ELonlineSalg.dk - Elartikler på nettet Anmeldelser 46

4,3

Bestilte mange forskellige varer til kontakter. Modtog mail med ordrepakning og afsendelse to dage efter bestilling og modtog varen dagen efter. Der er fysisk adresse og telefonnummer og endda navn på... Se mere

God hjemmeside med god info. hurtigt levering og god service undervejs. Meget stort udvalg af kendte mærker til en meget favorabel pris. Har selv mulighed for at købe enkelte ting til indkøbspris -... Se mere

Der gik 6 dage fra jeg bestilte min ordre til de overhovedet har behandlet den, det er der ingen der er tjent med.

Købte En frostgaurd, 6 m. Blev ringet op inden for en halv time efter bestilling. Varen var i restordre pga. kong vinters hærgen i Danmark. Men jeg blev tilbudt et alternativ som er ligeså godt. Og... Se mere

1. Butik med elektronikreservedele og -komponenter
  2. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Salg af elartikler til lavpris på nettet - Rådgivning af erfarende fagfolk ved køb af elartikler

4,3

Super service og super hurtig levering

Har købt 2 ting fra El-onlinesalg, begge kom dagen efter jeg havde bestilt dem.. Den ene troede jeg der var fejl på, men kom retur og fik samtidig rigtig vejledning på mail samt en billedanvisning..

Super og venlig service

28. december 2009

Anbefales

Meget informativ ordrebekræftelse med angivelse af leveringsmåde, hurtig levering og OK pris.

20. december 2009

Eludstyr

Betilte via nette, fandt let det jeg søgte og til fabelagtig pris. 5 minutter efter at jeg havde bestilt kom mail om at komponenten var pakket og afsendt.
Super service !

9. december 2009

super service

Har købt ledninger samt muffer. Der var en lille farvefejl i leverencen som uden videre blev rettet med det samme. Hurtig ekspedition og god kvalitet på produkterne. Bestemt et sted jeg kan anbefale at handle.

2. november 2009

Nem og Hurtig betjening

Nemt at finde varen på internettet, fornuftig pris og mindre end 10 minutter efter bestilling får jeg en bekræftelse på at varen sendes i dag.
Eneste er at jeg skal give kr. 48 i forsendelse. for en vare der kan sendes med brev, men ok, det er vel for at gøre det enkelt.
Nu glæder jeg mig bare til at modtage varen.

30. oktober 2009

fem i lukketid

har bestilt en temostat som jeg skulle bruge dagen efter, selvom det var lige til lukketid så blev den sendt til modtagelse dagen efter kanon !!!!!!!!!!!!!!

1. oktober 2009

Nemt og stort udvalg

Mister en stjerne fordi sitet til tider var langsomt og hang flere minutter.
Når man køber afbrydere er der umuligt at vide hvor mange dele der går til en funktionel afbryder (LK fuga f. eks.). Der var dog nogle hints under varen, som viste tilbehør, men man var aldrig helt sikker. Jeg er ikke elektriker; for dem er det jo indlysende.
Priserne er ok, men dele kan findes billigere i varehuse - fordelen er at man kan sidde derhjemme og købe ind.
Meget hurtig levering, god email info. Kunne få 4 stjerner.

29. september 2009
ELonlineSalg.dk - Elartikler på nettet-logo

Besvarelse fra ELonlineSalg.dk - Elartikler på nettet

Hej Thomas

Vi er kede af du har oplevet en langsom hjemmeside. Dette skyldes vores programmør har vært igang med at optimere vores hjemmeside, så den gerne skulle blive meget hurtigere i fremtiden.

Vi giver dig ret i der er stor tvivel omkring vores salgsenhed og pakningsstørrelse, og vil tage dette op til diskussion om det skal fjernes, for at gøre det lettere for vores kunder.

Du må meget gerne (hvis du har tid) sende en e-mail til mig på jnj@[FJERN]elonlinesalg.dk med varer, hvor prisen er billigere.

Du skal have tusind tak for din anmeldelse. Håber du giver den 4 stjerne, som du skriver i din anmeldelse.

Jonas Jacobsen / ELonlineSalg.dk

Alt i orden

Hurtig levering, god service og billige priser.

Jeg modtog varen dagen efter bestillingen, så min elektriker kunne udføre sit arbejde :)

11. september 2009

Hurtig levering som aftalt

De tager altid telefonen og vender også gerne tilbage dig på mail!

Jeg købte en powermax pro via deres hjemmeside! Gode information til mig om status hos dem pr. mail. Leveringen skete som aftalt. Så jeg kan varmt anbefale dig at handle via deres hjemmeside.

5. september 2009

Hurtig levering og god information - også af restordre

Jeg bestilte en aften og næste formiddag fik jeg en mail om at nu var pakken klar til at blive sendt. Næste dag fik jeg pakken ind af døren .. desværre med 2 ting i rest-ordre. De kom dog allerede næste dag!

God og hurtig levering - og fint informations niveau. Klart et sted jeg vil handle igen.

24. august 2009

Er dette din virksomhed?