Edulazalf Anmeldelser

4,3

een wond op het onderbeen wat niet goed wilde genezen ( trombosebeen) zie je elke dag beter worden nu met de Edula zalf...Het is nog niet weg maar t ziet er al stukken beter uit. Twee keer per dag ee... Se mere

De zalf is prima en ik bestelde 2x bij. De reclame e-mails werden dagelijks en opdringerig. Steeds onder andere (medewerkers) namen. Dagelijks afzender Tim, Sara en weet ik wie met aanprijzingen als '... Se mere

Wij gebruiken Edulazalf al een behoorlijke tijd in ons gezin. Bestelproces is simpel en daarna snel is huis, voor heel veel toepasbaar, goede resultaten te zien. Makkelijk smeerbaar, handige tube,... Se mere

Een grote WOW! Als stewardess kreeg/krijg ik door Corona maatregelen overal eczeem (stress/het veel wassen wassen, plastic handschoenen etc) Alle bekende producten verergerden het eczeem alleen maar... Se mere

1. Medicinalfirma

de littekenzalf met echte resultaten

Svarer typisk inden for 1 uge

Fantastische werking

Edula werkt fantastisch voor mijn huid. Het heeft ook een fantastische werking voor mijn schrale lippen. In de ochtend en voor het slapen gaan smeer ik mijn lippen er altijd mee in. Nooit meer last van droge lippen. Echt top! Ik kan het iedereen aanbevelen.

9. november 2020

Voor mij de allerbeste zalf!

Deze zalf werkt snel en doet wat het belooft. Ben al van een aantal littekens af en gebruik de zalf ook tegen mijn droge handen door het vele wassen. Super!

8. november 2020

Super tevreden!

Ik gebruik Edula Zalf al jaren voor mijn huid en ben hier heel erg tevreden over. De zalf doet echt wat hij belooft en ook de service en snelle levering zijn top!

5. november 2020

Geweldige littekencrème

Geweldige littekencrème, die littekens minder zichtbaar maakt als je deze gebruikt zoals de bijsluiter voorschrijft. Ik ben erg tevreden en zal deze crème zeker aanraden! Bedankt EDULAZALF

5. november 2020

Echt een aanrader!

Eindelijk een zalf gevonden die doet wat gezegt wordt wat een zalf zou moeten doen.
Fijne zalf, raad deze dan ook zeker aan om te gebruiken

4. november 2020

Edula is echt een fijne zalf

Edula is echt een fijne zalf! Mijn moeder is een paar jaar geleden geopereerd aan haar wallen/oude littekens onder haar ogen van een eerdere operatie en gebruikte daarna de crème om littekens tegen te gaan. Het is erg mooi genezen!! En zelf gebruik ik het met regelmaat in de winter maanden bij mijn kinderen bij schrale plekken of eczeem. Ik ben erg blij met deze crème en je hebt er weinig van nodig.

Topproduct!

Hele fijne zalf, is overal voor te gebruiken. Klein beetje is al genoeg dus gaat lang mee. Al meerdere tubes gekocht, voor mezelf en om weg te geven. Zeker aan te bevelen, 10/10!