Efarvehandel Anmeldelser

4,8

Efarvehandel har et stort udvalg (også af de knap så populære produkter) og så nogle OK priser. De 5 stjerner går dog til deres levering. Jeg bestilte møbelmaling i specialfarve onsdag, som stod hos... Se mere

En formiddag kl. 10:50 sendte jeg min bestilling og allerede ved middagstid næste dag blev det hele leveret. Og det var altså ikke bare en levering rundt omkring hjørnet ... efarvehandel holder til... Se mere

Da jeg købte tekstil farve hos e-farvehandel, kom jeg til at udlade at skrive den rigtige leveringsadresse. Så ringede jeg derind og fik afvide jeg skulle tale med chefen. Efter at have sendt ham en e... Se mere

Super god oplevelse. Produktet jeg havde bestilt var udgået så jeg fik en opringning omkring mulige alternativer. Vi fandt et godt alternativ og problemet blev løst på mindre end 3 minutter. Og så des... Se mere

1. Farvehandel

Hos efarvehandel.dk synes vi personlig betjening er vigtig og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har brug for vejledning i forbindelse med dit køb hos os. Vi sætter en ære i at give den korrekte og nødvendige vejledning når du skal i gang med dit malerprojekt. Kom gerne forbi vores butik/kontor/lager der ligger Bredhøjvej 23, 8600 Silkeborg. Du er også velkommen til at sende en mail til os på salg@efarvehandel.dk.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super service købte en special blandet farve spray hos dem, der var lidt problemer med den da jeg fik den men de var super hurtige til at finde en løsning ;) ikke sidste gang jeg handler der ;)

14. juni 2012

Stort farveudvalg i spray

Lidt svært at vælge farver da man skal finde en RAL oversigt andetsteds. Den farve jeg valgte, havde de ikke, og jeg skulle derfor omvælge, hvorved min ordre var lidt længe undervejs. Men ellers var alt som aftalt, og porto er gratis ved køb over 300, hvilket er en fin service.

14. juni 2012

Betalt - men ikke leveret

10 dage efter bestilling og betaling har jeg endnu ikke modtaget de 10 l. maling som indgik i min bestilling!

6. juni 2012

Hej Peter

Jeg er ked af at høre at du ikke har modtaget de 10 liter maling. (Jeg kan se den er afsendt d. 26/5-12) Det er vigtigt at tage kontakt til vores kundeservice, såfremt du oplever fejl og mangler, så vi hurtig kan hjælpe.

Jeg kontakter fragtmanden og finder fejlen så vi kan få sendt en ny spand til dig med det samme.

Perfekt

Da jeg havde set varen på nettet, bestilte jeg den. Fik straks ordrebekræftelse på mail, og senere mail vedr. afsendelse, så jeg hele tiden var opdateren og dermed ingen ventetid.

12. maj 2012

Fint produkt, men dyr fragt

Jeg købte et brev træbejdse til ca. 50 kroner og betalte det samme i fragt. Købte udelukkende varen fordi jeg ikke fandt den andre steder. Et tip: fragtprisen bør afspejle varens vægt. Ellers god webshop og hurtig fragt.

11. maj 2012

Lidt utryg som første-gangs-kunde, men uden grund.

Utrolig nem og tilgængelig hjemmeside, men når det nu er første gang man handler er man usikker på om der nu bliver givet de rabatter som de siger eller det fulde beløb bliver trukket..... Uheldigvis blev leveringen delt i 2 uden information om dette, så der skulle lige følges op...
MEN skønt disse ting, så er det helt sikkert også her jeg handler næste gang - rigtig god kundeservice som man kan stole på!!!

Hej Hanne
Vi burde selvfølgelig informere dig om at vi delte ordren op, det er klart. Vi beklager fejlen. Vi håber at kunne fortjene lidt flere stjerner ved din næste handel.

Michael
efarvehandel.dk

For langsom leveringstid

Alle andre steder på nettet leveres varer indenfor 1-3 dage, her ventede jeg i en uge, det er ikke acceptabel, det tyder på at der ikke er direkte lager hvor det bestilles. Varen fejlede intet ved modtagelsen.

Hej Per
Langt de fleste af vores varer er på lager til afsendelse indenfor 24 timer. I nogle tilfælde må vi hurtigt tage ekstra varer hjem fra vores leverandører. Vi skulle selvfølgelig have informeret dig om en forlænget leveringstid. Vi beklager fejlen.

Michael
efarvehandel.dk

Helt i top

Det er nu anden gang vi bruger e-farvehandel, det er et genialt koncept at få leveret til døren, især når man skal bruge større mængder. Priserne er skarpe, service og levering er helt i top. Denne gang fik vi endda splittet ordren op, så det passede med ferie og det vi skulle lave. Ingen problemer, alt kom som aftalt på de datoer vi havde aftalt. Super virksomhed, vi anbefaler nu e-farvehandel til alle vi kender.

4. august 2011