Jeg har vært pasient ved Eiksmarka…
Jeg har vært pasient ved Eiksmarka Tannlegesenter og fikk utført en større behandling med broer og kapsler. Mindre enn ett år senere knakk den ene broen, og en ny kapsel smuldret opp. Først fikk jeg beskjed om at dette ikke var garanti på, noe jeg reagerte på, siden dette er håndverksarbeid som normalt skal holde betydelig lenger. Etter dialog ble dette likevel rettet.
Senere oppsøkte jeg en annen tannlege, som opplyste at løsningene var vanskelig å holde rene, blant annet fordi det var brukt for mye lim og fordi konstruksjonen var lite hygienisk utformet. Jeg har derfor fått anbefalt profesjonell tannrens opptil fire ganger i året.
Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive en offentlig vurdering, blant annet fordi min mann også opplevde komplikasjoner etter behandling samme sted. Likevel føler jeg det er riktig å dele erfaringen, fordi man oppsøker tannlege i tillit til at behandlingen som utføres er faglig forsvarlig og holdbar over tid.
Jeg valgte også å skrive denne vurderingen etter å ha sett at eier av tannlegesenteret selv er den eneste som har gitt klinikken en 5-stjerners anmeldelse. Etter min mening fremstår dette som misvisende og lite profesjonelt, og det svekker tilliten til vurderingene som gis.
Lokalene er fine, og personalet er hyggelige. Men etter min erfaring er den faglige kvaliteten et sårt punkt. Jeg vil derfor anbefale andre å vurdere alternative behandlingssteder.