Dagens billigste pris på nettet, men leveringstiden ">8 arbejdsdage" er lige til den stive side for en standard Damixa-dims. Konklusion: Vær ude i god tid, så kan du spare (i mit tilfælde) i størr... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Netsalg El&VVS ApS. blev stiftet d. 1/1/2001, og sælger i dag til private, firmaer og offentlige virksomheder til konkurrencedygtige priser.
Søndergårdsvej 44, 4640, Faxe, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
At det er råd til en blender, uden den er for dyr.
At al vigtigt info om blenderen er godt detaljeret så man ved hvad man køber. ISÆR at den har 800 whatt, og har plastickande.
At den ku fås i hvid. fx sort blender ville få mig til at søge en anden model.
At man kan hente sin pakke i pakkeshop
At Elvvs dk siden er troværdig + hurtig betjening, uden man skal til at oprette en profil først. 😃Derfor mange tak. Glæder mig til at lave smoothies.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Nemt og overskuelig og gode forslag til “ andre købte også” og der dukker feks. forskruninger op nÅr man ligger en sikkerhedsafbryder i kurven

Selve købet 5 stjernet
Havde problemer med at få feltet frem til pakke post
Dao/gps.
Kun feltet til hjemmelevering ( min adresse)

Besvarelse fra Elvvs.dk
Bestilte et produkt den 18. februar med angivelse af levering inden for 1-3 dage. Jeg har nu i fire dage forsøgt at komme i kontakt med Netsalg El og VVS og få et svar på, hvornår jeg kan forvente at modtage min bestilling. På deres hjemmeside bliver man dirigeret til en ordreside for status. Her er intet sket siden jeg lagde min ordre. Jeg har forsøgt at ringe til deres telefon over de sidste fire dage. Senest her til formiddag, hvor jeg har ringet 8 gange. Intet svar. Igår kom jeg igennem til en medarbejder, som ikke kunne hjælpe, men som ville sende en mail til "nogen 15 km væk" og lovede at jeg ville få svar inden udgangen af igår. Jeg har stadig ikke modtaget noget svar. Jeg har også forsøgt at komme i kontakt med dem via kontaktformular på hjemmesiden. Intet svar. Jeg kan ikke andet end at tro, at denne hjemmeside er scam og at man derfor bør holde sig langt væk. Bare ærgerligt for mig, at de har mine betalingsoplysninger og jeg intet kan gøre ift at annulere ordren og bestille hos en anden leverandør.
Opdatering: efter jeg skrev denne anmeldese fik jeg endelig svar fra Netsalg om at min varer var i restordre. Dette fremgik ikke ved bestilling. Da jeg endnu ikke har modtaget min varer her to uger efter bestilling kan jeg desværre ikke andet at bevare den ene stjerne.

Besvarelse fra Elvvs.dk
De havde det jeg skulle bruge. Kom indenfor et par dage og det var super fint.

Besvarelse fra Elvvs.dk
jeg har handlet hos El&vvs flere gange, da der ydes god hjælp og vejledning. så det bliver den rette løsning, første gang. Og til fornuftige priser.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Helt fint sted og handle Alt er lige som det skal være og som jeg forventede

Besvarelse fra Elvvs.dk
supernem hjemmeside - Desværre viste varen sig ikke at være på lager, selvom det så sådan ud da jeg bestilte den - det er ret så irriterende, og der er virkelig lang ventetid i korrespondancen med kundeservice

Besvarelse fra Elvvs.dk
god og præcis information om produktet og levering som aftalt

Besvarelse fra Elvvs.dk
Nem bestilling og de havde det jeg skulle bruge.

Web siden virker fint men lidt skuffet over at betale 25,00 kr for afhentning

Besvarelse fra Elvvs.dk
Nemt og hurtigt at bestille produkter fra Elvvs.dk