Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 780 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med virksomhedens priser, som ofte beskrives som de billigste på markedet, og mange sætter pris på det store udvalg af produkter. Hjemmesiden fremhæves som brugervenlig, nem at navigere på og effektiv til at finde de ønskede varer. Dog var nogle utilfredse med leveringstiderne, som i visse tilfælde var længere end forventet eller angivet på hjemmesiden, og enkelte oplevede, at bestilte varer var i restordre uden forudgående information. Der var også et par tilfælde, hvor kunder modtog produkter af et andet mærke end det bestilte, eller hvor der manglede sorteringsmuligheder og flere billeder på produkterne for at lette købsbeslutningen.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkt. Nogle kunder roser et godt udvalg af produkter, gode priser og... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer. Mens nogle kunder fandt bestillingsprocessen nem og... Se mere

Website

Anmeldere fremhæver positive aspekter af websitet. Kunder roser den nemme navigation, det store udvalg og den... Se mere

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservice. Mens nogle forbrugere roser hurtig levering og nem... Se mere

Price

Forbrugere finder priserne positive. Mange fremhæver, at de kan finde et stort udvalg af varer til rimelige,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dagens billigste pris på nettet, men leveringstiden ">8 arbejdsdage" er lige til den stive side for en standard Damixa-dims. Konklusion: Vær ude i god tid, så kan du spare (i mit tilfælde) i størr... Se mere

Jeg bestilte to håndvaskarmaturer fra Grohe, hvor leveringstiden stod til normalt>16 dage på lagervarer, hvilket vi havde tid til at vente på. Da jeg i start/midt januar skriver til dem, hvornår je... Se mere

Fin hjemmeside med fine priser. dog mangler der nogle sorterings muligheder når man søger efter de varer man leder efter

havde lidt svært ved at finde nogle produkter men ellers en go side, med stort udvalg

1. nr. 53 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 24 af de 26 bedste virksomheder i Badeværelsesrenovering
  3. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Butik med elartikler
  4. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af elpærer
  5. nr. 35 af de 38 bedste virksomheder i Lampeforretning
  6. nr. 33 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør

Netsalg El&VVS ApS. blev stiftet d. 1/1/2001, og sælger i dag til private, firmaer og offentlige virksomheder til konkurrencedygtige priser.

4,0

God

12 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Super servive og hurtig levering

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både super service og hurtig levering.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

**Netsalg El & VVS**

Perfekt og ingen problemer :)

Perfekt og ingen problemer :)

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt fungerede perfekt, og at du ikke oplevede nogen problemer.

nemt og billigt

nemt og billigt. særligt hvis det kommer hurtigt også.

Hej Casper

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede det som både nemt og billigt at handle hos os.

Vi håber selvfølgelig også, at leveringen lever op til forventningerne. Tak fordi du handlede hos os.

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede super hurtig og god service hos os.

God chat, mange produkter

Et godt udvalg af produkter og både god og hurtig hjælp at hente på deres chat

Hej Wilfred

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores udvalg af produkter, og at du fik god og hurtig hjælp i chatten.

**Netsalg El & VVS**

Utroligt nemt at bestille og nemt at…

Utroligt nemt at bestille og nemt at finde den vare jeg søgte

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at det var nemt både at finde den vare, du søgte, og at gennemføre bestillingen.

**Netsalg El & VVS**

Nemt at finde produkter og gode…

Nemt at finde produkter og gode betalingsalterntive.

Hej Mariann

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at det var nemt at finde produkterne, og at du er tilfreds med vores betalingsalternativer.

Ingenting efter en uge…

Jeg bestilte for over en uge siden 6 lysstofrør og har intet hørt. Jeg har skrevet til dem, men intet svar. Jeg kan ikke anbefale at kaste sig ud i at handle med dem desværre selvom der er mange gode anmeldelser herinde.

4. marts 2026

Hej Sarah.

Er du sikker på du anmelder den rigtige virksomhed? På den ordre du henviser til har du bestilt forskruninger mm og alt er leveret indenfor - 1-3 dage. Der er ingen lysrør på denne ordre.

Retter du denne anmeldelse?

Nem bestilling

Nem bestilling, havde det jeg skulle bruge.

Hej Alexander

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, og at du kunne finde det, du skulle bruge hos os.

**Netsalg El & VVS**

Altid hurtig og fin service hos El og…

Altid hurtig og fin service hos El og VVS

Hej Torben

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever hurtig og god service hos Elvvs.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

god service

god service. nemt og hurtigt

Hej Steen

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede god service, og at det var både nemt og hurtigt at handle hos os.

Nemt og overskueligt

Nem og overskuelig hjemmeside.

10. marts 2026

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever vores hjemmeside som nem og overskuelig.

Nemt at handle her.

10. marts 2026

Hej Kennet

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du synes, det er nemt at handle hos os.

ingen problemer

9. marts 2026

Hej Ejnar

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at din handel forløb uden problemer.

bestilling af lysrør.

hurtigt og nemt.

8. marts 2026

Hej Jerrik

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at bestillingen af lysrør var både hurtig og nem.

**Netsalg El & VVS**

Havde det jeg skulle bruge

8. marts 2026

Hej Torben

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du kunne finde det, du skulle bruge hos os.

**Netsalg El & VVS**

Hurtig og nemt at bestille

Hurtig og nemt at bestille. Har tidligere købt hos virksomheden og var fuldt tilfreds med købet.

7. marts 2026

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at det var hurtigt og nemt at bestille, og at du tidligere har været tilfreds med dine køb hos os.

Vi sætter stor pris på din tillid og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

**Netsalg El & VVS**

Glødepærer giver godt og sundt lys

Jeg er rigtig glad for at kunne få glødepærer helt ned til 15 W.
Desværre er to af 15W E-27 pærerne allerede sprunget efter en uge, så find gerne en anden producent. De pærer med 14-fatning jeg købte samtidig og kommer fra en anden producent har en spændingstolerance på 220 - 240 Volt, og de holder. Jeg havde været parat til at betale ekstra for en højere kvalitet.

7. marts 2026

Hej Niels

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Det glæder os at høre, at du er glad for stadig at kunne få glødepærer i de lave watt, som giver det varme og behagelige lys mange foretrækker.

Du har helt ret i, at ældre pærer ofte havde et større spændingsområde og derfor kunne holde længere. I dag er udvalget desværre mere begrænset på grund af energikrav og udfasning af mange typer lyskilder, men vi forsøger stadig at finde de bedste produkter på markedet.

Tak fordi du handler hos os.

Let forståelig hjemmeside

Hej Keld

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever vores hjemmeside som let at forstå og bruge.

God webshop

Hej

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores webshop.