1,4

Dårlig

Sims 4

Jeg er mega sur. Jeg købte en ekstra pakke til the sims 4 helt tilbage i 2022 eller 2023 som jeg husker. Kort fortælling er at den aldrig kom ind i gamet men den siger stadig jeg ejer pakken men gider ikke downloade? Vi har ringet ind og har fået ingen hjælp. Alt i alt har jeg bare spildt 299 kr eller hvad den nu kostede.👎👎

3. januar 2025

fake advetisement.

fake advetisement.
Stol ikke på noget du ser i en EA trailer det er nok blevet cuttet fra spillet fordi de hader deres kunder

1. august 2017

Har givet 350 kr. for at se på spam

Så lykkes det også EA at ødelægge spillet Crysis 3! Spillet er egentlig ganske fedt. Men sammen med spillet kommer malware programmet Origin, som ved hver opstart spammer ens computer med en reklame kaldet dagens valg. Hvis jeg havde vidst dette, havde jeg ikke købt det spil.

Jeg synes, at det er udtryk for en utrolig ringe forretningsmoral at tvinge ens kunder, til at se reklamer på den måde. Jeg vil selv bestemme, hvornår jeg vil kigge på reklamer. Det er i al fald slut fra min side, at købe spil fra EA, hvor jeg påtvinges reklamer – ØV – jeg havde ellers glædet mig til en række gode spilleaftner.

23. februar 2013

red alert3 med begrænsninge Hmmm

ja man kan kun siger at EA GAMES har fundet en ny måde at sælge deres produkter ved at lave begræsninger på deres spil
da jeg har købt red alert 3 for nogle år tilbage og nu ville jeg gerne sidder spille det igen men nu kan jeg ikke spille det for så skal jeg lige købe en produkternøgle igen
hmmm
skal nok ikke købe flere produkter fra EA GAMES igen

21. juli 2012

Har ikke adgang til online køb, og får ikke penge retur !

Købte battlefunds til battlefield heroes. Pludselig en dag blev kontoen hacket, vi rapportede det og EA lukkede så kontoen for at undersøge sagen. Kontoen har været lige så lukket som EA lige siden (2½ måned), og vi får aldrig svar tilbage. Vi har købt for mange penge til spillet som vi ikke har adgang til mere. Har ringet flere gange og er bare blevet fejet hen, med at vi nok skal få svar imorgen, men der sker intet, har skrevet at vi vil have pengene retur, ingen svar. Servicen kan man ikke klage over, for der er INGEN. Synes EA skulle skamme sig gevaldigt.Jeg tyr sjældent til den her slags offentlig skue, men tålmodigheden er sluppet op.

19. oktober 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (42 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto