1. Butik med vitaminer og tilskud

Ekopura Nutrition - Duurzame Voedingssupplementen. Geproduceerd met respect voor mens dier en natuur. Biologisch Gecertificeerd, Vegan Gecertificeerd, zonder ongezonde toevoegingen. Biologische whey, vegan proteïne, omega 3, vitamines, magnesium, mct poeder. Allen gemaakt met respect voor mens, dier en de natuur.

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

3,7

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Super product

Super product, lost goed op in mixer met bijv soyamelk en geen smaak (neutrale variant) bevalt zeer goed! Alleen vind ik het duur en geen aanbiedingen dat is de enige reden dat ik het niet snel meer zal kopen en op zoek ga naar een goedkopere variant.

27. juli 2026

Besvarelse fra Ekopura

Hi Karin, dankjewel voor de positieve review van ons Naturel eiwitpoeder. Daar doen we het voor!

De prijs is inderdaad wat hoger omdat de naturel varianten volledig biologisch gecertificeerd zijn.

Daarnaast bieden we wel degelijk korting aan van 5-15% bij aankoop van 3, 4 of 5+ producten. Ook bieden we een abonnement aan waarmee je nog eens 5% extra korting ontvangt.

Een hele fijne dag vandaag en nogmaals dank voor de review!

Groeten, team Ekopura 🌱

Whey Protein Vanille – zu süß durch Stevia

Das Produkt hat gute Nährwerte (78g Eiweiß pro 100g) und ist qualitativ in Ordnung. Leider ist die Süße durch Stevia für mich viel zu intensiv. Auch mit 300ml Flüssigkeit. Zusätzlich hatte ich leichtes Bauchgrummeln nach dem Konsum, was ich von anderen Whey Produkten nicht kenne. Wer Stevia verträgt und mag, wird zufrieden sein. Für mich persönlich leider keine Empfehlung. Schade ums Geld. Die Biotonne freut sich.

30. april 2026

Hallo Tim,

vielen Dank, dass du dir die Zeit genommen hast, so ausführliches und ehrliches Feedback zu teilen – das wissen wir sehr zu schätzen.

Es tut uns leid zu hören, dass dir die Süße durch Stevia zu intensiv war und du das Produkt nicht gut vertragen hast. Geschmack und Verträglichkeit sind natürlich sehr individuell, und dein Hinweis hilft uns ebenso wie anderen Kunden, sich ein besseres Bild zu machen.

Schade, dass wir in diesem Fall keine passende Lösung für dich finden konnten – auch wenn wir deine Entscheidung hinsichtlich Nachhaltigkeit absolut nachvollziehen können. Unser Angebot für eine Rückerstattung oder einen Austausch bleibt selbstverständlich bestehen, falls du es dir doch noch anders überlegen solltest.

Für alle, die empfindlich auf Süße reagieren, kann unsere geschmacksneutrale Variante eine gute Alternative sein.

Vielen Dank nochmals für deine Offenheit und alles Gute für dich!

Mit freundlichen Grüßen,
Lars von EkoPura

Geruime tijd tevreden klant:)

Al een paar jaar gebruik ik verschillende producten van Ekopura. Ik gebruik de compacte shakebeker en de RVS maatschep voor de whey shakes. Ze smaken erg goed. Zeker een aanrader. Ik heb in het verleden veel verschillende whey poeders gekocht maar is een van de betere!

3. december 2025

Ekopura Vegan Omega 3 is de nummer 1…

Ekopura Vegan Omega 3 is de nummer 1 keuze van de Consumentenbond

Ik en mijn vrouw eten geen vis, maar wilde dat onze dochter (inmiddels 2,5) wel voldoende omega 3 binnen zou krijgen.
Onze huisarts heeft Ekopura aangeraden omdat deze als best opneembare Omega 3 zonder toevoegingen uit de test kwam van de Consumentenbond.
Wij nemen uiteraard de aanbevolen hoeveelheid en onze dochter krijgt 2 druppels per dag uit 1 capsule door haar water.
Ik kan het iedereen aanbevelen!

30. maj 2025

Besvarelse fra Ekopura

Dankjewel voor de review over onze omega 3 algenolie! We stellen het zeer op prijs!

geweldige service en een goed product.

Heb al meerdere bestellingen geplaatst in de afgelopen 2 jaar.
Biologische proteïne, bij de laatste bestelling heb ik zelf hoogstwaarschijnlijk het verkeerde adres opgegeven.
1 telefoontje en alles was opgelost.
5 sterren is op zijn plaats.

15. april 2025

Ekopura geef aan "geen DPD"

Ekopura laat de pakjes door waarschijnlijk standaard door DPD bezorgen. DPD komt bij ons niet eens aan de deur. Het grote probleem is dat je dan ook nooit een afhaalbewijs krijgt.
Het was ook nog eens afgegeven bij een afhaalpunt dat een wijk verder ligt. DPD geeft totaal geen service en dit afhaalpunt was ook onbeschoft. Klachten indienen bij DPD heeft totaal geen nut.
Dit probleem is structureel dus ik denk dat er een paar chauffeurs zijn die gewoon niet eens aan de deur komen.
Terwijl onze deur praktisch aan de weg ligt en dit is ook een doorgangsweg naar een andere wijk. En ze hoeven niet eens aan te bellen, in de serre, 5 meter lopen van de auto, is ook goed (i.v.m. 2 grote honden, zitten in huis, superlief maar voor een vreemde erg bedreigend)

Ekopura heeft netjes en direct gereageerd op mijn klacht over DPD en gaf aan dat ik kan aangeven dat ik KPN wil voor de bezorging. Daar zal ik voortaan beter op letten.

Het pakje was verder uitstekend verzorgd, niet bezorgd :-)

28. januar 2020