En kommentar,luk hele pivetøjet,intet…
En kommentar,luk hele pivetøjet,intet fungerer,det er kun dem selv, der synes at det fungerer.
Egedal Kommune
Hvor er det skønt at være sneet inde på 2.døgn!
Vi ved godt at kommunen prøver alt hvad de kan men nu skal vi altså på arbejde så vi kan betale ejendomsskatterne.
Kedelig oplevelse med materielgården som bare siger force majoren.
Jamen naboen har tilbudt at rydde 2 meter driver fra vejen, men bliver afvist da han ikke er miljøgodkendt ?
Jamen hvis det er force majore så er det vel lige meget?
Tak egedal for at vi må gå over markerne for at holde dyr og mennesker i live
Afhentning af affald er åbenbart meget svært. Reglerne er for os borger ret omfattende. Naturligvis betaler vi endda en temmelig høj pris. Men kommunens ansatte eller underleverandør til afhentning af privat affalds afhentningen, har tydeligvis ikke læst kommunens egne regler. Jamen så kan jeg jo selv køre på genbrugspladsen - Igen, igen.
Jeg kommer gående ned af Egedal centeret for at handle på en almindelig søndag, da jeg pludselig spotter en bølle på baghjul kom susende forbi mig i centeret. Bøllen havde en stor højtaler på ryggen hvor der blev spillet nogle yderst provokerende sange. Der blev bl.a. blev sunget: teknopik, sniffer coke, osv.
Jeg finder mig ikke i den opførsel, jeg vil have ham spæret inde omgående. Så os almindelige borgere kan nyde vores søndag.
Hvad er det også for noget at sende vagten på weekend om søndagen. Det er der ALT balladen sker, med unge der går rundt og opføre sig dumt ved fx at køre på baghjul gennem centeret.
DET ER OVERHOVED IKKE SIKKERT for os der bare prøver at handle. Jeg forventer noget mere sikkerhed inden næste uge!!! Og hvis ikke forventer jeg at der er nogen der tager fat i den bølle!!!
Dårlig og ingen service , ingen rettigheder , kommunen spænder ben for sine virksomheder og borgere istedet for at hjælpe sine egne borgere og virksomheder .
Kommunen vil gerne fremstå med en grøn profil med spænder samtidig ben for små selvstændige grønne virksomheder
Få ikke børn i den kommune. De lyver i sagsakter og skriver ting der er direkte løgn. Kan dokumentere dette.
De hjælper ikke børn udsat for vold og mistrivsel, men vil lukke munden på dem. Sørger ikke for skolegang, men fortsætter med at køre massiv dokumentfalsk og løgnehistorier, derudover er de utrolig ringe til at tage sig af sårbare børn.
Vil advare på det kraftisgste at involvere kommune i noget der vedrører udsatte børn!! Flygt, er mit råd....
Tjek "systemvoldtaget mor" på youtube og høre hvordan de vil lukke mund på barn der fortøller om vold, sorg, afsavn depression og skolevægring
Vi har i mit boligområdet fået et fælles område med affaldscontainere, og det er aldrig til at vide, om de bliver tømt eller ej. Lige p.t. er der ikke tilstrækkeligt med containere, hvorfor det kan forekomme, at de bliver overfyldte, hvilket kommunen er bekendt med. Men når man forsøger at rette henvendelse til dem for at gøre opmærksom på problemet, er de meget lidt lydhøre. Jeg synes, at det hele er meget kritisabelt - jeg betaler mine afgifter, men får ikke leveret varen ....
er lige glad med borgernes behov og fokusere kun på penge
Renovations ordningen er der ikke nogen grund til at klage over, for de kommer alligevel ikke.
Ventet 14 dage nu. Jeg får bare en sang fra de varme lande når jeg ringer direkte til renovationen samt kommunen
🙁😏🤷🤷🙁
Helt igennem en dårlig familie kommune. Der bliver brugt at få få ressourcer på skoler og social forvaltning.
En helt igennem god oplevelse at benytte borgerservice i kommunen. Vi skulle have lavet nye pas og den medarbejder vi mødte der var både hyggelig og høflig, samt smilende. Man følte sig virkelig velkommen.
Mange tak for den gode behandling.
Åbningstider 10-14, torsdag dog til 18. Men tænk, i en uge med helligdag torsdag (2. juni) holder de lukket på 2 helt almindelige hverdage hhv. onsdag den 1. juni og fredag den 3. juni, så de eneste der f.eks. kan få lavet pas er de arbejdsløse som kan møde op mandag-tirsdag mellem 10-14 - det giver ingen mening i en kommune med få arbejdsløse.
Så alt er samlet i Stenløse hvor der alligevel er lukket...... nu bliver det umuligt ringere i Egedal.