ELINDCO Byggefirma A/S Anmeldelser 18

1,7

1,7

Dårlig

Chikanerende og useriøse medarbejdere

Chikanerende og useriøse medarbejdere. AAB er lige så useriøse. ingen svar på klager og ingen gør noget ved chikanen. Føj for en opførsel. Uprofessionelt udført arbejde og i det hele taget ikke styr på noget som helst.

2. april 2024

Hmmm

Hmmm. Jeg ved ikke snart skal mene dette firma... siden, Jun måned 2023 - har vi gennem levet en bolig helved i fugelsangpark... de total grebet opgave forkert an,
Når man som jeg er tekniske Montør / support Klima rådgivning og elektriker>. Ser frem det at blive udfordret Griber man ind og prøve at finde ud af den optimale løsning,
Og prøve at få dem i tale hos ELINDCO - Aab
Og komme med bygning rapport hvor alle fejl og mangler er
Men ligge lidt hjælp det uden for de er uden for Pædagogisk rækkevidde, de vil ikke tage ansvar den eneste måde de tjener penge på det ved at lad ting sejle. Og trække ting i langdrag....
Og de pågældende tidspunkt fugt problem og skader på boliger samt tagkonstruktion
Indeklima udforinger fugt problem INDEKLIMA op til 86% over sommeren samt vandskade . Fra tag og Grundet vi liger lavt i byggeriet 1.3 under niveau
Kommer vand ind i soklen og fundament som trænger op som fugt i bolig selvom man bruger affugtning op samt ventilation anlæg trække for meget fugtigheden ud 19-21procent så starter nyt problem INDEKLIMA for tørt.... og 50 kmv gulv ødelagt
Sååååå hold jer langt væk fra firma.

17. december 2023

Et arbejde, der skulle tage 5 uger, har nu taget 4,5 måned og de er stadig ikke færdige. Der er ingen kommunikation og de tager ikke ansvar. De vader ind og ud af boligerne, som det passer dem, og udenfor går man med livet som indsat, fordi der dagligt bliver tabt byggematerialer fra stilladserne. De har lavet utrolig mange fejl og sjusket i en grad, at man med rette kan spørge om de overhovedet anvender uddannede håndværkere. De er desværre fuldstændig ligeglade med beboerne, så vores forsøg på at komme i dialog har desværre intet ændret.
0 stjerner til Elindo og 0 stjerner til aab, der har hyret Elindo.

17. oktober 2023

Elindco bedre kendt som Elendico slår til igen

Jeg kan se herinde, at andre har brugt det navn for Elindco, som jeg også fremover vil kalde dem, nemlig Elendico, for det er virkelig et firma, men underleverandører, der bør advares kraftigt mod. Elendig planlægning i det boligområde i Hvidovre, jeg bor i, eller manglende planlægning er nok nærmere det, det kan kaldes. Når et firma vinder udbuddet med udskiftning af køkkener, renovering af badeværelser, nyt varmeanlæg og andre småting, så har de umiddelbart bare været de billigste og ikke i nærheden af de bedste tilbud, og det lider vi så under nu. Man kan ikke klage over deres kommunikation, for der er ingen, hverken til os lejere, men heller ikke internt i firmaet, idet kontaktpersoner til projektet herude ikke taler sammen, så derfor kører det hele rigtigt dårligt. Svane køkken er så valgt som underleverandør af køkkener og formentlig også badeværelser, og igen er det billigste tilbud, der må være valgt, idet firmaet har rumænske arbejdere til at sætte køkkener op, man kunne nok have fundet danske køkkenmontører, der ville gøre det bedre, eksempel, så skulle der tre forsøg til at få mine bordplader til at sidde lige, det vil sige, det gør de så heller ikke efter tredje forsøg, men nu venter jeg til den endelige gennemgang af min lejlighed, så må de lave det om igen. Derfor, Elendico burde ikke kunne give tilbud på fremtidige projekter, de magter simpelthen ikke at styre det på en fornuftig måde. De er garanteret billigst, og her viser de så igen tydeligt, at man får, hvad men betaler for.
Til sidst, denne gang, 21. December fik vi taget alle radiatorer ned, og har siden haft el radiatorer til at varme op med, men da de samtidigt dækkede alle gulve af, møbler sat ud til en side, så kunne man fejre Jul og Nytår uden at kunne bruge sine møbler og det er jo altid festligt. Forsøgte at kontakte firmaet for at få udskudt nedtagningen til 2. Januar, så ville det maksimalt sinke processen en dag, men det kunne der ikke være tale om, der var en plan??
Og nu, når jeg taler om radiatorer, så fik jeg hængt tre radiatorer op i lejligheden, alle tre var forkerte, og taget ned igen med løftet om at blive udskiftet hurtigst muligt,men det skete heller ikke. Jeg spurgte flere gange ind til radiatorer, og fik at vide at der var sket en fejl i bestilling nøjagtigt til min lejlighed, men at de ville bestille andre til mig. Fik så en radiator til det lille værelse med en stor rustplet midt på forsiden, den blev godt nok monteret, men skal så skiftes i uge 5, har de lovet, og her skulle de sidste to radiatorer også komme. Jeg foreslog for ca fjorten dage siden, at der kunne tages radiatorer fra de sidste opgange, hvor der ikke var boret huller til installation endnu, men det kunne ikke lade sig gøre, deres logistikperson, formentlig med OCD, kunne ikke lade det ske, så holdt planen ikke?? Sidst i uge fire fik jeg så besøg af Elendico, der konstaterede at der manglede radiatorer og der var rust på en anden, og de kunne nu pludselig selv komme med det forslag, at de manglende radiatorer kunne tages fra de sidste opgange, nøjagtigt som jeg foreslog, men mit forslag kunne ikke accepteres, men deres eget forslag magen til mit, var nu en god løsning.
Vi er nu i uge fem, så jeg venter spændt på deres nye bortforklaringer for, hvorfor radiatorerne heller ikke kom i denne uge.
Havde det været min egen lejlighed, så var de smidt ud på dag et, og var aldrig kommet tilbage, men som lejer må man tåle deres tilstedeværelse.
Derfor: BRUG ALDRIG ELENDICO(ELINDCO)

