Eemlandbouw Anmeldelser 1

3,2

3,2

Middel

1 anmeldelse

Eemlandbouw? Begin er niet aan!

Jammer genoeg moet je minimaal 1 ster geven. Dat is al teveel.
De beide mannen hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd: badkamer aangepast, dakreparatie en de serre afgetimmerd.
Wat een zooi tijdens uitvoering. Een en al stof door het hele huis. Afvoer douche werkt nauwelijks. Reparatie aan het dak voor een lekkage gedaan, lekt weer. Een te openen zitplank in de badkamer ingebouwd in de muur dus niet meer te openen en we kunnen niet meer bij de verwarming die eronder zit.
Aansprakelijk gesteld op basis van garantie. Uiteraard geven ze niet thuis. Iemand anders inschakelen dus. Kosten voor mij.
Advies: ga nooit met deze onervaren jonge mannen in zee. Klantenservice en garantie? Nooit van gehoord. Jammer dat we alle facturen al betaald hebben.

En de reactie hieronder geeft exact aan wat het probleem is. Weglopen voor je verantwoordelijkheid. Het ligt altijd aan iets anders. Waarom neem je een aannemer in de hand? Om iets op te lossen toch? Voordeurgarantie.

7. december 2024
Eemlandbouw-logo

Besvarelse fra Eemlandbouw

Beste Hans,

Wij betreuren deze review. We hebben omtrent deze kwestie veel contact gehad en acties ondernomen om hier samen uit te komen. We voelen ons dan ook genoodzaakt om te reageren op dit negatieve bericht.
De zaken die u benoemt omtrent de serre en badkamer zijn verholpen binnen de garantie dus wij snappen niet waarom deze hierin benoemd worden en er gesteld wordt dat wij onze verantwoordelijkheden ontlopen. Na oplevering van deze werkzaamheden heeft u ons ook meermaals gevraagd een offerte op te stellen voor de renovatie van uw badkamer op de eerste verdieping. Omwille van drukte hebben we aangegeven hier op korte termijn geen tijd voor te hebben.

Wat betreft de lekkage is er uitvoerig mail contact geweest waarin we meermaals het volgende hebben toegelicht: Er is geen verband tussen onze werkzaamheden en de aard van de lekkage. Natuurlijk is getracht de lekkage te verhelpen, maar is zeker niet ontstaan of verergerd door onze werkzaamheden. De lekkage was reeds lange tijd aanwezig en is door meerdere partijen getracht te verhelpen. Net als door ons. Onze garantie ziet op de door ons uitgevoerde werkzaamheden niet op de oorzaak van de lekkage.

Nogmaals wij kunnen niet aangesproken worden voor de lekkage en kunnen geen garantie geven op een probleem dat zich al voordoet voordat wij werkzaamheden verricht hebben. (Wij hebben immers het dak ook niet aangelegd). We hopen hiermee u voldoende te hebben geïnformeerd en zouden het op prijs stellen als u het hierbij zou laten. Voor klanten die deze review lezen mocht u vragen hebben neem dan vooral contact met ons op want persoonlijk contact en klantenservice staat bij ons heel hoog in het vaandel. ''Bouwen is vertrouwen'

Vriendelijke groet,

Eemlandbouw