Ejendomsselskabet Egå Autohandel Anmeldelser 4

4,0

4,0

God

Super oplevelse

I forbindelse med køb af bil oplevede vi god og ærlig service. Vi fik den rette vejledning i forhold til vores behov og står nu med det helt rigtig køb.
De sørgede både for klargøring af bilen samt nummerplader, så vi kunne køre direkte fra forhandleren samme dag. Det fornødne papirarbejde blev klaret uden problemer. Grundet den høje service, vil vi bruge Egå Autohandel til både service og køb for fremtiden.

Vil klart anbefale Egå Autohandel til andre!

10. september 2015

Ende med at skulle vente i 1 time og 45 min. for øjeblikkelig pæreskifte!

Jeg kørte d. 06/03/2013 forbi egåautohandel for at få skiftet en forlygtepære. Værkføreren sagde de havde tid med det samme og gav også øjeblikkeligt opgaven videre til en af sine lærlinge. Bilen blev kørt ind i værksteds hallen og jeg gik op i venteområdet. Efter 30-40 min. (hvor jeg var begyndt at kigge regelmæssigt på uret) henvendte en kontormedarbejder sig til mig og fortalte at der nok ville gå 30 min. mere, med begrundelsen, at det tog noget tid og skifte en Xenon pærer - jeg kommenter på at jeg syntes det er ret lang tid at vente på et pæreskift og siger jeg måtte komme igen senere så, da jeg var kørt i min pause fra arbejde - Hvortil kontormedarbejderen siger, at jeg måtte gå ned på værkstedet og snakke med dem. Da jeg kommer ind i værksteds hallen er den helt tom. Jeg går hen til min bil som står med åben kølerhjelm og kan se at mekanikeren kun har fået pillet pæren ud af lygte huset og ikke mere. Det forbavser mig en smule og jeg beslutter mig for at vente ved bilen på mekanikeren. Men der kommer ikke nogen mekaniker, jeg ender med at vente 35 min. nede i en tom værksteds hal hvor jeg bedst kan forstille mig at samtlige var gået til pause. Da mekanikeren kommer tilbage fortæller jeg ham, at jeg syntes det er både uprofessionelt og respektløs at love mig øjeblikkelig udskiftning mens jeg venter for så foreløbigt at skulle stå og vente 65-75 min. Mekanikeren virker upåvirket og ret ligeglad med min udmelding hvorpå jeg beder ham om at stoppe sit arbejde og kører min bil ud af hallen pga. jeg her vælger at få arbejdet udført af et andet værksted. På vej ud af hallen går jeg forbi værkførerens kontor for at udtrykke min utilfredshed. Det er tydeligt allerede da værkføreren får øje på mig, at han godt ved de har dummet sig, men han vælger ikke at handle på det.

I sidste ende havde jeg endt med at vente 1 time og 35-45 min. (vi snakker altså en biograf spillefilm her!) for at få udskiftet en enkelt forlygtepære. Jeg var ikke blevet informeret om et faktisk tidsforbrug, men havde nok forventet 20-30 min.

Ved en hurtig google søgning skrives der tilmed at en Xenon pærer ofte er langt nemmere at skifte end en traditionel pære...

Mvh. Andreas Højbak
Mazda 5 kører.

6. marts 2013

Gratis synstjek med dyr justering af tågelygter

Ifm. at jeg havde købt nyere Mondeo ved dem indkaldte de til gratis synstjek umiddelbart inden periodisk syn.
Fint, jeg kører forbi og deltager selv i gennemgangen. Tågelygter skulle justeres en anelse ned, på kundens bekostning. Jeg siger OK da han vurderer ca. ½time. Det tager det knapt nok, til trods for at hele lygten skulle afmonteres og endte med at være alt for lavt justeret. Herefter kunne den godt justeres op på plads mens den var monteret...hmm
Whatever; jeg modtager faktura med værkstedsarbejde for rapporteret 0.4 time endte med 475,- + materialer + moms . Det var åbenbart en uoplyst fastpris...
-svarende til en værkstedstimepris på >950,-+moms

Siger bare godt jeg ikke også fik ham til at udbedre stenslag på motorhjelmen ifm. gratis karrosserieftersyn, sandsynligvist en ekstra tusse for tre dupper maling.

Det skal dog nævnes at selve personalet var ganske venlig under udførelse og der ydes gratis kaffe :)

5. december 2012

Dyre og ligeglade

Priserne er høje og servicen følger ikke med. Som kunde er du egentlig lidt ligegyldig. Jeg har været der et par gange med en nyere Ford Galaxy Ghia, men hver gang følt at jeg ligesåvel kunne være kommet med en Lada. Bilen interesserede dem ikke. Jeg spurgte en der skiftede olie om han vidste om min motor ikke var den fra PSA. Det anede han da ikke og forresten var han lige skiftet fra VW. Og kørte ikke selv Ford.

24. januar 2012

Er dette din virksomhed?