1. Hårproduktbutik
  2. Barbersalon
  3. Frisør
  4. Hårsalon

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Cutting Edge, hvor kunden bliver mødt med en god atmosfære. Vi ser den enkelte kunde og kundens hår i en helhed, og arbejder udfra en professionelle erfaring. Indenfor de sidste 10 år har vi gennemgået samtlige kurser fra SEBASTIAN (U.S). AMERIKAN CREW (U.S), PHILLIP B (U.S), og andre kurser i (DK). Vi glæder os, til at se dig hos Cutting Edge

2,8

Middel

Meget dårlig oplevelse

stpilot-anmeldelse

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos denne frisør.

Under min behandling blev jeg spurgt, hvordan jeg ønskede mit hår tørret, og jeg svarede, at jeg gerne ville have det føntørret. Frisøren begyndte på en måde, jeg kendte fra tidligere, og som jeg var glad for. Men derefter valgte hun selv at bruge en anden føntørrer/stylingmetode, som vi ikke havde aftalt på forhånd – og som gjorde, at min regning blev 200 kr. dyrere end forventet og aftalt.

Jeg synes, det er meget uprofessionelt at tilføje en ekstra behandling uden tydelig aftale og derefter lade kunden betale for det.

Desværre var jeg heller ikke tilfreds med selve klipningen. En anden frisør har efterfølgende spurgt, om jeg selv havde klippet mit hår, fordi der var en meget skarp kant, og jeg har siden haft svært ved at sætte håret pænt bagtil.

Jeg har skrevet til frisøren og bedt om at få de 200 kr. tilbage, da jeg ikke mener, det er rimeligt at betale ekstra for noget, jeg ikke har bedt om. Jeg har også bedt om hjælp til at få klipningen rettet.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale.
De 200 kr må du Martina gerne MobilePay mig på 23254509
På forhånd tak

8. januar 2026

3 timer i det bedste selskab med Martina

En dygtigere faglig frisør, der er 100% autentisk skal man lede længe efter😍 Jeg fik mit lange hår krølle-klippet, og fik min farve tonet med naturfarver.

Hele tiden med kyndig info om pleje og styling af mit hår.

Jeg er så tilfreds med resultatet, og der SKAL gives 5 ⭐️

25. februar 2025

Jeg har brugt Microsoft Edge over mange…

Jeg har brugt Microsoft Edge over mange år. Her i 2023 begynder de virkelig at ændre min opfattelse af kvaliteten i søgeresultaterne. Bing og Bing Chat bliver bare bedre og bedre dag for dag. Måske det er den fornyede fokus på AI som har gjort forskellen.

8. august 2023

Mere til grin bliver det ikke.

Mere til grin bliver det ikke.
Sikke en oplevelse. Man venter naturligvis som sædvanligt cirka 30-40 min på at komme til. Efterfølgende bliver en frisure skævt og ikke noget ligende ens tidligere frisure. Man kan sidde i spejlet og drikke sin dovne kaffe, mens Martina som sædvanligt snakker løs. Men man sidder i stolen kan man ligeså stille se katastrofen blive mere og mere markant.
Og så
Glæder man sig naturligvis til at gå op og betale 480 for at skulle gå
Med hue det næste halve år for at skjule frisuren.
Så hvis du ønsker at dit hår skal være mere skævt klippet en det der tårn i Pisa. Og du ønsker at betale hvad der svarende til en fly rejse dertil ja så er cutting edge stedet. Kender folk med Parkinsons der klipper mere præcist.

12. januar 2023

Dårlig kundeservice

Jeg blev igen klippet hos Martina idag, men fortryder nu at jeg lagde de 480 kr. i salonen, istedet for at annullere min tid efter ankomsten.

Jeg havde et gavekort på 500 kr. til en klipning. Dette gældt åbenbart kun i ét år, og udløb for 1½ måned siden -hvilket jeg først opdagede i morges.
Martina spurgte til gavekortet med det samme jeg ankom. Da jeg fortalte at det var udløbet i nov. ville hun ikke tage imod det. Så kunne man sidde der og få dårlig samvittighed overfor gavegiverne over at deres 500 kr. gik til.. ingenting.
Det tilføjes at grunden til at gavekortet ikke er blevet brugt i løbet af året er pga. sygdom, hvilket Martina vidste.

Jeg synes det er ærgerlig og dårlig kundeservice, at man vælger at stå så fast på at reglerne så absolut skal overholdes. Det er selvfølgelig retfærdigt nok, men det medfører også bare utilfredse kunder som ikke har lyst til at komme igen.

18. december 2012

Er dette din virksomhed?