Emmerske biler APS Anmeldelser

4,6

Jeg har kun noget godt at sige om Emmerske Biler. Man bliver mødt af nogle virkelig søde, imødekommende og hjælpsomme mennesker, som tydeligt går op i at give kunderne en god oplevelse. Kæmpe anbef... Se mere

Fantastisk oplevelse og fremragende service! ⭐⭐⭐⭐⭐ jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet.Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, blev jeg mødt med stor professionalisme og et smil. S... Se mere

Kæmpe anbefaling til Emmerske biler, og især Niclas, vi skulle se en bil i dag og fik den med hjem i dag grundet mega god service fra Niclas!

God kunde oplevelse, flinke medarbejder samt meget lyttende til ens behov. Jeg skulle bruge en bil, de fandt den rigtige og herefter fik de udarbejdet alt papir arbejde rigtig hurtig.

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted
  3. Billeasing
  4. Autoforhandler
  5. Trailerforhandler

Emmerske Biler er et firma med over 30 års drift på samme adresse i St. Emmerske lidt uden for Tønder. Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for salg af bil og trailer samt reparation af disse. Med ca. 70 biler på lager og som AutoMester værksted er vi altid klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have en ny flot bil eller have din nuværende bil eller trailer repareret. Hos os er et ord et ord – og vi stiler efter at behandle vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Kæmpe anbefaling fra Lejre.

Kæmpe anbefaling fra Lejre.
En fredag eftermiddag hastede vi til Tønder efter en Tesla 3, da der var støvsuget på Sjælland. Vi blev mødt telefonisk af Yassin, som var både på, imødekommende og ihærdig.
Yassin blev efter lukketid, da vi ellers ikke kunne nå at komme frem.
Det var fedt at mærke entusiasme og vilje, så tak for det.
En lille uge efter, trillede Yassin ind i vores indkørsel med vores nye bil.
Vi vil klart handle hos Emmerske biler igen, selvom det er en lang tur.

14. juni 2022

Fantastisk oplevelse

Jeg har i dag hentet en Tesla, som jeg har købt hos Emmerske Biler. Jeg har handlet bil mange gange, og jeg har aldrig oplevet en så fantastisk service. Jeg har helt klart fundet en bilforhandler, som jeg vender tilbage til, når jeg igen skal have ny bil. De er servicemindede og skaber nogle virkelige gode rammer om en tryg bilhandel. Jeg har som en del af handelen haft kontakt til alle i salgsafdelingen, og det er tydeligt, at service og ærlighed er noget, der bare er en naturlig del af Emmerske Biler.

3. juni 2022

En ren 5er

Købt og solgt biler ved Emmerske biler flere gange.

Altid HØJ service og faglighed.

11. maj 2022

Jeg havde et ønske om en Tesla Model Y…

Jeg havde et ønske om en Tesla Model Y Long Range med træk.

Bliver mødt med stor servicemindedhed af Yassin, han havde en på lager og bød på min “gamle” Model 3 Long Range.

Efter 3 dage, så står der en Model Y hjemme hos mig med træk og Enhanced Autopilot.

Jeg har nu haft købt 4 biler de sidste 4 år, men denne service var så ekseptionel at det får fuldt ud tilfredshed i service.

Jeg havde 20 minutter til at aflevere og tage den nye bil, og der gik 10 - så kørte jeg igen!

God service! Anbefalelsesværdigt virksomhed!

10. maj 2022

Deres brugtbilsvurdering er helt hen i…

Deres brugtbilsvurdering er helt hen i skoven!!
I min søgen efter en Tesla Model Y har jeg modtaget en hel del vurderinger på vores brugte Tesla Model S og vel og mærke ud fra de samme kriterier og billeder/beskrivelse.
Emmerske ringede mig først op og vendte tilbage en time senere med vurderingen.
Den pris de kom med er 60.000kr under hvad andre forhandlere har tilbudt os, og dette præciserede jeg meget klart at deres vurdering er useriøs og helt væk fra vinduet.
Pas på med at sælge jeres brugte bil her, det er på grænsen til tyveri fra kunderne.

Alternativt spil dog med åbne kort og vær ærlig om, i ikke vil have denne bil ind i jeres udstillingshal.
For det er det i sådan set siger på en anden måde.

8. maj 2022

Pragtfuldt service!

Pragtfuldt service! Og så af en af de nye unge sælger, Jacob hed han vist nok!
Købte en VW Golf VII GTE i sidste måned. Forløbet med sælgeren var helt i top og han havde tingene i orden og de diverse papir der skulle underskrives skete i en vældig fart! Godt arbejde!
Vil helt klart anbefale Emmerske Biler til andre og ikke mindst vil jeg handle bil ved dem igen.

17. februar 2022

De kontaktede mig

De kontaktede mig.
Da jeg havde en Vw Golf 7 GTE tilsalg.
Vi aftalte en pris og at den ikke kunne blive billigere.
Så kom en der hedder jacob der nede fra. Kigger og prøver den. Kørte fint. Men ja den havde lidt ridser her og der. Så han ville give 5000 kr mindre. Det gik jeg med til. Da jeg gerne ville have den solgt.
Der blev overført penge. Og de ville stå for en slutseddel fra bil forhandleren af.
Der kom ingen ting. Og jeg har skreven flere gange til ham “Jacob Rahbaek“ som var og hente den.
Men de fik aldrig sendt en slutseddel.
Så har stadigvæk ikke modtaget noget.
Så skrev jeg på deres Firma mail. Men heller intet svar!
Bilen ville jacob sikkert købe til sig selv og så, så det bedre ud. At det var et firma der købte den. Og nu har firmaet den ikke inde i deres regnskab måske.
Men har rykkede flere gange. Men intet hjælper. Så nu måtte jeg skrive her inde!

14. februar 2022

Super service.

Vi købte en bil til en god/fair pris.
Desværre viste det sig senere, at der var lidt problemer med den. Dette blev løst, på bedste vis, helt professionel. Ingen bøvl, eller dårlige undskyldninger.
Handler helt sikkert her igen, hvis de har bilen vi søger næste gang, eller kan skaffe den.

23. november 2021

Fed bil dårlig oplevelse

Fed bil dårlig oplevelse

Købte bil ved Emmerske, selve købet af bilen, var der ikke noget i vejen med, kompetent rådgivning.

Det sluttede dog skidt. Skidt, fordi jeg som køber, af den dyreste bil, jeg nogenside har købt. Jeg følte mig til besvær ved afhentning af bilen, og det virkede mest som om , de bare ville hjem. Min egen gennemgang af bilen resulterede i, at jeg fandt gammelt tøj i bagagerummet og gamle kvitteringer, heldigvis opdagede jeg måtten i bagagerummet ikke var der. Bilen var lovet ny poleret, dog blev jeg ikke lovet at jeg selv skulle gå bilen efter og fjerne rester af polerings middel. Små ting, men det som er værst, hvis det kan ske, hvad er der så mere? købet af ny bil ved en kompetent forhandler skal for mit vedkommende ikke efterlade mig med en usikkerhed. Som jeg desværre står tilbage.

3. juli 2021

Kanon service👍👍👍👍

Har købt 2 biler af EMMERSKE biler inde for 1 måned. Kan kun anbefale dem. Super service holder deres aftaler og altid frisk på en god handel. Må indrømme at Ole Frisk lever op til sit navn😉. Endnu engang tak for begge handler.

5. maj 2021