29. januar 2023

Bor i en lejlighed opført af Elindco i…

Bor i en lejlighed opført af Elindco i 2008. Har gennem tiden haft et uendeligt antal tilfælde af fejl og mangler, og en større renovering er nu igang i 2022. En af håndværkerne, som foretager renoveringen, er så rystet over den ringe byggekvalitet, at han: “nægter at tro på, at lejligheden er bygget af uddannede fagfolk”.

14. september 2022

Elindco er det mest useriøs firma jeg…

Elindco er det mest useriøs firma jeg nogen sinde har stiftet bekendtskab til.
De erterlader ledninger stikkende ud af væggen, laver vandskade,opsætter skabe skævt og vil på ingen måde tage ansvar.
Har d. D været vidne til netop det ved gennemgang af deres endt arbejde i Avedøre St. By, altså den lejlighed jeg bebor.
De er meget dårlige til at koordinere deres aktører feks. Fik jeg lakeret gulve inden det blev rengjort magen til svineri skal man lede længe efter

Kan kun råde andre til at gå udenom elendico.

18. maj 2022

Elendig service

Elendig service. Min far har fået installeret en ny radiator for 15 dage siden og termostaten er defekt så han har 23 grader i lejligheden. Han har kontaktet den flere gange omkring udbedring., men på trods af løfter om udbedring er der intet sket.

10. februar 2022

Dårlig oplevelse med kvindelig medarbejder fra Elindco

Jeg har i dag haft den værste samtale med en kvinde fra Elindco! Jeg har noget arbejde i min lejlighed hvor, at der er forsvundet noget. Jeg ringer til Elindco og får fat i hende her medarbejderen, som er noget af det mest forfærdelige jeg har talt med nogensinde. Ekstremt dårlig service, uforskammet adfærd og mangel på respekt! Hun snakker ikke pænt og da jeg gerne vil tale med hendes overordnet, siger hun at hun vil smide røret på og spørg så efter mit navn. Da jeg oplyser mit navn for anden gang, så spørg jeg om hendes, som hun ikke vil oplyse mig. Fuldstændig latterlig og barnlig adfærd fra et firmas medarbejder, som vil fremstå seriøse! Håber hun skammer sig og får en kæmpe løfte pegefinger fra hendes overordnet! Dog skal den næste medarbejder jeg talte med have ros, da hun gerne ville lytte og hjælpe med et problem, så hun skal have 6 stjerner, men desværre gjorde hendes kollega sådan, at jeg giver dem 1 stjerner - kunne desværre ikke give dem 0! Ærgerligt og have sådan en service til sit firma...

14. december 2021

føj!

Ville have givet dem nul stjerner, men Trustpilot er al for "sød", man tvinges til at give én stjerne. Elendigt arbejde, elendige medarbejdere, inkompetente, usympatiske, fralægger sig al ansvaret

2. september 2021

En stjerne er en stjerne for meget.

En stjerne er en stjerne for meget.. nyt køkken ...blevet så til et ringere køkken.og ikke noget er lavet som aftalt...ikke nok med det, er der fejl og mangler og ødelagte ting. Efter 2 mdr. kan det stadigvæk ikke bruges, da de endnu ikke er færdig. Så en stjerne er en for meget

30. august 2021

ADVARSEL om - Elindco Bygefirma A/S

Vi hører til de beboere som har hele tiden anderkendt at der i et sådan stort byggeprojekt som vores, kan opstå udfordringer undervejs.
Vi har i gennem hele perioden bakket op om projektet og forsøgt at agerer positivt også når man møder de allermest kritiske beboere på gaden og de sociale medier.

