Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb via deze E Service mijn eTA aangevraagd voor canada. Na mijn bezoek aan canada terug had canada mijn paspoort gegevens nodig. De email werd gestuurd naar E service. Deze mensen wa... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 29 april visum aanvraag voor Vietnam gedaan voor reis op 8 mei. Per mail heeft E-visum bevestigd dat ik binnen 3 dagen mijn visum zal ontvangen. Op 7 mei nog steeds geen visum ontvangen. Uiteindeli... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

E-visum aangevraagd voor verblijf in Vietnam. Super goede service. Reeds na enkele dagen onze visums ontvangen. Door mijn fout had ik de voorziene betaling 2x uitgevoerd. Na contact met hen werd er... Se mere

2,1

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Visum Egypte

Ik vroeg het visum voor Egypte aan.
3 dagen later checkte ik de aanvraag en er was een foutmelding. Er was gezegd dat ik al verwittigd was, maar dit was niet zo.
Door de slechte reviews op deze site, geraakte ik in paniek en mailde de firma dat ik gelezen had dat dit oplichting was.
Dan feedback gekregen over de foutmelding.
Nog 2 dagen later is het VISUM AANGEKOMEN

6. december 2022

Oplichting!

e-visums.nl int alleen!! Ik heb een visum met spoed aangevraagd voor Cuba. Ik heb geen bevestiging gehad,niks ontvangen. Telefonsich zijn ze onbereikbaar en op emails reageren ze ook niet!!

NIET MEE IN ZEE GAAN JE KAN FLUITEN NAAR JE CENTEN

3. november 2021

Veelste duur

Veelste duur, duurde lang en zeer onoverzichtelijk. Ik zou dit niemand aanraden gewoon bij het desbetreffende land het visum aan vragen!

6. februar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Duur, vraagt het dubbele van de officiële website!

De eenvoudigste, snelste, en goedkoopste manier om uw ESTA te verkrijgen is via de officiële website van de Amerikaanse regering. Hier kan u de ESTA aanvragen in meer dan twintig talen, waaronder in het Nederlands en in het Frans.
De ESTA kost 14 dollar die u met de kredietkaart kan betalen. In de meeste gevallen ontvangt u bijna onmiddellijk uw ESTA goedkeuring.
Laat u vooral niet in de luren leggen door andere niet-officiële websites.

22. januar 2020

Geen visum ontvangen

Volgens site levering van visum voor Turkije binnen 15 minuten. Na betaling krijg je de melding dat ze visum pas over een paar weken gaan aanvragen.
Geen reactie op mail, geen bevestiging van aanvraag.
Steken heel veel moeite in een leuk uitziende site en Facebook etc. Maar ik krijg hier slecht gevoel bij.

20. januar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

E-visums niet op tijd geleverd en wel toegezegd dat het er op tijd zou zijn

Ik heb 10-12-2018 vooraf gebeld en gevraagd of we nog op tijd waren om visums aan te vragen voor Egypte, we vertrokken 18-12-2018. Mij is toen telefonisch meegedeeld dat we vrijdag de visums zouden ontvangen. Daarop heb ik de aanvraag ingediend, aanvraagnr 10454. Een email terug gekregen en toen gebeld met de vraag of de vraag erg belangrijk was, want ik had niet ingevuld of we al eerder in Egypte waren geweest. Mevrouw van E-visums gaf aan dat dat wel moest, ik heb het veranderd en de visums zouden nog steeds uiterlijk vrijdag 14-12-18 door ons ontvangen worden. Ik kreeg 13 dec een bericht dat alleen mijn visum was aangevraagd. Weer gebeld. Ze hebben de gewijzigde aanvraag van 11-12-2018 niet doorgezet voor 2 personen en 13 dec alleen mijn aanvraag doorgezet. Al met al was mijn visum op tijd binnen. Elke dag nam ik telefonisch contact op met dit bedrijf, omdat me het niet lekker zat. Later zouden de visums uiterlijk zondag 16 dec geleverd worden. En aangegeven dat ik niet op dubbele kosten zat te wachten. Dan zou het bedrag voor 1 visum teruggestort worden. Puntje bij paaltje: het visum van mijn man is niet op tijd geleverd, zodat we in Egypte alsnog een visum voor hem moesten kopen en dus stonden we nog in de rij. Je vraagt vooraf of ze op tijd kunnen leveren en dat wordt telefonisch bevestigd maar komen deze afspraak niet na, ze zeggen dat het aan de Egyptische ambassade ligt. Ik vind dat ze dan niet moeten toezeggen, want dan hadden wij niet besteld via e-visums. Maar ga dan niet zeggen dat de fout bij ons ligt. Nee dit is ondernemersrisico en daarom vraag ik mijn geld voor 1 visum terug. Bij thuiskomst gebeld met E-visums. Mevrouw gaf mij gelijk en het bedrag zou terug gestort worden, maar later kreeg ik een email dat ze dat niet deden terwijl E-visums zelf onze aanvraag te laat heeft doorgezet. Daarna nog 2 verschillende personen aan de lijn gehad, ze gaven me telefonisch gelijk, echter daarna krijg je een email dat je het geld niet terug krijgt terwijl er aan de lijn wordt gezegd dat ik teruggebeld zou worden maar je wordt niet teruggebeld maar van het kastje naar de muur gestuurd. In de laatste email beroepen ze zich op hun Algemene Voorwaarden. Deze AV zijn mij niet vooraf ter hand gesteld. Wat ik telefonisch heb afgesproken is opeens niet meer geldig? Ze hebben gewoon zitten slapen. Even gedoken in de AV: deze staan op naam van NJ Travels, Industrieweg 85 en niet op naam van E-visums, Piet Heinstraat 7 waar ik dus contact mee heb gehad. Dus deze AV zijn niet van de partij waar ik mijn e-visums heb besteld. Klantvriendelijk zijn ze aan de telefoon, maar dan via email bevestigen ze anders dan telefonisch doorgesproken.
Ik dien hierover een klacht in bij E-visums en hoop alsnog op een goede oplossing.
!! Op 13-02-2019 nog geen reactie gehad op mijn klacht.

14. januar 2019

Wat een tegenvaller!

Na lang wachten zonder enig bericht zocht ik zelf contact. Helaas ontving ik een -in mijn ogen erg klantonvriendelijk- mailtje terug, en werd er gezegd dat er meerdere malen contact met mij is opgenomen. Ik heb geen enkel telefoontje, mailtje, of voicemail gehad, terwijl mijn telefoonnummer en e-mail in de aanvraag gewoon correct stonden ingevuld.

Nadat ik zelf contact opnam werd de aanvraag pas geannuleerd, en werd gezegd dat mijn betaling teruggestort zou worden. Dit duurt echter wel 10 werkdagen! Erg klantonvriendelijk voor een bedrijf dat zich profileert als een bedrijf met zoveel e-snelheid. Voor mij nooit meer!

19. september 2017
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet officieel! vraagt in jou plaats visum aan en rekent dubbele aan!

e-visums.nl doet zich voor als een officiele aanbieder van visa naar Turkije en de VS maar in werkelijkheid zijn ze niet geautoriseerd hiervoor en kopieren ze jou naam en gegevens om zo (illegaal!!) een aanvraag in te dienen en deze dan door te sturen naar jou. Hierdoor slagen ze erin om minstens het dubbele bedrag aan te rekenen aan jou en zo enorm veel geld te verdienen. De vraag is dan ook wat er met jou persoonlijke gegevens gebeurd, vertrouw jij zo'n bedrijf met al deze informatie????

20. november 2015
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.