Ejner Kaa Ejendomme Anmeldelser 7

3,9

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler
  3. Ejendomsudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ejner Kaa Ejendomme er et uafhængigt, specialmæglerfirma, som udelukkende beskæftiger sig med salg af driftslandbrug, godser og proprietærgårde, fritidslandbrug, skovejendomme, jagtejendomme, liebhavervillaer og godt beliggende sommerhuse. Vi markedsf...

3,9

God

Vi har haft den nye ejer Peter som…

Vi har haft den nye ejer Peter som mægler og han var rigtig venlig og professionel. Fik god vejledning og et gnidningsfrit forløb. Vi er yderst tilfredse og giver varmeste anbefaling til andre der vil sælge skov og landejendom.

29. marts 2023

Dårlig ejendomsmægler

Vi har været tæt på at købe en ejendom der var til salg hos Ejner Kaa. Det gik dog i vasken. Der var en rystende oplevelse. Der er flere gange i forløbet givet usande oplysninger. Vi gav flere bud på ejendommen som aldrig blev givet videre til sælger. Vi har absolut intet positivt at sige om Ejner Kaa Ejendomme, og vil på det kraftigste advare andre mod at handle med dem.

31. december 2021

Grotesk forløb

Vi må melde os i koret af dårlige erfaringer med denne mægler!

Fra start havde vi en stærk formodning om, at Ejner Kaa ikke videreformidlede vores seriøse interesse og bud (endda over salgsprisen) til sælger. Derfor måtte vi kontakte sælger udenom mægler, som rigtigt nok intet havde hørt. Efter lidt af en kamp fik vi lov at se ejendommen og afgav vores bud med det samme. Mægler var ved at sælge ejendommen til en ven/kunde, hvorfor det gik op for os, at han ikke ønskede at videreformidle vores bud og info korrekt, selvom vi bød over prisen, modsat den anden køber.

Løsningen blev en lukket budrunde mellem os og mæglerens ven/kunde. Få timer inden budrundens udløb meddeler Ejner os pr. mail, at sælger "ønsker at annullere budrunden, og genoverveje salget".

Herefter var Ejner som sunket i jorden og umulig at få fat i. Vi ringede til ham over 20 gange, men det var tydeligt, at han ikke ønskede at snakke med os. Først da vi ringede fra et ukendt nummer, tog han den. Han var kort for hovedet og ønskede bestemt ikke at snakke med os. Inden han smækkede på, meddelte han dog, at ejendommen nu var solgt til anden side, og at vi ikke skulle kontakte ham igen.
Sidste melding var, at sælger ville genovereje salget af ejendommen, men nu var den åbenbart solgt til anden side? Pudsigt!

Tilbage sad vi med en følelse af, at vores interesse og bud ikke var blevet videreformidlet korrekt, og at der var fusk indblandet i dette salg for at pleje egne interesser.

Hverken som køber eller sælger bør man involvere sig med en mægler som Ejner Kaa!

1. september 2020

Elendig mægler

Jeg deler 100% oplevelsen af den dårlige eller ikke-eksisterende service. Jeg købte en ejendom i 2015 og priser mig lykkelig for, at jeg havde en dygtig ejendomsadvokat på min side. Ejendommen havde ikke korrekt BBR, blev handlet "som beset" - hvilket ikke er en gyldig term i ejendomshandler.
Al kommunikation fra Ejner var forsinket i dage-uger, alt imens han blev grov hvis ikke vores svar faldt inden for få timer.

Pas på denne mægler!

30. august 2017

Uprofessionel mægler - tænk jer om inden køb

Jeg kan tilslutte mig de dårlige anmeldelser som er her på siden. Jeg handlede en ejendom med Ejner Kaa i 2016, og gennem hele forløbet virkede mægler meget uprofessionel. Til trods for at ejendommen havde været til salg gennem flere år (og der ikke var gæld i ejendommen, altså plads til et afslag i prisen) ville Ejner Kaa ikke overgive mit bud til sælger. Først da jeg selv ringede til ejeren af ejendommen kom der skred i sagerne! Efter min mening er en ejendomsmægler netop en person, som skal sørge for kommunikation mellem sælger og køber, det må være ejeren og ikke Ejner Kaa som tager stilling til bud. Ejner Kaa virker som en mand uden moral, som nægter at udlevere servitutter på ejendommen på trods af flere forespørgsler, og som uden tøven vil snyde køber, hvis han kan få et salg igennem. Ejner Kaa ændrede for eksempel i salgsteksten så det støtteberettigede landbrugsareal pludselig halveredes uden at informere mig! Huset, som i den oprindelige tekst er beskrevet som "Velholdt", skal pludselig købes som beset den endelige købsaftale - at jeg godt selv kunne se at det var noget gammelt noget er en anden sag ;-). Købsaftalen afspejlede i mit tilfælde ikke BBR, da Ejner Kaa har kopieret en del af teksten fra et andet salg. fx. var der i teksten en olietank, til trods for at ejendommen aldrig har været opvarmet med andet end strøm!