Jeg skal understrege at den opbakning og positivitet skal ses i lyset af at vi jo var blevet advaret om, at alt hvad Elindco laver af projekter ender galt og at rigtigt mange mennesker har dårlige erfaringer med Elindco.

Nu er grænsen til det rimelige overskredet mange gange, i forhold til hvor dårligt man kan tillade sig at behandle beboere.

Den kommunikation som Elindco leverer over for os beboere er simpelthen katastrofal og løgnagtig. Elindco føre os beboere bag lyset og fortæller ikke sandheden.

Elindco overholder ikke deres aftaler med beboerne og når man ikke gør det, bliver beboeren heller ikke informeret om at Elindco af den ene eller den anden årsag ikke kan overholde den aftale de har med beboeren, man er ligeglad og bliver bare væk som det passer dem.

Kort sagt Elindco er ligeglad med beboerne og deres hjem, hvilket også understøttes af alle de sager der har været hvor man bare forlader folks hjem ulåst, vi har selv to gange oplevet dette, den ene gang kom jeg hjem midt på dagen hvor vores dør stod piv åbent og der var ikke en håndværker i nærheden, ej heller i nabohusene- dette i min.15 min. hvor jeg observerede vores bolig.
Anden gang kom vi hjem fra ferie til en ulåst bolig en sen lørdag aften, man må sige at vi i begge tilfælde har været heldige at vores hjem ikke var tømt for alle værdier…

For ca. en måned siden var byggelederen forbi, hvor han skulle gennemgå vores badeværelse og vores køkken for fejl og mangler, det skal imiddelertidigt nævnes at byggelederen var grundig i sin gennemgang og påførte flere punker på fejl og mangellisten end vi selv havde noteret os.

Bygelederen lovede os at håndværkerne fra den dag havde 3 dage til at udbedre fejl og mangler, hvilket vi så meget frem til.

Vi må her efter en måneds tid, noterer os at vi ikke er blevet varslet forsinkelser om at Elindco heller ikke kunne overholde denne aftale og at vi fortsat ikke har fået udbedret alle fejl og mangler som Elindco lovede ville tage 3 dage, man bliver bare væk.

Vi havde tirsdag i sidste uge besøg af maleren som skulle male hele vores køkken, han bad os om at rydde det hele så han kunne komme til senere på eftermiddagen, hvor han lovede at komme.

Vores køkken blev først malet med en uges forsinkelse i tirsdags…. Ingen beklagelse over dette fra malerens side, eller angre over at man lige blev en uge forsinket i forhold til det man havde lovet og aftalt med beboeren.

Sidste onsdag skulle Energiprojektet være skudt i gang, her varslede Elindco på dagen at man ville blive en uge forsinket, Elindco har nogle dygtige evner til at føre folk bag lyset, ved at skrive og udtale sig i vendinger det lyder som ” Vi er lige på trapperne” ”Det er lige rundt om hjørnet” ” altså får det til at lyde som om at de kommer lige om lidt, uden at de i virkeligheden lover noget.

Denne mandag blev vi skriftligt bedt om at rydde alle møbler og alt væk i forhold til anvisningerne, hvilket giver et kæmpe kaos når man bor i en 3 værelses bolig på 71 kvadratmeter, fordelt på 2 etager og når Elindco har inddraget vores beboelsesvogn så den ikke længere er til rådighed.

Vi brugte det meste af en dag til at gøre klar til radiator projektets opstart onsdag d. 25/8.

Kl. 15:45 et kvarter før håndværkerne og byggepladsen holder fyraften, bliver vi skriftligt meddelt at projektet igen er udskudt på ubestemt tid, hvilket er dybt utilfredsstillende og amatøragtigt af Elindco. Nu kan vi beboere så igen pakke vores hjem ud og afvente ny opstart, kunne man ikke ha varslet dette før.

Sjovt nok mødte jeg en håndværker leder for en måned siden, som i alt fortrolighed fortalte at datoen for opstart af Radiator projektet ikke kunne komme til at holde, han fortalte at man i face 1 er min. 3-4 mdr. bagud, da man har problemer med at der kommer vand ud når radiatorende når de afmonteres og at man havde problemer med at løse dette..

Hvorfor kan man ikke stole på de ting som Elindco lover?, Hvorfor bliver vi ikke informeret når Elindco ikke overholder en aftale?, Hvorfor føre Elindco os beboere bag lyset konstant?.

