Effort Elite

1. Rekruttering
  2. Beskæftigelseskonsulent

Vi leverer ansøgninger, CV, profilbilleder, samt præsentationsvideoer i højeste kvalitet. Helstøbte profiler, som understøttes med coaching og netværksmuligheder for at lade teori blive til handling og succes.

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har haft et helt fantastisk forløb…

Jeg har haft et helt fantastisk forløb med Effort Elite, som har været ved min side, både før, under og efter min opstart. Jeg har fået den bedste start på min klinik, og de er en stor grund til dette.

Allerede fra starten følte jeg mig hørt, i hvad mine krav og forventninger ville være, og derefter blev hele forløbet skræddersyet til mig. Det har været et utrolig lærerigt forløb, hvor jeg i dag føler mig rustet til, at overtage alle opgaverne løbende, og tilsidst være i stand til selv at kunne administrere min lille virksomhed.

Effort Elite sætter sig 100% ind i hvilken person og behandler du er, og arbejder sig helt ned i detaljerne, så du ender ud med et produkt, der passer ind til dig og din hverdag.

Hvis du ønsker den bedste opstart eller gennemgang af din virksomhed, så vil mine varmeste anbefalinger være Effort Elite.

4. november 2022

Effort Elite er alle pengene værd!

Effort Elite er alle pengene værd!

Jeg havde været ledig i 7 måneder og efter 115 ansøgninger havde jeg været til 5 samtaler.
Så startede jeg samarbejdet med Effort Elite, og efter 7 uger havde jeg fundet drømmejobbet. De hjalp mig med en kandidatgennemgang, at finpudse mit CV og lavede en tilhørende profil-video. Derudover fik jeg feedback på mine ansøgninger og samtaler undervejs, og det gjorde en verden til forskel. På de 7 uger med deres hjælp sendte jeg 44 ansøgninger og var til 11 samtaler, altså en samtale på hver 4. ansøgning!

James og Maiken er yderst professionelle og dygtige, og de rykkede klart mine grænser for tilgangen til jobsøgning. Deres sparring undervejs var guld værd, især når man har været i gang længe og måske er kørt lidt sur i tingene!

Jeg ville anbefale enhver at investere i sig selv, ved at få deres hjælp. Det eneste jeg fortryder er ikke at have brugt dem noget før!

10. februar 2022

Jeg vil anbefale effort elite til alle…

Jeg vil anbefale effort elite til alle jobsøgere. Er du kørt træt i at få afslag efter afslag?, det var jeg indtil jeg blev kontaktet af Effort Elite.

Jeg havde været ledig i tre år, og i den periode var jeg kun indbudt til 4 jobsamtaler (baseret på 2 ansøgninger pr. uge). Da jeg fik mit nye materiale fra Effort Elite, gik det hurtigt. Efter kun seks ugers aktiv jobsøgning, var jeg kontaktet af 4 headhuntere gennem LinkedIn, og jeg havde været til jobsamtaler i 4 forskellige virksomheder – og så blev jeg tilbudt job!

30. januar 2022

Effort Elite har reddet min karriere

Effort Elite kan næsten siges at de har redet min karriere. Jeg blev opsagt som 52 årig, sendte godt 30 ansøgninger og blev indkaldt til 1 samtale.
Efter at Effort elite havde haft mit materiale under kærlig behandling sendte jeg 1 ansøgning og der var bid med det samme.
Effort Elite er en investering i dig selv du for mange gange tilbage igen

11. januar 2022