og smilende.
Og rengøring af borde - SUK!
Virkelig ærgerlig oplevelse til 88,-.
Det må simpelthen kunne gøres bedre.
Hvis du kommer for en fantastisk…
Hvis du kommer for en fantastisk service er du gået forkert, men havde brug for varme inde jeg skulle vide . Så købte the og en croissant. Men tror efter hånden servic er en mangelvare her i landet, den findes ikke hos Emerys. Toilettet var også ulækkert
EMMERYS var før i tiden et sted man…
EMMERYS var før i tiden et sted man kunne komme og få god service gode sandwices god kaffe eller gode kager.Det er ødelagt nu,hver gang jeg er der ,er der altid problem med et eller andet .Er træt af det ...
Lyngby virkelig flabet personalet( mørk…
Lyngby virkelig flabet personalet( mørk håret pige) Gav sine to veninder gratis kaffe, hvor jeg sagde at det må man ikke. Hvor hun så svarede igen
Favorabel kaffe i den i Risskov.
Elsker faktisk stemningen i Nærum Torv…
Elsker faktisk stemningen i Nærum Torv og det er dejligt, at der er kommet lækre bagerbrød og god kaffe til byen!
Dog mangler de unge piger virkelig at smile til kunderne. Og de står højlydt og bagtaler deres venner internt foran caféens gæster.
Det trækker stemningen ned. Håber det ændrer sig.
Købte i dag på Jægersborg alle ca kl 13…
Købte i dag på Jægersborg alle ca kl 13 en laksemad og en kop ingefærd the laksemaden bar ok men te vandet var for koldt til at få infusion ud af brevet og der var møgbeskidt på gulve og borde ikke ryddet af ej heller der hvor man selv skulle sætte beskidte ting .Tilsidst valgte vi et bord hvor vi satte det beskidte hen der var krummer over alt på diske og borde.
Hvis i ikke har nok personale må i købe nogle våd savietter så kunderne selv kan tørre bordet.
Sidste gang jeg kommer der hvis der er så ulækkert.Betalte 96 kr så… De unge mennesker var venlige i betjeningen men havde meget travlt
Beskidt i Gentoftegade 47
Kl. 12.20 var der 1 til at betjene strøgkunder og gæster. Hun havde travlt! Lad det være.
Et besøg på toilettet viste, at det var meget længe siden, der var gjort rent. Håndklædeservietter og toiletpapir manglede, affaldsspanden var revnet, håndvasken var gråsort, toilettet beskidt, gulvet ligeså. Ekspedienten fik besked om manglende papir - trak på skulderen. Ok. Af hygiejniske hensyn bør hun nok heller ikke tage sig af dette.
Selve cafe området var heller ikke rent. På såvel gulv som paneler lå snavs, som vidnede om at der ikke var gjort rent - ikke kun idag - men i uger.
En trist oplevelse der ikke inviterer på genbesøg.