Som køber skal man ikke købe noget af Ejner Kaa med mindre man ikke kan leve uden den ejendom, som han tilfældigvis har til salg. Han siger han formidler liebhaveri, men ofte er der tale om landejendomme hvor den reelle handelspris er 20-25 % lavere end Ejner Kaa´s udbudspriser, så kig jer om hos andre mæglere! Til sælgere vil jeg sige, at i skal være opmærksom på at manden ikke formidler bud på jeres ejendom, og i kan risikere ejendommen ligger til salg i flere år, eller - man kan mistænke Ejner Kaa for at sælge til venner til en lav pris!

22. juni 2017

Elendig mægler.

Elendig service og ikke eksisterende kommunikation. Glem denne mægler. Er udenlandsdansker, købt flere ejendomme såvel i Danmark som i udlandet, men denne mægler slår dog bunden i al den mæglerkvalitet jeg har oplevet. En stjerne er for meget.

13. april 2017

Vores oplevelse er rystende.

Vores oplevelse er, at Ejner Kaa har haft en skjult agenda med denne ejendom og fra start har ønsket at handle denne til bekendte for en lavere pris end vi har tilbud for denne.
Desværre fik vi ikke ejendommen, det er vi kede af. Men hvordan med sælger af ejendommen......!
fik de det for ejendommen som vi tilbød at betale....!

Det kan du selv se og finde ud af når den officielle salgspris bliver offentliggjort. Så må tiden vise om også sælger er blevet ført bag lyset. En rystende oplevelse, magen til arrogance skal man lede længe efter.

Vi har forsøgt at handle en ejendom beliggende på Tukærvej 27, 8850 Bjerringbro med Ejner Kaa som udbyder. Efter en fremvisning på 1 times tid, var vi ikke blevet meget klogere. Ejner talte i tlf. i 50 minutter og de sidste 10 minutter fortalte han om egne jagt oplevelser.

Ejendommen var fantastisk og på tros af indstruks om ikke at spørge om vandboringen eller om byggetilladelse hos kommunen, så afgav vi tilbud uanset den manglende tilstandsrapport, manglende information om en lokal brøndboring som var dække til, og asbest plader som lå i sø kanten, så var dette vores drømme ejendom hvor vi gerne ville bo.

Vi afgav et skriftligt tilbud til Ejner, som på tros af dette ikke vendte retur med ja eller nej tak efter flere dage.
Da vi ikke fik nogen tilbagemelding, ringede vi til den nye ejer af Ejner K (Peter Ho) om vi kunne tage dialogen med ham. Da vi på ingen måde følte at der var kontakt eller dialog med Ejner. Peter ville tage en snak med Ejner og vende retur.:
Få minutter efter kontakten til Peter Ho, fik vi en mail fra Ejner, hvor vi fik besked på at denne ejendom: Tukærvej 27, 8850 Bjerringbro ville udelukkende blive handlet via kontakt med ham og hvis ikke vi kunne acceptere dette, så blev der ingen handel. Noget rystet over denne udmelding, skrev vi til Peter at det accepterede vi, men vi var kede af og lidt uforstående overfor dette. Det vigtigste måtte vel være at sælger fik mest muligt for ejendommen.
Peter vendte retur på mail og fastholdt at en handel med denne ejendom skulle gå gennem Ejner.

Derfor forsøgte vi endnu engang med en meget imødekommende dialog via mail til Ejner Kaa.
Svaret retur var kort og kontant. Velkommen tilbage på rette vej....!!!

Vi ringede og skrev enkelte gange gennem flere dage til Ejner. Ingen af disse henvendelser blev der vendt retur på, hvorfor vi tænkte at andre måske havde budt, derfor forhøjede vi vores tidligere bud i håb om en tilbagemelding.
Ejner ringer derefter og spørger om det er et tilbud uden forbehold og om vi kan lukke handlen her og nu, hvilket jeg bekræftede. Ejner ville finde ud af det praktiske og vende retur når han har talt med ejeren af ejendommen.

Desværre bliver tilbagemeldingen at der nu er kommet et højere bud på ejendommen. Det er jo helt fair og bare en del af gamet. Vi tilbyder derfor endnu en gang at øge vort tilbud på ejendommen, denne gang til kr. 3.250.000 som er mere en en halv million over udbudsprisen. Endnu en gang lover Ejner at vende tilbage men efter en uge har vi intet hørt. Derfor skriver vi en mail og ligger flere tlf. beskeder til Ejner.

Tilbagemeldingen fra Ejner kommer først efter 10 dage og lyder som sådan:
Jeg har været optaget og kan se i har ringet i går kl. 18.00, det er lidt sent at ringe.
Der er skrevet købsaftale på Tukærvej 27, skulle der opstå problemer med denne handel vender jeg tilbage.

Mvh Ejner Kaa

Rystede og kede af at vores drømme ejendom er gledet os af hænde, skriver vi igen til Peter Ho.
Vi kan på ingen måde forstå det som er sket. Vi følte vi havde en klar aftale om køb af ejendommen og vi har hele tiden været villige til at byde højere og højere på ejendommen. Det på tros er det ikke lykkedes at købe.

Så som jeg startede denne anmeldelse. Vi mener der har lagt en skjult agenda for ejendommen og jeg er sikker på at sælger ikke har fået det for ejendommen som vi tilbød og var villige til at betale.

Så inden du får Ejner Kaa til at sælge din ejendom, så skulle du måske lige overveje om ikke du får mere for din ejendom ved at sælge via en anden mægler.

12. april 2017

Er dette din virksomhed?