Uærlige og inkompetente….
Er dybt uærlige når de sender faktura og udfører ydermere ej heller et ordentlig stykke arbejde.
Fordi faktura altid hed 4 timer for opsamling af blade/vedligeholdelse på udearealerne i vores virksomhed besluttede vi at tjekke om det nu også var korrekt (mest fordi vi ej heller kunne forstå at der stadig skulle kunne ligge så mange blade/grene havde man været der i 4 timer).
På overvågningen var det tydeligt hvornår vedkommende ankom, hvad vedkommende lavede og hvornår vedkommende kørte igen så der kan slet ikke herske tvivl om tid brugt på adressen.
Eftersom en overvågning automatisk slettes efter 30 dage var kun muligt for os at se de sidste 3 besøg men det var det samme mønster hver gang og besøget varede alle 3 gange mellem 10-25 min.
Kontakter Ebbe Dalsgaard herom og til min enorme overraskelse reagerede han aldeles uforskammet og arrogant og pludselig var det os som kunde der var vanskelige.
Bliver man taget i kontinuerligt at bedrage/snyde med faktureringen så “own it” i stedet for at blive aggressiv og uforskammet (vidner om en helt aldeles væmmelig personlighed og uprofessionel håndtering at opføre sig sådan).
I forhold til diverse opgaver lavede Dalsgaard blandt andet en ny græsplæne hjemme i privaten i sommeren 2021 (450m2) og resultatet blev elendigt med en helt masse huller og grimme samlinger hvilket man bestemt ikke forventer når man betaler
60.000,-kr.
Dertil fik de også vores smukke bøgehæk maltrakteret så den stod tilbage helt skæv samt i en helt anden højde end aftalt og til trods for at vi selv måtte stå for oprydning og bortkørsel af affald og de ved en fejl også havde fældet 2 kugleformede ahorntræer valgte de at sende en regning på godt 40.000,-kr (betal eller vi sender faktura til advokat var svaret da vi kontaktede dem for at meddele at det var helt urimeligt).
Er rystet - vil anbefale alle at gå langt udenom Ebbe Dalsgaard…..