2,1

Under middel

det er et firma der lever på rent…

det er et firma der lever på rent monopol til de danske tekniske skolen det er en ren penge maskine som mener folk barer kan købe på ens konto. det lugter det firma..
der er ingen løsning fra deres side de gemmer sig bare. føj!

29. september 2022

Pas på

Pas på, trykker penge bagefter uden noget grund og nu det er gået næsten en måned hvor de prøver at finde ud af hvorfor der blev de trukket en ekstra beløb fra min konto. Har kontaktet dem ca. 5 gange, ellers de skriver ikke noget selv. Stadigvæk har ikke fået et svar, om jeg får mine penge tilbage.

29. september 2020

Fremragende Webbøger

Fremragende Webbøger. Jeg har nu haft en del problemer med systime, og valgte derfor at bruge jeres bøger i stedet for. De er både velformuleret og struktureret :)

18. juli 2020

Bogen "vandforsyning" til 500 kr

Bogen "vandforsyning" til 500 kr, bogen er fyldt med stave fejl, selv i overskrifterne for kapitlerne. Der er et helt kapitel, som de har været nødsaget til at sende en pdf fil med, for at man kan forstå det. Det er for dårligt af en bog til den pris, hvor den også er fyldt med reklamer. Den er en del af vores pensum, og jeg er der med tvunget til at købe den.

18. marts 2019

Rettet skade

Bestilte varer men modtog ikke varen som jeg havde forventet.
Resolut respons fra Praxis gjorde at fejl blev rettet og godtgjort.
Hurtig service, hurtig levering.

Tak.

24. oktober 2015

Usædvanligt ueffektivt

---Ovenpå denne anmeldelse gik der 4 timer, før jeg fik min licenskode. Og ikke 2 dage som ellers kun var muligt tidligere, da jeg ringede ind----

Venter på en licens til en lommeregner. Bestilt fredag og er ikke modtaget endnu. Licensen skal sendes pr. mail, og man må gå ud fra, at det er en proces, som er meget nemt automatiseret. Men ak, nej.

Leveringstiden er angivet som "hurtigst muligt". Hvilket altså betyder op til 5 hverdage, får man at vide, når man har gennemført købet og modtager en faktura.

Ringer man ind, og beder om en fremskyndelse af processen bliver man mødt af en dame, som siger leveringstiden er angivet på siden. Det er iøvrigt ikke muligt at fremskynde processen, da der er meget travlt for tiden. Det kommer åbenbart bagpå dem, at der opstår et behov for lommeregner licenser omkring skolestart på HF og gymnasiet. Lidt ligesom det kommer bag på DSB, at det bliver dårligt vejr hver vinter.

Hun slutter samtalen af med at sige, at hun vil kigge på leveringstidsangivelsen "hurtigst muligt". Det er endnu ikke sket...

Det ser ud til, at jeg skal gå en uge uden lommeregner i min matematik undervisning.

17. september 2012

Perfekt handel

Købte nogle elastik mapper der deres priser uden tvivl var de billigste, hurtig levering og fremragende service.

Da de var kommet til at sende nogle mapper i de forkerte farver, sendt de uden vider mapperne i de rigtige farve efter jeg havde henvendt mig til dem, det er service.

Levering ***** (5 Stjerner)
Pris ***** (5 Stjerner)
Reklamation ***** (5 stjerner)

10. juli 2010

Perfekt handel

Jeg bestilte en grafregner af modellen TI-89, denne hjemmeside var klart den billigste og min grafregner kom hurtigere end lovet, så jeg er en meget tilfreds kunde.

26. september 2009

Er dette din virksomhed?