4,3

God betjening og kompetent cykelforretning

Super god betjening da vi købte vores HNF Nikolaj for nyligt.

Efterfølgende var der et mindre problem med forbremsen som blev løst ved at kigge forbi butikken og mens jeg ventede.

Vil ikke tøve med at købe hos eBikeStore igen.

8. september 2024

Sjældent god service!

Jeg henvendte mig pr. mail til eBikeStore.dk fordi jeg havde en fejl på min ladcykel med et gear fra enviolo, og via en googling fandt jeg frem til, at eBikeStore forhandlede Enviolo-gear. Jeg fik svar fra Alan fra eBikeStore om, at de desværre ikke havde plads til min cykel, men han havde selv talt med nabo-butikken og de ville kunne hjælpe mig. Dernæst bestilte han reservedelene hjem og afleverede dem i nabobutikken, så jeg har kunnet få min cykel fixet. Det er uhørt god service fra en butik, som ikke har haft noget økonomisk incitament til at hjælpe mig (reservedelene var dækket af garantien), så det er kun på sin plads, at jeg kvitterer med en topanmeldelse her på Trustpilot. Hvad service angår, vil jeg kun kunne anbefale eBikeStore!

18. februar 2021

Jeg har været kunde dernede i en…

Jeg har været kunde dernede i en årrække nu og har købt flere cykler og også anbefalet stedet til flere venner.

Jeg er overordentligt godt tilfreds med den service og hjælp jeg har fået dernede. Sidst fik jeg hjælp til en cykel hvor batteriet var gået i udu. Den var hverken købt hos Alan eller havde garanti/reklamationsret længere, men fordi han kan sit kram med Bosch endte jeg med at komme derfra med et nyt batteri og en meget lille regning. Stor respekt for at han tog sagen til sig, på trods af et det egentlig ikke var noget han var forpligtet til.

7. oktober 2018

En overvejende positive cykelkøb og…

En overvejende positive cykelkøb og efterfølgende solid service!
Efter megen research af (næsten) samtlige cykelbutikker i Aarhus by, valgte jeg, at købe en el-cykel hos eBike Store Aarhus for snart tre år siden. F.eks. eBike Store var den eneste forhandler, det forslå en mindre cykel, da jeg ikke er særlig høj.
Min el bike er blevet min bedste ven, som jeg kan stole på året rundt. Fremragende råd, vejledning, og hurtig og venlig service, har jeg oplevede hos eBike Store. Jeg varmt anbefaler eBike Store som en butik man kan stole på i alle mulige og umulige eBike-situationer.

5. juni 2018

Dårlig service og elendig kommunikation…

Dårlig service og elendig kommunikation - Jeg synes, han tager for meget for, det han har lavet for mig, samt jeg at føler mig dårligt behandlet. - Der er nogle elementer i EbikeStores besvarelse, som ikke er, som jeg oplevede det. Men lad os tage det med controlleren. Den virkede og der var ikke nogle knækket ledninger, da jeg afleverede cyklen. Jeg henter cyklen og lige så snart jeg erfaringer fejlen, vender jeg tilbage og informere om den. Jeg får straks at vide, at den kan klares på garanti. Det er på trods af, at vi står og kigger på den knækkede ledning sammen. Og det er på trods af, at cyklen lige har været inde til reparation, og derfor er cyklens alder ikke ny information. Men cyklen kunne ikke laves nu først senere. Jeg afleverer cyklen, som aftalt og har helt klart fået det indtryk, at fejlen udbedres på deres regning. Derfor er jeg noget overrasket over, at der kom en regning. Jeg kunne jo have undersøgt muligheden for at skifte den selv, hvis de ikke vil vedtage sig fejlen. Jeg sætte min tvivl til, om jeg vil have en bosch cykel en anden gang, hvis jeg skulle skifte min nuværende cykel ud. Alene pga. mine erfaringer fra Ebikestore.

30. april 2018
eBikeStore Aarhus-logo

Besvarelse fra eBikeStore Aarhus

Du kom til mig med en over 3 år gammel, usædvanlig dårlig vedligeholdt el-cykel, som du havde købt i Sønderjylland. Den kunne slet og ret ikke køre. Jeg fejlfandt, at det var motoren der var defekt. Trods det, at cyklen ikke var købt i eBikeStore, fik jeg med møje og besvær aftalt med Bosch servicecenter, at du kunne få byttet motoren til en ny, selvom garantien på 2 år for længst var udløbet. Du fik for 1.000 kr. monteret en spritny motor til en værdi af ca. 5.500 kr. Det kunne udelukkende lade sig gøre, fordi jeg har et ekstraordinært godt samarbejde med Bosch servicecenter qua det faktum at eBikeStore er deres eneste ELITE BOSCH SERVICE VÆRKSTED i Jylland/Fyn.
Da du fik cyklen igen, viste det sig, at cyklens remote controller også var defekt. Jeg nævnte, at den måske også kunne byttes som garanti, men da jeg fik den afmonteret, kunne jeg se, at det var kablet der var knækket, så det var altså ikke en garantisag. En ny remote controller koster 450 kr. og 100 kr. i arbejdsløn at montere. Så for i alt 1.550 kr. har du fået en ny motor og remote controller, som normalt ville have en samlet værdi på 6.050 kr.
Jeg må sige, at jeg er temmelig rystet over, at du på den baggrund oplever, at jeg leverer dårlig service, og at du i øvrigt føler dig dårligt behandlet.

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Rigtig dårlige reparationer. For lange reparationstider, så lange at det efter min mening strider mod Købelovens bestemmelser. Desværre kunne dette ikke afprøves ved Forbrugerklagenævnet, da eBikeStore og undertegnede, med Nævnenes Hus som formidler, indgik et forlig!
F.eks udleveres der IKKE kvittering efter garantireparationer. Der udleveres ikke kvittering på at cyklen afleveres i forretning for reparation.
Ingen prøvekørsel af cykel efter reparation.
eBikeStore glemmer at reparerer ting man har sat dem til at lave, også selvom det er sendt på mail og desuden snakket om det ved aflevering af cyklen i forretningen.
Det er den eneste cykelhandler der nogensinde har voldt mig besvær..og sikken et besvær.
Aldrig mere eBikeStore, så pas på.

22. oktober 2017