Virksomheden har svaret
Zeer tevreden van de service. Ons paneel werd beschadigd en we werden meteen geholpen bij het verkrijgen van een nieuw paneel. Zeer klantvriendelijk! Ook bij het kiezen van onze keuken zijn we tot in... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel het traject, vanaf het eerste contact in de toonzaal tot en met de plaatsing van mijn mooie, kwaliteitsvolle keuken, verliep vrij probleemloos. Met dank aan mijn dossierbegeleider in de toonza... Se mere
Virksomheden har svaret
Perfect gehouden aan de afspraken. Keuken is heel mooi geplaatst, heel zorgvuldig en proper afgewerkt.
Virksomheden har svaret
èggo, cuisine et rangement sur-mesure / Keuken en opbergoplossing op maat
Brusselsesteenweg,698, 9050, GENTBRUGGE, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 70 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer geduldige verkoopster (vanessa gabriels), die meedenkt. Perfecte plaatsing door Marnix.

Besvarelse fra Eggo Kitchen & House - Gentbrugge
Zeer goede begeleiding en uitleg bij het kiezen van de materialen en toestellen. Verkoper nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en heeft onze droomkeuken ontworpen voor een heel goede prijs. Plaatsing was op het afgesproken tijdstip en verliep heel vlot. Kortom een aanrader!

Besvarelse fra Eggo Kitchen & House - Gentbrugge
Vlug en goed geholpen in de zaak bij het uittekenen van de inbouwkast.
Online goede en duidelijke communicatie.
Opmeten bij mij thuis door de schrijwerker: prima
Levering van de panelen: prima
Plaatsing door 2 schrijwerkers: is rustig en vlot verlopen.
Uiteindelijk resultaat: heel mooi en netjes afgewerkt.
Verpakkingsmateriaal meegenomen en de inkomhal proper achter gelaten.
30% korting genoten!

Besvarelse fra Eggo Kitchen & House - Gentbrugge
Zeer tevreden van het eerste contact met verkoper Frederic van de winkel in Gentbrugge die alles netjes kwam opmeten tot de mensen die de levering gedaan hebben als ook Ben die alles netjes en kwalitatief kwam plaatsen. Alles werd volgens planning geleverd en geplaatst. Echt een aanrader. Eggo bedankt
Eggo is super alles wat ik vroeg hebben ze hun uiterste best gedaan om het te verwezenlijken alles is correct verlopen
Een echte aanrader 👍👍👍