Prisen for et år synes god, men her hvor abonnementet hos Vindstød overgår til nyt bliver det igen besværligt. Jeg modtog opkrævning for næste acontoperiode (første kvartal 2026) med betslingsfrist 2... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
På www.elforbundet.dk samler forbrugerne deres købekraft og presser elselskaberne til billigere priser på el. Det er gratis og uforpligtende at være med!
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har været så glad for Elforbundet og Vindstød. Så glad, at jeg selvfølgelig har anbefalet Elforbundet og Vindstød til andre. Disse yder jeg den service, at de får et telefonopkald, når de skal gentilmelde aftalen. På det tidspunkt gentilmelder jeg selvfølgelig også mine egne aftaler.
Nu erfarer jeg så, at jeg ikke længere selv har en aftale med Elforbundet. Jeg tjekker, om dem jeg minder om gentilmeldingen også er faldet ud af systemet. Det er de ikke, og det er jo glædeligt.
Jeg skriver til dig Morten på både info@ og morten@ i starten af denne uge, om problemet kan fixet. I dag har jeg så udfyldt for at blive gentilmeldt, -hvilket irriterer mig, at jeg er nødt til.
Nogle vil nok mene, at det er et mindre problem, men da jeg har fået installeret varmepumpe, så er mit forbrug af el steget eksplosivt, samtidig med, at jeg er gået fra markedets billigste aftale, til formentligt en af markedets dyreste aftaler. Det er jeg virkelig stødt over.

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
Jeg har været glad kunde i flere år efterhånden, og jeg har som sådan ikke noget imod at skulle gentegne for at opretholde mit "tilbud".
Men, nu i 2026, er jeg simpelthen blevet i tvivl om jeg er gentegnet.
Min regning har pludselig en anden tekst, ift "Variabel timepris" med Elforbundet - måske det er rigtige, måske ikke. Der plejede at stå hvornår ens aftale ophørt (læs, jeg tror min aftale er ophørt)
Elforbundet svarer ikke når jeg gentegner, og de svarer ikke på mails.
Så, min skepsis vokser 😬
Min anbefaling vil være at holde godt øje med regningerne!
Jeg står naturligvis klar til at blive oplyst, hvis man kan få nogen i tale 🙂
Men vi nærmer os 2 måneder nu, efter jeg blev fortalt at de hurtigst muligt ville vende tilbage.
Den lovede kvittering på gentegning, er heller aldrig dukket op.
Opdatering her senere på aftenen - jeg har netop hørt fra Vindstød/Elforbundet. Ingen ny aftale, men en regning med abonnement, spottillæg og en time aftale.
Så jeg fjernede lige en stjerne mere 👍
12/2:
Jeg har dobbelttjekket min mail - det eneste svar jeg har fået, er et autosvar, hvor der linkes til hvor man gentegner. Dette har jeg gjort MANGE gange, og som nævnt, har jeg aldrig fået en kvittering - derfor prøvede jeg at skrive direkte. Der kom som sagt kun det autosvar.
Og, regningen viser nu, at jeg IKKE er kommet på den nye aftale. Jeg kæmper virkelig for at få lov til at være med - men jeg har som sagt INGEN mail fra dig/jer.
Kan jeg komme i kontakt på en anden måde, for jeg fornemmer ikke den her måde er den mest konstruktive...

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
Et rigtig godt Selskab men kedeligt at man hvert år skal huske at tilmelde sig da man ellers skal betale a abonnement og extra spottillæg
God, venlig og præcis service i forbindelse men en gentilmelding til rabataftalen.
Elforbundet tilbyder fælles rabat aftale hos eesy mobil selskab med 30 % i fast medlemsrabat - for altid!
Det lyder jo skøn, så det takkede vi ja til, men efter blot 12 måneder hos eesy hæver de priserne på abonnementet!
- det er ikke ok
Ideen med Elforbundet er, at de finder de billigste el-aftaler. Jeg har faktisk været ganske tilfreds med dem de sidste fire år. Ja, det har været lidt mærkeligt, at det altid var Vindstød, der vandt, men prisen har trods alt været rimelig. Enkelte gange har jeg endda fundet priser hos Vindstød selv, som var billigere, men jeg gad ærligt talt ikke gøre mere ved det.
I år “vandt” Vindstød igen, og ifølge Elforbundet var – og er – de fortsat de billigste. Det bliver dog meget interessant, når Elforbundet oplyser en pris på 39 øre pr. kWh, mens andre udbydere ligger omkring 5 øre pr. kWh. Det er en markant forskel.
Jeg kan næsten ikke undgå at opfatte det som misvisende markedsføring, især når der er tale om netop det “produkt”, hvor Elforbundet skal sikre, at mange forbrugere får en fælles og fordelagtig aftale. Det ligger efter min opfattelse i grænselandet til en politianmeldelse eller i det mindste en sag hos Forbrugerombudsmanden.
Det er ikke bare mærkeligt – det er fusk. Jeg kan kun sige: løb.
Jeg lader mig meget gerne overbevise om det modsatte, men så må det materiale, der indgik i udbuddet, fremsendes.
Afslutningsvis vil jeg også nævne, at Vindstød scorer MEGET lavt hos Tænk og at der har Indskærpelse hos Forbrugerombudsmanden omkring Vindstød

