Se, hvad kunderne siger
Zéér goed geholpen met de herstelling van de kachelweerstand voor een 30 jaar oude Volvo 850 . Deze was nieuw niet meer te verkrijgen en bij Ecu Repair centre hebben ze deze perfect hersteld !
alles in orde
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ECU Repair Centre is een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf, gestart in Helmond met een bedrijfspand in Mierlo. ECU Repair Centre bedrijfspand locatie Mierlo. Wij zijn begonnen in 2006 met reparaties van Audi cruise control systemen. Door vraag van onze vaste klanten zijn we al snel onze service gaan uitbreiden naar andere automerken en producten. Op 1 januari 2007 hebben we ons bedrijf officieel opgericht. Momenteel bieden we voor meer dan 20 verschillende producten, die in vele verschillende automerken worden gebruikt, een reparatieservice aan. Van de meest voorkomende producten zijn productpagina's gemaakt die u kunt vinden op onze website. Sinds 2012 zijn we verder uitgebreid met producten voor vrachtwagens, bussen, motorfietsen en nog steeds voegen we nieuwe producten en merken toe. We leveren onze service voornamelijk binnen europa, met onze belangrijkste klanten in Nederland, Duitsland en België. Alle reparaties worden in onze eigen werkplaats gedaan. De benodigde test- en diagnose apparatuur wordt door ons zelf ontwikkeld en beheerd.
Kontaktoplysninger
Mierlo, Holland
- 0031 (0)6 47 14 33 77
- www.ecu-rc.nl
Prima service, snel en goed hersteld !!!
Supergoede ervaring met dit bedrijf
Supergoede ervaring met dit bedrijf. Super duidelijke communicatie, ultrasnelle service. De ECU van mijn Mercedes w202 was "dood", en ze hebben hem terug aan de praat gekregen. De wagen loopt weer perfect. Ik beveel ECU Repair Centre van harte aan !!!
ABS module foutcode p1625
ABS module SAAB 9-5 laten herstellen. PERFECT !!!
Vlotte herstelling, goede communicatie en dat aan een schappelijke prijs. Zeker als je vergelijkt met de nieuwprijs van zulk onderdeel.
Bovendien is er garantie op de herstelling!
Wat wil een mens meer ??
Mercedes 560 SEC Climate Control Unit
ECU Repair Centre heeft mijn defecte Climate C U hersteld. Deze werkt terug perfect. ERC had wel enkele fouten in de unit ontdekt en deze hersteld. Dit is een uitstekend bedrijf om elektronica problemen op te lossen, zelfs van oudere wagens.
Mijn ABS Vw Scirocco 2009 module
Mijn ABS Vw Scirocco module goed gerepareerd,na montage storing gewist.
Storing is weggebleven.
Duidelijkheid en correctheid zijn het…
Duidelijkheid en correctheid zijn het sleutelwoord voor dit bedrijf.
Ouderwets goede service!!!
Zeggen wat ze doen en doen wat ze…
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Uitstekende service !
Uitstekende service !
Unit module cruise controle laten maken Mercedes 230ce , werkt prima terug !
Relais chauffage additionnel 911 3.2
le relais de commande de chauffage additionnel de ma 911 3.2 était HS. pièce plus livrable chez Porsche.
ECU Repair Centre a effectué la réparation dans un délais très rapide et de manière très efficace. totalement et de nouveau opérationnel.
Une équipe compétente et réactive.
je recommande absolument!
Alles was goed
Alles was goed. Reactietijd, administratie, diagnose, reparatie en zendingen. Alles binnen een week geregeld, voor een goeie prijs! Een relais uit 1981 waar ik zelf niet meer uit kwam.
EXCELLENT SITE POUR REPARATION ELECTRONIQUE VOITURE
Délai de prise en charge rapide et réparation EFFICACE. Mon module ABS, introuvable sur le web, a été remis à neuf. Je recommande vivement ce site.
hij heeft geprobeerd het probleem op te…
hij heeft geprobeerd het probleem op te lossen wat helaas niet is gelukt maar denk zeer zeker met de klant mee
Fast diagnosis and repair
Fast diagnosis and repair, very satisfied. (Faulty ecu Opel Astra 1.4)
Perfect service
Excellent communication. Module repaired an received in 48 hours. Highly recommended.
Brandstofpomprelais MB 230E
Goede service , relais doet weer wat het moet doen , gelukkig maar zijn niet meer te koop.
Aanrader.
alles in orde
Bedankt voor de snelle service!
Bedankt voor de snelle service mbt mijn ECU
We zijn prima geholpen en mijn auto rijdt weer.
Erg blij mee.
Ook goede after-sales service
Niet alleen werd ik relatief snel geholpen (binnen een week had ik mijn ABS controler weer terug) en werd ik op de hoogte gehouden van het proces, ook de after-sales service is heel goed. Via de mail kon ik aanvullende vragen stellen, die snel, vriendelijk en adequaat beantwoord werden. Hierdoor kon ik weer verder. Een aanrader!
Met mijn 40 jaar oude Mercedes Benz…
Met mijn 40 jaar oude Mercedes Benz 280SL kon ik vrijdagochtend geen kant meer op. Einde dag Wegenwacht erbij die al snel constateerde dat het relais van de brandstofpomp naar de filistijnen was. Wat nu. Geen enkele leverancier kon leveren. Uiteindelijk na wat zoekwerk kwam ik hier terecht, en dat bleek een gouden greep. Even overlegd, en ja, dat kunnen we repareren. Maandag opgestuurd en vandaag donderdag het gerepareede en werkende resais weer in de auto. Rijden maar. Mensen, zeer bedankt, en het contact was ook plezant. Dus als je iets hebt met de electronica van je auto. Denk aan deze club!
Snel, eerlijk en transparant! ECU reparatie
De ECU is vandaag weer ingebouwd en de auto heeft geen storingen meer!
De heldere en eerlijke communicatie over het proces, de kosten en vooral ook de transparantie heeft mij doen besluiten de reparatie uit te laten voeren bij ECU Repair Centre.
Fijn dat we op deze manier zaken hebben kunnen doen. Hier een tevreden klant.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.