Er virkelig overrasket over kvaliteten på parfumerne de dufter utroligt godt (en del af dem bedre end dem man køber i matas!) Og holdbarheden er uden tvivl meget længere end almindelige parfum... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Eliteparfumer er et super Alternativ til de af os der gerne vil dufte dyrt men ikke betale en formue for det.. kort sagt så betaler du hos os for duften og ikke for selve brandet.. Vi har skåret ned på det der ikke har noget med duften at gøre såsom flakon, indpakning og marketingsomkostninger, for derved at kunne tilbyde høj kvalitets dufte, og ikke mindst service i topklasse til overkommelige priser :) Alle vores parfumer er Eau de parfume hvilket vil sige at de indeholder en høj koncentration af parfume. Det resulterer i en duft der dufter kraftigt samt bliver hængende længe. Prøv os idag vi har fuld returret i 14 dage , også hvis du har testsprøjtet parfumen :) Med venlig hilsen Eliteparfumer
buddinge hovedgade 163, 2860, søborg, Danmark
- info@eliteparfumer.dk
- www.eliteparfumer.dk
DOVE SOAP
hej, jeg er mega glad for at handle hos jer og køber dufte til ½ år ad gangen, men jeg kan hverken komme ind på hjemmesiden for at bestille eller maile til jer. Kan I hjælpe. Det er især DOVE SOAP parfume som jeg IKKE kan undvære :)
Hvorfor er i ikke på nettet mere i…
Hvorfor er i ikke på nettet mere i vender tilbage står der bare er så glad for jer
Dårlig kundepleje
Jeg har tidligere handlet med Elite parfumer og ville helt klart have givet dem fem stjerner. Nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem hverken på mail eller telefon. På deres hjemmeside reklamerer de for netop den shampoo, som jeg gerne vil købe - desværre er den ligesom mange andre ikke på lager. Ingen tilkendegivelse af om/hvornår de eventuelt får det på lager igen.

Besvarelse fra Eliteparfumer
Super service og god kvalitet
Jeg bestilte 2 parfumer, men blev informeret om, at den ene ikke var på lager alligevel. Beskeden hed, at jeg kunne bestille en anden eller nøjes med den ene - men ligemeget hvad, ville jeg få sendt en gratis parfumeolie efter eget valg med ordren. Det er rigtig fin service! Kvaliteten af parfumerne er også rigtig fin - de dufter meget tæt på originalerne, og duften holder umiddelbart ved længe. Så rigtig god service, hurtig levering og god kvalitet - kan klart anbefales!

Besvarelse fra Eliteparfumer
Meget lovende og god betjening.
Jeg har bestilt nogle parfumer her, og leveringen har været helt efter bogen hver gang. Intet at udsætte.
Det er parfumer der "minder" om kendte dufte. Jeg har prøvet nogle stykker, og de ligger ganske rigtigt ret tæt op af originalen. Det er dog ikke alle, som er lige gode. F.eks. deres Tom Ford "Tobacco and Vanilla"-inspirerede parfume, dufter lidt a'la originalen i ca. 10 sekunder, og så er den væk. Jeg købte en "inspireret" udgave i Heraklion på Kreta, som var langt bedre. Og faktisk også billigere, men det er noget andet.
Generelt vil jeg sige, at det virker lovende. Har bestilt nogle nye dufte i dag, og er spændt på kvaliteten af den. Deres "inspiration" af Tom Ford's "Tuscan Leather" er dog fænomenal.
God første oplevelse - kanon kundeservice
Jeg har nu modtaget parfumerne.
Kundeservice, der er intet at klage over - de havde en fejl med et label og sendte 2 "kvaje gaver" - og det er skisme god service .
Produkt: Tag det fra en der har brugt parfumer hver dag i over 10 år - de dufter som de skal, er det præsis det samme, næsten, men der er utrolig lidt forskel i noterne.
Plus siden er også at der ikke behøves stor sprøjt for få duften til at vare. Skulle der være andet opdatere jeg selvfølgelig anmeldelsen - men det ser meget lovende ud.
Bedre end de originale
man får et product der er bedre end det originale, man slipper dog for at betale for mærket og desing.
de dufter utrolig godt og duften holder også i rigtig lang tid.
vil 100% anbefale alle at købe og prøve.
Overraskende god - bedre end "rigtige" parfumer
Og holdbarheden er uden tvivl meget længere end almindelige parfumer,.
Køber aldrig parfumer andre steder fra igen!
Gode dufte til billige penge
Rigtig god oplevelse med eliteparfumer på baggrund af mange handler.. Jeg kan især anbefale deres alternativ til issey miyake super parfume
God og billig parfume
Uden pis, jeg blev afhængig af det.. hvis jeg løber tør, så skal jeg bare ud og få fat på det, på baggrund af prisen og, at duften ville sidde på dig en uge, bare ved at bruge lidt på trøjen. Tak fordi du spare os penge.
Super!
Vanvittig god service og lave priser! Bestilte engang kl 11 på en hverdag, og produkterne ankom samme dag kl 17! Anbefales stærkt!
Super varer og service.
Helt fantastisk at man kan få så fine varer til en så god pris.
Hurtig service og levering, kan kun anbefales.
God høj standard parfumer
Jeg har købt forskellige parfumer fra eliteparfumer og jeg er tilfreds
Rigtig god service.
Kan kun anbefale alle at købe fra Elite-parfume. Holdbarheden er bedre og duften holder længere !
5 stjerner herfra
Snurre lige! :)
Alt gik som det skulle. Noget de ikke havde på lager, fik de alligevel tryllet frem til jeg. Det kom et par dage efter i postkassen og jeg er super glad for duftene. Ved ikke hvad der kunne gøres bedre.
Mvh
En meget tilfreds kunde!
Super
Rigtig god service og godt produkt til lavpris.. Vil stærkt anbefale det til jer andre i stedet for at betale flere hundrede kroner for selve mærket!
Hurtigt, billigt og godt.
Det har været en fornøjelse at handle hos Eliteparfumer.dk.
Super Service & produkter
Produkterne er langt over forventningen til en super lav pris!!