1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Carl Edelholt Automobiler A/S - Kia i Horsens

4,4

Jeg havde et problem meden Kia EV6

Jeg havde et problem meden Kia EV6, og kontaktede Kia Horsens for hjælp. Jeg talte med Morten, som var utrolig imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem.
Han tog sig tid til at forklare tingene og vi fandt hurtigt en god løsning.
Rigtig god service, kan varmt anbefales!

29. oktober 2025

Sætter aldrig mine ben der igen

Sætter aldrig mine ben der igen
Sikker et sted 😡
Vi skulle hente en nyt Kia om fredagen og de ringer så om onsdagen at bilen er solgt til en anden hvordan kan man det
Vi står så uden bil da den skulle afleveres om fredagen hvor vi skulle ha den nye
FØJ

5. juli 2023

Mine kone og jeg har købt Kia Picanto…

Mine kone og jeg har købt Kia Picanto GT- line hos Carl Edelholt....
Vi ringede og aftalte vi kom forbi til en prøvetur med sælger Søren Vedel... Bilen stod klar på det aftalte tidspunkt og den efterfølgende snak omkring købet var en god oplevelse... Vi følte os meget velkommen og kemien var god... Vi blev hurtigt enige om byttepris og bilen ville være klar næste onsdag kl 12....Den stod klar på aftalt tidspunkt.... En helt igennem god oplevelse hos Carl Edelholt, voksne mennesker og ikke en ung " smart i en fart" sælger.... For os handler det om tillid og det har vi til Carl Edelholt og sælgeren Søren Vedel... Vores Kia årg 2010 vi gav i bytte ,har vi haft fra ny så det varer nok lidt inden vi kommer og handler igen... Men hvem ved om der igen kommer et godt tilbud hos Carl Edelholt Automobiler.... ☺️☺️. Mvh Mette og Bent, Silkeborg

22. september 2019

Super oplevelse og service

Nu har jeg været kunde hos Edelholt i efterhånden mange år og har handlet 4 biler i firmaet, samtidig med at jeg altid har brugt deres værksted.
Dette har altid været rigtige gode oplevelser at komme hos Edelholt, det har været uanset om det var i butikken eller på værkstedet.
Jeg er altid blevet mødt af venlige, høflige, hjælpsomme og yderst kompetente medarbejdere hos Edelholt.
Så jeg kan og vil helt klart anbefale Edelholt til folk som enten skal handle bil, eller som skal have deres bil serviceret.
Mvh.
Jørgen Rohde

17. april 2018

Holder ikke på deres aftale

Sælgeren lovede at holde bilen i to dage, da han hverken kan finde ud af blanko eller noget som helst finansiering så skal man betale kontant. Fint nok,jeg skaffede de kontante på to dage som aftale og så fik jeg at vide at den er solgt allerede dagen efter. De skider på hvad de lover kunderne åbentbart...

Svar: Jeg sagde jeg har kontant, hvis det var. Men jeg vil også høre på finansiering. Du var usikre på dine finansieringer, jeg sagde giv mig nogle tal. Kun blanko lån kan det lade sig gøre sagde du. Jeg var nød til at snakke med konen da hun gik hjem pga vores to børn, som var urolige. I lukker om 30 min efter snakken. Så det ville være umulig for mig at give dig et svar samme dag.

Desuden har jeg først fri igen om tirsdagen. Så der kan jeg afsluttede handlen. Derfor bad jeg dig 2 dage til at tænke over tingene. Og IKKE 3.

Du kunne bare have sagt at du ikke kan/vil holde på bilen hvis du VED at du ikke gøre det. Så forventer jeg også at det er et JA, når der ikke bliver sagt noget videre.

Det her er ikke et angreb, men det er hvad du har fået mig til at føle som kunder. Om det er misforståelse eller ej. Så vidste din kollega også at du har “lovet” den til mig, men vælger så at sælge til vedkommen i den viden at jeg kan komme tilbage dagen efter.
Jeg handler aldrig hos jer igen eller anbefaler nogen til det... det er hvad du har fået mig til at føle efter den behandling.

Så tak for nu

10. april 2018
Edelholt-logo

Besvarelse fra Edelholt

Hej Minh.
Dine kommentarer og dine angreb på især min person føler jeg er total uberettigede.
Du, din kone samt børn kommer og kigger på en brugt Kia Picanto til kr. 49.900 Efter lidt snak frem og tilbage omkring bilen, får du tilbudt bilen til kr. 47.000 incl. nummerplader kontant.
Du ønsker så pludselig efter en samtale med din kone at få bilen finansieret – Jeg finder derfor to forskellige finansierings tilbud til dig. Disse koster ca. kr. 15.000 i omkostninger, dette syntes jeg personligt er meget i forhold til et forholdsvis lille lån, altså en omkostnings forøgelse på ca. 30% Dette meddeler jeg dig og du af samme mening, ydermere efter at du fortæller mig at i har pengene til bilen.
Du ville så have 3 dages betænkningstid, hvilket jeg bestemt ikke lovede dig, da der var tale om en brugt bil.
Derfor kan jeg slet ikke genkende dine påstande, og mener derfor at dit ”angreb” er fuldstændig uberettigede.

Mogens Vinter Poulsen
Indehaver
Edelholt Automobiler A/S

super hyggelig sted som har en godt …

super hyggelig sted som har en god stemning i butikken og er til at snakke med.

deres værksted kan man altid snakke med og få en venlig behandling.
os selvom hvis der er noget de ikke skal lave eller skal tjekke så er de altid høflige til at accepter det.
og har ikke været ude for at bilen ikke så ud som da jeg af levede den altid pæn støvsuget og ikke noget med at man har sat beskidte hænder inde i eller uden på bilen
hvis der er noget som de mener skal skiftes eller skal overvejes er de gode til at give kunden besked omkring dette.

var sidst på værksted starten af August. 2017

der er jo altid lidt negative ting omkring ens bil efter hvad der har været galt men det snakker jeg med værkstedet om
det er ikke større end det kan ordnes.

21. november 2017

køb af knallert

Jeg købte en knallert ved en bilforhandler for lidt over en mdr siden. dagen efter hvor der er kørt max 100kmpå den virker den ikke. forhandleren får den ud og efter nogen dage ringer de og siger de ikke kan lave den på deres eget bilværksted, men må sende den over til en der laver scooter. efter 2 dage ringer de at det koster 749kr og det skal jeg betale. Det må jeg jo så efter lidt diskusion frem og tilbage. vi henter den og køre den 12 km hjem. efter en time, kan knallerten ikke starte igen og vi får en til at køre den derud igen og sige vi vil lade handlen gå tilbage. Efter lidt tid går de med til det, men på en betingelse er at jeg ikke får mine 749kr tilbage for de reservedele sidder jo på knallerten. Så jeg skal miste mine 749kr til reservedele på en knallert jeg slet ikke har. Så ikke den bedste oplevelse

31. august 2015

Smertefri køb - småproblemer med garanti

Købte en Kia og købsprocessen var tilfredsstillende. Venlig betjening, god præsentation af brugen af bilen og fleksibilitet omkring mine ønsker til bilen. Dog skulle fartpiloten repareres på garanti - og det tog dem flere forsøg at udrette.

10. maj 2014