Umuligt system!!!!!!!!!!!!!!
Det har ikke været muligt at oprette en profil på e-billet, hver gang vi prøver, kommer der bare en besked om at mail adr. er ukendt i systemet. Efter en times forsøg opgav vi.
Utrolig ringe fungerende koncept. Jeg har reserveret en billet på mit tlf nummer, men kan ikke logge ind med tlf nummer. Logger jeg tilgengæld ind med min mail går det fint, men så står der at jeg ikke har nogen billet reserveret, hvilket jeg jo hsr.
Trods mail og svar fra ebillet er problemet ikke løst.
Man kan ikke rette sin profil, f.eks. slette et gammelt mobilnummer. Jeg kan udskrive min bestilling, men ikke gå ind og se den under funktionen "Se/Slet bestilling". Ingen historik. Funktionalitet og overskuelighed trænger til forbedring. Men kundeservice er god, når man skriver til dem.
Min betaling af en bestilt billet via betalingssystemet Ebillet gik i stå, og betalingen blev ikke gennemført; jeg fik ingen kvittering, ingen fejlmelding og selvfølgelig heller ikke nogen billet.
Jeg troede, at reservationen var tabt og opgav at tage i biografen. Dagen efter gik det op for mig, at billettens beløb var trukket på min konto, og at billetten lå uafhentet i biografen. Ved kontakt med Ebillet forklarede jeg sagen og fik straks mine penge tilbage. Ok behandling, og meget venlig.
Ebillet bør dog fornye deres interface for betalinger, det er for gammelt.
Var i biograf med min kæreste, som fik trukket 1267 kroner på sit kort, for reservation af 2 biletter - godt gået (y)
Det er umuligt art se om man er logget ind. Man skal taste telefonnr. og kode igen for at se billetter selv om man er logget ind.
Blev afvist ved forsøg på køb fordi der måske var en session igang. men kunne ikke få lov at se/stoppe session.
Siden meldte fejl 2 gange da jeg skulle betale. Så jeg måtte starte helt forfra. Først i 3 forsøg virkede det.
Når jeg efterfølgende vil se mine biletter, bliver password afvist. Også det jeg får tilsendt på telefonen !!!
Den ringeste købsoplevelse på nette, jeg overhovedet har oplevet.
Håber inderligt at alle leverandører dropper ebillet.dk. 37 kroner i gebyr for en 70 kroners forestilling. Men altid noget man selv får til ansvar at printe og medbringe billet. Sig nu bare den rigtige pris fra start
60 kr i gebyr for selv at printe en billet ud, så er den billet da vist også betalt :(
Når jeg prøver på at bestille biletter til cinemateket via ebillet-systemet beder den mig om at logge ind, hvilket den ikke kan da den ikke vil godkende min rigtige mail og password. Samtidigt siger den at jeg allerede har bestilt/reseveret billetter og låser mig derved fast så jeg hverken kan gøre det ene eller det andet.
Spild af tid og penge.
Jeg fik et gavekort til ebillet.dk til min 40 års fødselsdag. Nu har jeg tre børn, arbejde, kone og hus og kommer derfor ikke så meget ud. Så da jeg ville tage det i brug, fandt jeg ud af, det kun gælder i et år. Og da jeg ikke havde nået at tage kortet i brug, kunne jeg heller ikke få pengene refunderet.
Det er sikkert helt efter reglerne, men tænk at lave et koncept, hvor man låner nogle penge af giverne og udsteder et tilgodebevis på dette lån, hvorefter man efter et år siger til udlånerne, at det var bare ærgerligt - jeres penge er tabt. Lettere kan man da næsten ikke narre folk.
Jeg kan kun opfordre til at give rede penge i stedet for. De udløber ikke.
Bizart, dyrt og omstændeligt.
I stedet for at blot købe en billet, skal man ... betale for et kort som man så skal passe på for at få love til at bruge den billet som man har købt.
Tag jer nu sammen og drop det kort.
De slettede automatisk min ebillet bestilling - uden advisering af nogen art.
Meget utrygt.
Login veksler mellem telefonnummer, brugernavn og emailadresse. Fuldstændigt ulogisk.
Virkede noget støvet i design og funktionalitet.
Utrygt
Nu har jeg brugt Ebillet siden 2004, og har aldrig haft nogen problemer. Det er selvfølgelig æv at man ikke kan afbestille allerede købte billetter, hvis der kommer noget i vejen.. men sådan er reglerne jo.. det ikke E-billets skyld.. Syntes det virker perfekt at jeg blot kan bestille billetterne og så drøne til E-billet automaten i biografen og få dem printet ud, uden at skulle stå i kø og spilde tiden :-)
Helt i mod god forretningsskik refunderer ebillet kun delvist den udgift man har haft til billetter, hvis et arrangement aflyses.
Jeg handler ikke hos ebillet igen.
Ebillet virker fint, men det er en kendelse forvirrende første gang og siden kunne godt være en anelse lettere at bruge.
Udemærket, men ikke lige så simpelt som f.eks. kino.dk