Elaby Anmeldelser

4,2

Väldigt duktiga och professionella killar som fixade våra elbekymmer. De visade och förklarade allt de gjorde och varför. Vi fick det också väldigt väl dokumenterat. De lämnade rent och snyggt efter s... Se mere

Jag hade behöv av en elektriker lite akut för ett tag sedan och kom i kontakt med Elaby. Dom skickade en av sina elektriker nästa dag tror jag det blev. En trevlig kille kom och hjälpte mig med... Se mere

Vid 23-tiden dog elen i delar av huset, bl.a. i kyl och frys medan andra delar gick på halvfart eller sporadiskt. Mellan kl. 24 och 02 hann en elektriker lokalisera felet (musbesök på en ingående fa... Se mere

ELABY EL&BYGG ÄR DET ABSOLUT SÄMSTA EL FÖRETAGET SOM FINNS. DE ÄR UPPBYGGT PÅ ATT LURA PERSONER , ATT BEGÅ BEDRÄGERI MOT PERSONER & ATT GÅ PÅ ÄLDRE PERSONER FÖR ATT DOM SKA TJÄNA PENGAR. HÅLL ER BORTA... Se mere

1. Elektriker

Elektriker och elektrikertjänster i Stockholm och Skåne Med lång erfarenhet och certifierade elektriker, är vi här för att hjälpa dig med alla dina elektriska behov. Vi strävar efter att säkerställa att ditt hem eller företag är säkert och pålitligt. Tveka inte att kontakta oss idag för en personlig konsultation. Certifierade elektriker Våra elektriker utför bara de arbeten de är certifierade för att utföra. För vår och din säkerhet.

God

Svarer typisk inden for 1 måned

165 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Snabb hjälp när jag borrat in i en kabelkanal

Jag hade borrat in i en kabel av misstag på helgen. Ringde måndag morgon och fick tid med elektriker redan tisdag morgon.

Elektrikerna som kom vara väldigt duktiga, snabba och trevliga. Passade även på att sätta ett nytt uttag i lägenheten och fixa ett äldre som krånglade. Allt gjort och testat på under 90 minuter.

Jag har bara gott att säga om Elaby!

28. oktober 2025

Oseriösa

Avtalade en tid med dem trots överpris då de kunde komma snabbt. De fick alla mina personuppgifter, sedan avbokar de tiden i sista sekund för att de inte fått mina personuppgifter.

Efter det har de smsat och ringt flera gånger, svarade till en början, men efter att ha sagt till dem flera gånger att de ger ett väldigt oseriöst intryck och att jag inte är intresserad av att boka en ny tid, fick jag till sist lägga på luren och efter det blockera deras nummer, då de fortsatte skickade meddelanden och ville ringa fler gånger.

Fick sedan en faktura för avbokningsavgift och nu mailar de istället att jag är otrevlig och ska boka in dem till rabatterat pris för att slippa avbokningsavgift istället.

Extremt oseriösa om ni frågar mig och håller med tidigare recension om "aggressiv försäljning" och "oseriöst företag"

22. oktober 2025

Mycket bra!

Gabriel och Ahmed gjorde ett riktigt bra jobb. Blev inte speciellt dyrt heller. Borrade hål genom väggar och drog nya kablar till diskmaskin och installerade ugn och spishäll samt fixade nya säkringar för 3800kr sammanlagt. Jag är helt nöjd!

1. september 2025

A wonderful and efficient electrician

Their service, with special consideration for the electrician sent to do the job on two separate occasions, was timely, efficient and professional. Natalia's assistance and insight was outstanding and above expectation - certainly much appreciated and highly recommended!

Deras service, med särskild hänsyn till elektrikern som skickades för att utföra jobbet vid två separata tillfällen, var punktlig, effektiv och professionell. Natalias hjälp och insikt var enastående och över förväntan - definitivt mycket uppskattad och starkt rekommenderad!

15. oktober 2025

En relativt straight forward dragning…

En relativt straight forward dragning från värmepump till central uppgavs vid bokning ta ca 4 timmar som ”blev” 16 timmar. Inte OK att köra på utan att fråga innan. Resultatet blev OK.

13. oktober 2025

Utmärkt jobb!

Fantastisk bra jobb utfört av Marwan och hans kvinnliga kollega.Trots det relativt omfattande arbetet utfördes det både effektivt och snabbt. Dessutom var både Marwan med kollega väldigt trevliga och tillmötesgående. Sammanfattningsvis är vi SUPERNÖJDA med slutresultatet av arbetet.

22. september 2025

Elektriker som gör toppenjobb.

Vi behövde få el framdraget till kommande fläktbyte. Elaby åtog sig jobbet och skickade Lillebror som gjorde ett fantastiskt fint jobb. Han var både noggrann och trevlig. till exempel frågade han om vi ville att han skulle ta av sig skorna innan han klev in. En otroligt fin representant för företaget som de bör vara rädda om.

22. september 2025

Lock taktik genom oriktiga kostnadsuppskattningar

Tyvärr ser jag att fler har uppmärksammat samma problematik med missledande kostnadsuppgifter som blir mer än det dubbla bara för att locka kunder.
Vi blev tillsagda att en tekniker kommer och skulle kosta x pengar för att sedan skicka 2 tekniker som kostade knappt 3x pengar. Personen som hade gett den ursprungliga kostnaden påstod sedan att den inte har koll på hur man sköter saker i fältet.
Oseriöst bolag som vi har svartlistat.

22. juli 2025

Rekommenderas/Proffsigt

Proffsigt utförd arbete för ett komplicerat eljobb
på en etagevåning på två våningsplan, rekommenderas stark och inte så dyrt heller, super nöjd 👍

28. august 2025