SCAM! Købte en "cashmere" cardigan hos dem. Da den ankom var den SLET ikke som på billederne. Det var en trøje i fake plys!... hvilket selve produktet ikke lagde skjul på heller da der i mærket st... Se mere
Ella Hansen
Se, hvad kunderne siger
Andre kiggede også på
SCAM
SCAM!
Købte en "cashmere" cardigan hos dem. Da den ankom var den SLET ikke som på billederne. Det var en trøje i fake plys!... hvilket selve produktet ikke lagde skjul på heller da der i mærket står 100% polyester.
Jeg havde skrevet med butikken forinden, for at sikre mig, at man kunne returnere selv på trods af at der evt. ikke var noget galt med produktet men blot havde skiftet mening. De forsikrede de mig om, at man sagtens kunne!
Da jeg så henvender mig og sender billeder som bevis omkring det falske produkt de har sendt mig, får jeg at vide at jeg sagtens kan sende varen retur. Men for EGEN REGNING til KINA!
FAKE WEBBUTIK …..
Efter utallige henvendelser om at jeg ikke ønsker at modtage varen, og utallige underlige svar mails, som er dårligt formuleret autosvar, ja der er varen ankommet og BIG SURPRICE, så er websiden lukket og jeg kan heller ikke komme i kontakt med nogen Paypal. Så nu håber jeg at banken kan få fat i mine penge.
Falsk reklame
Den 2. december 2024 bestilte jeg en waldorf dukke hos Ella Hansen til lovet levering den 22. december. I starten af februar modtog jeg endelig dukken, efter at have skrevet flere mails hvor jeg rykkede for pakken. Dukken har desværre intet med en waldorf dukke at gøre. Hovedet er fremstillet af hård plast, og tøjet er syntetisk.
Firmaet Ella Hansen er ikke hvad det giver sig ud for at være. Jeg fraråder at handle med dette firma.
Mails besvares med beklagende standardformuleringer som ikke holder hvad de lover.
Jeg fik bestilt en taske i starten af…
Jeg fik bestilt en taske i starten af december måned og er kommet i midten af januar måned, efter jeg har skrevet til dem i flere omgange. Jeg har forsøgt at returnere varen men den car umuligt, de er kommet med alt mulige årsager efter jeg har endt dem alt dokumentation de har spurgt mig om. Til sidst de har skrevet at der er ikke dokumentation nok og derfor vil afslutte sagen.
Hold jer væk fra den meget dårlige kinesiske varer og fra selv hjemmeside. Bestille ikke nogen da de snyder folk!!!
Jeg har bestilt en jakke d.23/12- 2024
Jeg har bestilt en jakke d.23/12- 2024, men har endnu ikke modtaget den, har skrevet til firmaet to gange, men har ikke modtaget min jakke, hold jer langt væk fra Ella Hansen
Mega dårligt har ikke få min pakke hjem…
Mega dårligt har ikke få min pakke hjem så jeg er blevet snydt! HOLD HOLD HOLD JER VÆK DET IKKE EN RIGTIG SIDD
Øv, øv , øv og atter øv !!
Desværre fik jeg ikke kigget på trustpilot inden jeg handlede her. Men jeg kan kun være enig i hvad mange (læs næsten alle) skriver her: hold jer langt væk fra dette firma. De er overholder ikke leveringsfrister, de har en mega arrogant kundeservice hvor de svar man får på sine henvendelser slet ikke besvarer de spørgsmål man har sendt dem. Det er standard svar de lirer af i deres besvarelser.
Kort sagt: hold dig langt væk fra dem hvis du vil undgå ærgerelser.
Dårlig!!!!
Dårlig!!!!! Hold jer væk! Ønskede jeg at handle fra Kina havde jeg selv bestilt på Temu…. Har skrevet flere gange og hver gang får jeg af vide at grundet mange ordre er de forsinkede….
Jeg bestilte d. 4. december og har endnu ikke modtaget. Den står stadig i transit….. så det bliver ikke julegave. Jeg kan heller ikke annullere ordren. De er så meget et svindlerfirma!!!!!!!
Bestillingen gik umiddelbart som…
Bestillingen gik umiddelbart som normalt- fik tilbagemelding. Men her efter gik det galt- jeg undersøgte løbende leveringen på det kinesiske trackingnr jeg fik og der var ingen ændring, den var på vej. Jeg skrev flere gange til dem uden konstruktiv tilbagemelding. Så nu ønsker jeg få pengene retur, da jeg har været nødt til at bestille anden julegave.
Så må vi se om jeg får det, ellers fortsætter jeg med at rykke dem og spamme dem- derfor trustpilot-
BESTILT DER IKKE FRA
SVINDLERSIDE!
SVINDLERSIDE! Køb ikke fra Ella Hansen. De er hurtige til at trække pengene selv om du aldrig modtager produktet.
Svindlerside!!!
Svindlerside!!!
Købte en jakke der var 3 uger forsinket også kommer der en helt anden jakke i ekstremt dårlig kvalitet den vejer 100gram og de gør det umuligt at få sin penge retur!!!!
Selv om jeg annulere ordren vil de…
Selv om jeg annulere ordren vil de modtage annuleringen.
Dette firma er useriøst og skal boykottes
Købte nogle ortopædiske hjemmesko til…
Købte nogle ortopædiske hjemmesko til min far, men får Kina sko lavet af plastik 😡😡😡 vil sende dem retur de tilbyder mig 15% tilbage jeg siger nej de tilbyder mig 20% jeg siger nej.. jeg skriver de kan give mig 200 tilbage så slipper jeg for den åbenbart dyre fragt. Men så hører jeg intet.. en julegave til min far, det gør mig så ked af at man bliver så snydt… hold jer væk for det firma 😡😡😡😡
SVINDEL og dårlig kvalitet.