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
"Betaler du mere end 83 kr./md. for mobil? Så er der penge at spare på husstandens mobilnumre med 30 % i fast medlemsrabat - for altid" - denne email kommer KONSTANT!!! Det er ikke engang billigt, selv efter rabat... Mit råd er: Når nu den samme spam-email er blevet sendt til de samme personer 2 gange så hold op eller vent i det mindste 1-2 år med at sende samme spam-tilbud ud og enten lad være at sende den slags eller find nogen brugbare tilbud og KUN send den slags hvis det er fornuftige/gode tilbud som man ikke i forvejen selv kunne finde via google og internettet... Herudover syntes jeg at gen-tilmeldings proceduren er fuldstændigt latterlig - at man hvert år i December manuelt skal huske at tilmelde sig næste års "tilbud" og ellers ryger man over på en langt højere pris..

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
Jeg har været tilmeldt nyhedsbrevet i mange år, måske siden 2016, vi nærmer os hvert fald 10 år, og ikke én gang har jeg modtaget en mail med reminder om at huske gentilmelding, selvom jeg har modtaget utrolig mange mails og læst hver og én i alle de år. Det gjorde at jeg glemte at gentilmelde mig, og derfor blev smidt over på den dyre aftale med 29 kr i abb, og 40 øre pristillæg. Desværre gik der pga kræftsygdom mange måneder før det gik op for mig. Der er mange ting jeg undrer mig over ved Elforbundet og Vindstøds foretagende her efterfølgende, og jeg synes det er en underlig måde at drive forretning på. Jeg er også blokeret på facebook for at stille et fredeligt spørgsmål omkring gentilmelding.

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
Igen i år er det lykkedes Elforbundet at forhandle en nærmest utopisk lav pris på El til sine medlemmer.
Kæmpe anbefaling igen i år.
Hvis du ikke er medlem, vil jeg skynde mig at tilmelde, for du sparer mange penge hvert år.
Har haft el gennem elforbundet i flere år, men da elaftalen år efter år ender hos samme udbyder som har et forældet selvbetjenings system samt aconto betaling forud , skrev jeg dette som feedback på elforbundets Facebook side da de reklamere for den nye aftale som er fuldstændig identisk med de tidligere års, den slags ønsker man tydeligvis ikke frem til andre mennesker så jeg er blevet blokeret og min kommentar er åbenbart fjernet.
Top useriøst at man fjerner kommentarer og blokere brugere fordi man ikke mener det er positivt for ens biks, og tænker at Morten nok mere kører det for hans egens vindings skyld end for forbrugerne da stort set alle i dag kan få el uden hverken abonnement eller pris tillæg hvis man blot gider gøre lidt hjemmearbejde selv.
SVAR TIL ELFORBUNDETS SVAR.
Jeg ser ingen problemer i du vælger vindstød hver gang, men da i reklamere for den nye aftale som er identisk med de sidste 5 års , skriver jeg konstruktivt en kommentar hvor jeg nævner at det er en mulighed hos flere af de større selskaber nu (kampagne baseret) og oven i købet med langt mere moderne app og mulighed for kunderne for at følge forbrug og pris på el, samt månedsbetalinger , dertil yderligere vindinger i form af gavekort ,kontante rabatter osv. intet af det er skrevet i henhold til det du nævner altså , nedladende , krænkende, ikke holder god tone, eller falske informationer , tværtimod blev det skrevet som en konstruktiv kritik som en kommentar i din reklame for den nye aftale. Alene det at du her forsøger i din kommentar at antyde jeg skulle have overtrådt regler eller lavet et opslag, fortæller mig blot at min antagelse er fuldstændigt korrekt i at du har en personlig vinding i at få folk over til vindstød. EL- aftalerne var for år tilbage gode og i forbrugernes interesse, den du har nu er sammenlignet med andre selskaber og i så fald man selv gider gøre lidt hjemmearbejde selv , i bedste fald middelmådig. Den kritik kunne du tydeligvis ikke tåle , og skyndte dig at blokere og fjerne så andre ikke kunne se kommentaren.

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
Vi har været med på de ordninger Morten Sindal har skaffet os siden 2016 - altså nu på 10. år - og har også meldt os på for 2026. Vi har været tilfredse og trygge hvert år.
Søren Grønbech
Elforbundet er bare genialt. Nemmeste og bedste måde at spare penge på el
Hjælper med at finde den bedste pris og svarer altid lynhurtigt. 5 stjernet oplevelse.
Var virkelig en del billigere end det tidligere valgte elselskab. Dog ser jeg frem til billigere strøm uden den store afgift til staten.