Hold dig fra dem med næb og klør!
Hvis det kan lade sig gøre, så undlad dette firma med næb og klør.
for over 3 måneder siden brændte mit bundkort af i min computer, jeg fik så kontaktet mit forsikrings selskab for at høre om der var noget forsikring er galde.
Det var der. Så dette firma kom og hentede min computer den 8. februar,
Der var ingen problemer med det. Så ugen efter får jeg af vide at de vil udskifte de ramte dele med det følgene:
Intel I7-3820
Asrock X79 Extreme6
Corsair Vengence 8 Gb
Corsair H55
Jeg bliver meget glad for dette da det er bedre end det der sad i før, men glæden var kort.
Den 22. februar blev min computer leveret tilbage,
da jeg fik den var bundkortet ikke tilsluttet orneligt, samt det ikke var de dele de lovede mig.
De havde ikke givet mig ram med, men de satte de gamle i som ikke arbejder særligt godt sammen med denne slags bundkort. Delene var heller ikke særlig godt sat i computeren.
Nå men jeg får den så startet op, og til min overraskelse så kan den ikke finde mit dvd-drev mm.
Jeg får så kontaktet firmaet der havde repareret den omkring det, jeg får så af vide at computeren virkede
da de sendte den af sted til mig.(undre mig lidt over dette da de ikke havde tilsluttet de kabler der skal få start knappen på computeren til at virke orneligt og ikke har kunne teste den)
Men de får så computeren afhentet igen den 25. februar, jeg får så senere på ugen af vide at de dele der var sat i ikke kunne arbejde sammen.(Dette tyder jo så på at de ikke har fået den testet alligevel)
Jeg beder så om nogle dele jeg gerne selv ville have som var følgene:
Intel I7-3770k
MSI Z77 MPower
Corsair Dorminator Platinium 8 Gb
Corsair H60
Hvilket de fik installeret (undtagen de ram jeg havde bedt om) og jeg fik derefter computeren tilbage igen den 13. marts.
og det hele fungere som det skal, lige indtil jeg får installeret diverse driver til de nye dele.
Derefter gad HDMI'et på mit grafikkort ikke længere, og den har altid fungeret.
Jeg skifter så til DVI hvilket virkede fint. Jeg fandt så ud af jeg ikke var den eneste der havde problemet, der er også en hel del andre der har det. Der er så en person der havde fundet en løsning på dette, hvilket var ved at slå CPU'ens integrerede grafikkort fra.
Dette afprøvede jeg så, og det viste sig at være fantalt, bordkortets BIOS døde og jeg kunne ikke komme i kontakt med den.
Jeg kontakter derefter min forsikring, for at spøger hvad vi lige kan gøre ved dette.
Efter som de også synes dette er ved et være urimeligt, efter så langtid får vi lavet en aftale om at jeg laver en liste over de reservedele jeg skal bruge til den og sender den til dem.
Så efter et lille stykke tid efter får jeg grønt lys til at købe disse reservedele hjem og reparere selv computeren.
Nu sidder jeg så på min nye fuldt fungerende computer efter 3 måneder og skriver dette, og undre mig over hvordan et "Professionel" firma ikke kunne udføre en så simpel reparation.
24. maj 2013