youngavenue.dk

Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her. Gode tilbud og et stort udvalg af de mærker som vi holder af hos os. Rigtig god service med hurtig levering. Tak for den søde, personlige hilsen…... Se mere

Bestilte varer fra deres udsalg - køb 3 ting få 70% rabat. Modtog 2 par sko 2 dage efter, den tredie ting (som jeg bare købte for at få rabatten ;o) var udsolgt, men rabatten var der stadig og skoene... Se mere

Jeg har igennem nogle år handlet ved emmamai, jeg har altid været tilfreds med deres varer og pakken er kommet frem 1-2 dage efter bestillingen, hvilket betyder meget for mig. Når jeg har kontaktet bu... Se mere

Jeg købte en rigtig lækker jakke fra Danefæ og var meget i tvivl om størrelsen, men Gitte fra Emmamai tog imod opkald både aften og weekend. Jakken modtog jeg allerede dagen efter bestillingen og da j... Se mere

1. Børnetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Young Avenue by Emmamai online salg af børnetøj og dametøj. Vi har alle de populære mærker som Calvin Klein, Levis, Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard og Lmtd. Altid gratis fragt til pakkeshop i Danmark og hurtig levering.

Fin handel - altid god service og hurtig levering!

I ca. 5 år har jeg jævnligt handlet pigetøj hos emmamai.dk, og jeg har altid fået en super service, og varerne er blevet leveret hurtigt. Jeg skriver altid i notatfeltet, at jeg gerne vil kontaktes, hvis en eller flere varer er udsolgt, og jeg er en enkelt gang blevet ringet op, hvor vi sammen fandt en tilsvarende vare. Jeg kan varmt anbefale emmamai,dk!

7. januar 2013

Top service

Kunne afhentes samme dag som varen blev bestilt:) Service helt i top. Vil klart anbefale denne webshop til alle der elsker lækkert børnetøj.

28. december 2012

Pålidelig og god service.

Jeg har ofte bestilt hos Emmamai, og har indtil nu været tilfreds. Jeg har kun engang været utilfreds med et produkt, og der fik jeg med det samme et nyt.
Rigtig god service, gode tilbud og mange fine varer.

21. november 2012

SUPER...

Fik noget rigtig fint børnetøj til mine børn. Det ene par bukser var ikke på lager i den ønskede størrelse, så fik en sms med en anden varer de kunne tilbyde istedet, SUPER service :o)
Meget hurtig levering..
Fuld ud tilfreds og vender helt sikkert retur.
Mvh. Tine

15. august 2012

Super fint tøj, men men....

Jeg benyttede mig af Jeres gode tilbud med 70 % på udsalgsvarer. Men da jeg modtager tøjet er kun halvdelen med, og får en note med om, at det andet var udsolgt.

Hvorfor skriver I så ikke udsolgt på hjemmesiden, så man ikke kan bestille den pågældende vare?
Ligeledes ville jeg gerne, at I havde kontaktet mig, evt via mail, og informeret om de udsolgte varer, og tilbudt mig at købe noget andet i stedet for. Især fordi det var til gaver, og jeg sagtens kunne have fundet noget andet.
Sådan en procedure har jeg oplevet fra en del andre netbutikker, og synes det er super dejligt, at få en chance for at vælge en anden vare, i stedet for den udsolgte.
Hilsen Anita (vil gerne kontaktes, hvis I vil tilbyde mig at handle til 70 %, i stedet for de udsolgte varer, er stadig interesseret. Mail: elmholdt.thee@hotmail.com)

12. august 2012
youngavenue.dk-logo

Besvarelse fra youngavenue.dk

Hej Anita
Grundet ejerskifte på shoppen har der været lidt rod med lageret og det har vist sig, at der har været nogle ting på nettet som så aligevel ikke har været på lager - jeg beklager meget og vi arbejder på at få rettet op på det. Selvfølgelig kan du frit vælge noget andet fra udsalgs kategorien og få 70% i rabat..
Vi vil selvfølgelig også fremover bestræbe os på at sende en mail ved udsolgte varer.

Hilsen Gitte

Dårlig

Flere gange oplevet meget sen tilbagemelding på forespørgsel via mail - til trods for henvisning til en chat - funktion så man forventer rimelig hurtigt svar og ikke at skulle vente flere dage.
Sidst bestilte jeg varer som var tilgængelige i de relevante størrelser og 5 dage efter modtager jeg så mail om at de ikke kan leveres.
Handler ofte via nettet og har ikke oplevet noget lignende!

27. juni 2012

Skuffende oplevelse

2 dage efter bestilling fik jeg mail om at varen alligevel ikke var på lager - ærgerligt man ikke kunne se det ved købet.

19. juni 2012

Fine varer, desværre fik jeg en buksedragt i en forkert farve, men fik hurtigt tilsendt en returpose og pengene refunderet før dragten var sendt retur. God, hurtig og venlig service!

13. april 2012

Rigtig godt tilbud

Fandt en regnjakke til meget billige penge, hvor den stadig står til fuld pris andre steder. Nem bestilling og fik varen inden for to dage. Savner dog en mail, når varen er afsendt.

29. marts 2012