26. august 2021

0🌟 herfra

0🌟 herfra. Vi er boligforening der ved at få renoveret køkken bad og energi. Der er det værste klam hugger firma skal man nok lede længe efter. Deres håndværkere respekteret ikke vores boliger og det er dagligt at ikke låse hoveddøren efter sig.
De har været i gang hos os. siden 8 marts og i dag skriver vi den 20 maj.
Den 26 april har de overdraget køkken,badeværelse og meddelt at de var færdige og vi kan frit benytte badeværelset og køkken.
Badeværelset er langt fra færdigt der mangler fugning af fliser og strøm og skabe og en glasvæg.
Køkkenet mangler de at lakeret gulvet og strøm flere steder.
Hold jer langt væk det firma.
Denne her beskrivelse er generelt desvære meget normalt vores renovering.
Der er flere tå krummende episoder i byggeriet i vores boligforening som er meget stor.

20. maj 2021

Til alle jer bolig afdelinger/…

Til alle jer bolig afdelinger/ foreninger derude i det danske land... Lad være med at hyre dette firma.. Det er fuldstændig kaos og intet overholdes!

Vi sidder en hel bolig afd i Hvidovre som har indgået kontrakt med dette firma.

Vi sagde JA TAK da vi som beboer kunne blive i vores lejemål under hele renovering som omfatter køkken, bad og Energi - vores værste mareridt er indtruffet, vi har ingen vand, ingen varme og nu er projektet blevet forlænget .

14. april 2021

Elendico.

Elendico.. burde være navnet.
Rennovering af badeværelse.. fik lovning på at det ville ta ca. 45-50 dage. Det tog 4 måneder!
Den plade der i entrren ind mod naboen blev skåret ud mens rennoveringen stod på, betød at vi havde glæden af naboens hverdag gennem det "hul" der var i væggen ind til dem.
Det nye Gulv blev efterfølgende brækket op UDEN varsel gr. Manglende fald. Og der er fortsat intet fald i gulvet til at lede vandet ned mod risten.
Det varme vand.. er et kapittel for sig. Og fungerer fortsat ikke optimalt.
Nye vinduer.. blev sat op, lister etc. Blev skåret til. Der gik så halvanden mdr. Inden de dukkede op igen og satte lister etc. Op. Det ER påtalt at der fortsat sidder klodser i flere af vinduerne i bebyggelsen.
Et utal af gange kommer de ikke på de dage de har varslet.
Når det lykkes at komme i kontakt med dem, for at melde ud om fejl og mangler, får du lovning på at det bliver fikset. Men hører og ser dem ikke mere.
Opfriskning af facade, den gamle maling blev ikke slebet eller skrabet af & facader samt vindues rammer fik kun 1 gang maling = malingen skalder af.
Vores cykelskure blev revet ned UDEN varsel. Der gik 1 år før vi fik de nye op. Men vi fik ingen info om hvilke nøgler der skulle bruges til dem.
Håndværket generelt er sjusket udført.
Håndværkerne smider deres byggeaffald, afbrækkede knuvblade fra hobbyknive,mad adfald flasker, dåser, cigaretter etc. All over.
Der mangler fortsat fugninger hist og pist trods det er 1 år siden de meldte ud de var færdige.
Installering af nye udvendige trapper, blev ikke varslet.
Ny asfalt blev ikke varslet.
Rennovering af rapoer, blev varslet, men i stedet for at komme kl 12:00 var de der kl 7:30 ( det betød så at vi hverken kunne gå ind eller ud af døren).

7. april 2021

1 stjerne fordi 0 ikke er en mulighed !!

Vi har igennem vores boligselskab fået renoveret badeværelse, facade og nye vinduer.
MEN der er ikke andet end problemer hele tiden.
De ting de laver er så dårligt udført, og de sjusker med håndværket (Min mand er håndværker så vi ved hvordan det burde være, og hvordan man burde opfører sig på en byggeplads), men det værste er at mange af deres håndværker opfører sig som om de aldrig har set andre mennesker før, de er så ligeglade med om vi bor her, de smider værktøj og deres skrald i hele boligområdet, råber til hinanden ude foran vores vinduer før kl 7 om morgenen, de bliver fornærmet når vi skal ud af vores huse og de skal rykke deres rod. Når man sender en mail får man ikke svar før man rykker dem igen, og svaret man får er som regel en bortforklaring og ingen vil tage ansvar.
Vil ALDRIG anbefale dem til nogen.

26. januar 2021

Elendig service

Elendig service. Påbegyndte et lille stykke arbejde der skulle vare 10 til 15 hverdage. Var her den første uge, så så vi dem ikke i 5 uger. Efter feks emhætte var afmonteret. De gav ikke besked om noget, de blev simpelthen bare væk. Nå nærmer vi os uge 12 og de er Ca halvvejs.. Rigtig sidegade fusker firma.

1. september 2020

Er dette din virksomhed?