SVINDEL og dårlig kvalitet.
Ændret navn til Hello Hansen.
Bestilte sko der er ubrugelige til ømme fødder i juli måned og den ordre gentog de her i november, da de havde kort oplysningerne fra sidst.
Da jeg ikke havde bestilt ønskede jeg ordren slettet men så sendte de en mail at jeg havde bestilt en jakke hvilket jeg heller ikke havde.
Da de opdagede min mail med at kortet var spærret, skrev de at jeg skulle se bort fra sidste mail.
Undgå at spærre kort - bestil ikke herfra.
Dette firma kan jeg ikke anbefale at handle med
Dette firma er ikke dansk. Det er kinesisk. Som andre brugere skriver skal tøjet returneres til Holland.
Alternativt kan man få 30% af tøjets pris retur. Den løsning har jeg valgt, men har endnu ikke set en krone her flere uger efter.
Elendig kvalitet .
Elendig kvalitet .. lad jeg ikke narre af navnet, du modtager den mest billige Kina-kvalitet•••
Kinesisk fup og fidus firma
De slår sig op på at sælge kvalitetsprodukter, men det er elendigt kinesisk junk. Markedsføringen er under al kritik, de udgiver sig for at være et dansk firma og man skal lede længe efter kontaktoplysninger. Firmaet er ikke til at få i tale, først efter trusler om politianmeldelse. Skal man returnere, forlanger de det skal sendes til udlandet med sporing, i mit tilfælde til Holland. Der er heller ingen hjælp at hente hos PayPal. Må på det stærkeste fraråde handel med ELLA HANSEN.DK
Fik en rabatkode som viste sig at…
Fik en rabatkode som viste sig at være ugyldig. Skrev til dem men fik kun et autosvar som ikke kunne løse udfordringen. Skrev igen og hørte intet tilbage.
STOP dit impulskøb og læs her først
ØV ØV for en dårlig oplevelse. Naiv som jeg er købte jeg et par smukke sandaler til 1/2 pris (kr. 239,00) og modtog et par mystisk formede sandaler, som jeg nu har vanskeligt ved at returnere, da jeg pludselig skal sende dem til Holland, omend jeg har handlet med en dansk "ella-hansen" hjemmeside ... hvilket vil koste mig kr. 190,00.
... Tror jeg hellere må runde trustpilot inden mit næste impulskøb ... for det er jo den samme historie, I andre fortæller !
Før du handler med ELLLA HANSEN læs…
Før du handler med ELLLA HANSEN læs lige denne
Jeg vil gerne advare alle mod at handle med dette firma, som må betegnes som fup og svindel.
Kort fortalt modtager jeg et par bestilte sandaler, som slet ikke svarer til beskrivelse og er behæftet med væsentlige fejl.
Jeg gør opmærksom på dette overfor ELLA HANSEN og får et mærkeligt svar, se herunder.
Da vi ønsker at sikre maksimal kundetilfredshed, har vi flere tilbagebetalingsmuligheder at vælge imellem med ultrahurtig behandling. Disse er op til 4 gange hurtigere end via bankpartnere som Klarna, Paypal og VISA.
Nedenfor finder du følgende muligheder:
Mulighed nummer 1: 30 % cashback på købsbeløbet plus 30 % rabat på dit næste køb med rabatkode: ELLAHANSEN30
Behandlingstid: 1-2 dage
Mulighed nummer 2: Du får det fulde beløb minus produktionsomkostningerne tilbage. Vi tilbyder denne mulighed, så du kan spare udgifterne til returforsendelse og beholde produktet. Dette er ca. 70 % (2:3 af beløbet).
Behandlingstid: 3-7 dage
Mulighed nummer 3: Du kan sende produktet til nedenstående returadresse. Beløbet refunderes fuldt ud ved modtagelse på vores lager. Dit produkt vil blive doneret til en velgørende organisation i vores lagerområde.
Behandlingstid: 3-7 dage
Blk 7 Lot 12 Deca Homes Subdivision, Brgy. Guinobatan, Leganes, Iloilo, Filippinerne 5003
Da jeg modtager ovennævnte svar sender jeg dette afsted
Hej med jer Ella Hansen kundesupportteam
Jeg har modtaget jeres reaktion på min klage over et produkt, som ikke lever op til almindelig standard for produkter købt på nettet, da det er behæftet med flere fejl. Produktet er købt, betalt samt leveret via jer. Hvordan kan I så forlange, at jeg skal returnere mit køb til en adresse på Filippinerne, det vil koste mig 96,-kr at sende dette, og hvordan får man så dette refunderet, for at får det fulde købsbeløb tilbage på skoene.
Ved alle andre normale netkøb, har man jo fuld returret til sælger, og i dette tilfælde må det jo være jer.
Under protest på jeres håndteringsmåde vil jeg benytte mig af mulighed 2 og se frem til at modtage mine penge 2/3 af beløbet (købsprisen var kr. 239,00) indenfor jeres egen tidsfrist på 3-7 dage.
Jeg modtager så dette svar
Vi sætter pris på din tålmodighed og dit samarbejde. Vi ser frem til at gøre forretninger med dig igen.
Der bliver indsat 149,37
Det har så kostet 90,-kr., uden at jeg har fået noget som helst.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.