1,2

Dårlig

Jeg købte afbudsforsikring af earefound…

Jeg købte afbudsforsikring af earefound da jeg havde en far, der har været kræftsyg med en svulst i hjernen over en længere periode. Hans tilstand var til tider ustabil, og han er demens og kan ikke tage ansvar for sig selv længere, hvorfor han kan væer afhængig af mig. Desværre, da vi nærmede os afrejsedagen, blev han akut indlagt, og jeg kunne ikke tage af sted, da jeg selvfølgelig skulle tage mig af ham under indlæggelsen. Jeg aflyste min ferie og søgte min flybillet refunderet med min købte afbudsforsikring - det viste sig ikke bare at være lige til !!!!!
For det første er earefound nærmest umulige at få fat på! Man kan sidde i telefonkø i en time og så pludselig blive smidt af, for så at få af vide, at telefondamen har været til frokost hele tiden!
.. der er nu gået over et år, og min sag kører stadigvæk uden jeg har set EN KRONE af en refundering for min afbestilte flybillet.
De starter med at sende en LANG liste med punkter, jeg skulle vedlægge i dokumentation til dem. Derefter har de jævnligt kommet med nye punkter efterhånden som jeg opfyldte det dokumentation, de efterspurgte. De har bl.a. ville have min dåbsattest og min mors vielsesattest som bevis på at han er min far! -lovligt?? Jeg er ikke sikker.. Nu er vi kommet til at de snart ikke kan finde på mere dokumentation fra mig, så de er begyndt på at bede om at få gensendt dokumentation, jeg allerede har udsendt til dem én gang, samt beder om e-mails fra flyselskabet, der aldrig har eksisteret.
Earefounds mål er vist at få os til at indsende en masse ligegyldig dokumentation, indtil vi til sidst opgiver pengene.

KØB IKKE AFBUDSFORSIKRING AF DEM!!! Det er penge lige ud af vinduet ... :-( :-(

25. juli 2018

Rejseforsikringsselskab uacceptabel oplevelse

Min datter købte en rejse på travellink og her også en rejseforsikring under navnet europ assistance rejseforsikring. Da hendes bagage var 4 dage forsinket på rejsestedet var hun nød til at købe tøj og andet. Under hendes ophold ringede jeg til forsikringsselskabet tlf: + 45 43 48 77, idet hun ikke havde andet end sine penge og pas. De meddelte, at hun gerne måtte købe tøj mv. da hendes bagage var 24 timer forsinket. De meddelte også, at hun skulle have en rapport fra transportstedet med dato på levering af hendes forsinket bagage. Efter hun er kommet hjem har der ikke været andet end problemer. På rejseforsikrings dokumentet står der, at man skal anmelde hændelsen på www.earefund. Det har vi så gjort og indsendt dokumenter. De vil nu også have min datters boarding pass, hvilket hun selvfølgelig har smidt ud. Jeg har ringet igen for at få en forklaring på- hvorfor de skal have et boarding pass. Det kan de ikke svare på. Ligeledes vil de have en rapport med dato for modtagelse og tidspunkt - vi har dato for levering, men de har ikke skrevet tidspunkt. Det sagde de heller ikke noget om, da jeg talte med forsikringsselskabet i telefonen. Ligeledes vil de have, at alle dokumenter skal sendes til Spanien, selvom der står i rejseforsikrings dokumentet - at man skal anmelde det online og indsende scannet dokumenter. Altså hvad er det for noget - det er fuldstændig langt ude : Vi har beviser på, at hendes bagage var 4 dage forsinket og at hun har købt og betalt rejsen, og at hun var i Barcelona, da bagagen ikke blev leveret. Jeg er vred over den behandling vi oplever når man har købt og betalt en rejseforsikring. Nu laver vi ikke andet end at bruge en masse tid og penge på, at få fat i ny dokumentation. Til andre rejsende købt endelig ikke en rejseforsikring hos europ assistance.

4. august 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (74 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto