Elscootersweden Anmeldelser 53

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har varit på gång att införskaffa var sin mindre fat-bike under en tid och hittade Elscooter Sweden i Jönköping. Då vi bor i närheten åkte vi dit och fick en inspirerande och sakkunnig förevisning... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helnöjd med min nya DOUCHEBIKE 1000W SVAN. Har fått bra bemötande och svar på alla mina frågor inför köpet. Jag har inte hunnit att köra mer än 5 mil ännu men har testat alla backar som min gamla... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte min ghostride 750w begagnad något år gammal, knappt körd. Började strula direkt med ett framdäck som gled av fälgen. Fick beställa nya från rawbike. Bromsar helt värdelösa, fick ställas in ef... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk bra kontakt! Väldig enkelt att gå in och beställa och betala, sen kom cykeln bara några dagar senare hem. När jag köpte min cykel fick jag först inte igång den och ringde direkt. F... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelgrossist
  3. Butik med cykeltilbehør

Skrevet af virksomheden

Din expert på elcyklar & elscootrar! Vi säljer endast handplockade modeller eller egenutvecklade under eget varumärke DOUCHE. Vi erbjuder hög kvalitet och personlig service!

Kontaktoplysninger

4,4

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helnöjd med min nya DOUCHEBIKE 1000W…

Helnöjd med min nya DOUCHEBIKE 1000W SVAN.
Har fått bra bemötande och svar på alla mina frågor inför köpet.
Jag har inte hunnit att köra mer än 5 mil ännu men har testat alla backar som min gamla el cykel inte orkade.
Nu känns det inte ens som något motstånd när jag forcerar samma backar.
Cykeln är stadig och mycket rejäl!
Rekommenderas!!!

6. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fruktansvärd kundservice

Jag har aldrig tidigare upplevt sådan dålig kundservice och trakasserande beteende. Marcus skickade först fel modell av elcykel och sedan ytterligare en felaktig cykel som han insisterade på att jag skulle behålla. Trots att jag tydligt informerade om min allvarliga sjukdom, bombarderade han mig med e-post sent på kvällen, sms tidigt på morgonen och flera telefonsamtal samma dag – totalt fler än fem kontakter på kort tid. Han krävde att jag skulle packa ned cykeln, skaffa emballage, tejpa kartong och skriva ut fraktsedel själv, något som lagen inte kräver av kunden. Denna behandling är helt oacceptabel.

12. juni 2025
Uopfordret anmeldelse
Elscootersweden-logo

Besvarelse fra Elscootersweden

Jag har inget intresse eller vinning av att uppröra någon. Jag personligen jobbar 10 varje dag och gör mitt bästa för att göra alla nöjda. Detta är min passion!
Det du beskriver är halva sanningen. Inte schysst alls att inte berätta den andra halvan.
Ja Fel cykel skickades av lagret. Det första jag gör är att be om ursäkt för detta. Problemet är att kunden öppnar kartongen och plockar ut cykel och monterar den och slänger emballaget av okänd anledning. Problemet är att kunden sedan ställer cykeln på sin trappa och säger att det är upp till mig att frakta bort och skaffa nytt emballage. Jag ber om hjälp från kunden. Får noll svar och iskallt bemötande. Jag fick ringa runt bland vänner och be om hjälp att hämta cykeln på trappan i Spanien och försöka rädda denna cykel från stöld. Total panik. En elcykel värd 20K står helt öppet utomhus. Därefter fick jag betala frakt och emballage för totalt 1700kr.
Där är nu hela sanningen. Nä jag blir väldigt ledsen och besviken över hur vissa människor har ett iskallt sinne och noll sympati att hjälpa till och vara en god medmänniska.
Vidare har du nu en grymt bra elcykel som du kan skriva något bra om eller nyansera ditt inlägg lite kanske.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.