Bestilte en taske primo juni 2025. Desværre mistænker jeg Kirstens tasker for at svindle. Har forlængst betalt varen, og svært at komme i kontakt med firmaet.

Indtil videre virkelig dårlig oplevelse. fik hurtig ordrebekræftelse osv, men har stadig ikke efter 14 dage modtaget det bestilte. herudover har de trukket pengene før varen er sendt hvilket man ikk... Se mere

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Husler firma der svare indtil de har trukket penge fra ens konto 😡😡😡

Jeg bestilte 3 tasker den 1/6 og havde en dialog med dem inden bestillingen og virkede ikke som nogen der ville snyde en men efter jeg havde aflagt min bestilling og betalt fik jeg kun EN mail fra dem pga jeg skrev hvornår jeg kunne forvente at modtage mine tasker da der på det tidspunkt var gået en del længere tid end de havde lovet!!
Så der ertydligvis stadig nogen der besvare mail, og åbenbart også snyder folk for deres penge!! 😤 har ventet i 1,5 mdr nu og stadig intet modtaget!! Og jeg fandt dem altså via en aktiv reklame med gode tilbud på deres tasker!! Nogen der ved om der er noget man kan gøre for at få Sine penge tilbage når der tydligvis stadig er aktivitet i firmaet 🤷🏽‍♀️😤
Vh en desværre snydt kunde

7. juli 2025

PAS PÅ!!

PAS PÅ!!
Dette firma eksisterer ikke mere, tror jeg. Ville reklamere over en kuffert, men der er telefonsvarer på. Ingen ringer tilbage og mailadressen er ugyldig.
Der er heller ikke længere reklamer på nettet fra firmaet.

6. september 2022

Jeg vil vurdere e-tasker.dk som fup og svindel.

Modtog en defekt vare, hvor det blev aftalt at den skulle returneres og jeg skulle have mine penge retur da de ikke længere havde varen på lager. Jeg returnerede varen, og kan se på track/trace at den er modtaget af e-tasker, men men men.... jeg har aldrig modtaget mine penge retur og de besvarer ikke mine mails.....
Så jeg vil vurdere e-tasker.dk som fup og svindel.

23. juni 2022

En fornøjelse at handle hos jer..super flot service

En fornøjelse at handle hos jer..

Bestilte 3 kufferter med hurtig levering.
Der var en fejl på den ene, sendte e-mail og
fik hurtig tilbagemelding. Flot service og modtog en ny kuffert et par dage efter.

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler hos jer..flotte kufferter og meget billigt.

4. maj 2022

Super tilfreds

Bestilte 3 kufferter - super godt tilbud. Vareprøver, hvor der kan forekomme mindre skrammer.
Skal ikke kunne sige, om der er et par ridser, men det er i hvert fald minimalt.
Derudover - hurtig levering. Bestilte fredag 11.32. Klar til afhentning lørdag 16.15

10. april 2022

En fornøjelse! Køb køb køb..

En fornøjelse at handle hos jer..

Bestilte 3 kufferter mandag kl. 20, onsdag eftermiddag var taskerne klar til afhentning i min pakkeshop..

Kufferterne er alle helt uden fejl og mangler, trods jeg købte dem fra “sample sales” kategorien, hvor jeg kunne få kufferterne med en kæmpe besparelse..

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler hos jer..

23. februar 2022

Fik ikke pengene retur. Nu uden taske og pengene.

Tilbage i december 2016 købte jeg en taske til min svigermor. Hun havde åbenbart allerede tasken, så jeg bestilte en retur seddel og sendte tasken tilbage. Nu har jeg hverken tasken ELLER pengene ! Jeg fik aldrig pengene retur. Desværre havde jeg ikke overskud til at klage dengang, men tænker tit på det. Også fordi hun tit spørger efter hendes gave, hvortil jeg må ærlig sige at den er gået tabt, fordi de sendte aldrig pengene retur. Super nederen gjort! Så forvent ikke at I kan købe noget og returnere den hvis du fortryder.

26. april 2018

Hej Anita

Jeg kan forstå det vedrører et køb tilbage fra 2016.
Vi hjælper gerne med at undersøge hvad som er gået galt.

Du bedes kontakte os på kundeservice@e-tasker.dk med information om dit kundenummer eller andre for sagen relevante informationer som f.eks dit fulde navn, adresse m.v. så vi har noget søge på.

Vi ser frem til at høre fra dig

Perfekt service og levering! ordre #100117635

Havde set nogle dårlige anmeldelser her på trustpilot, men der var så mange gode også.
Bestilte en taske søndag aften, og den var i den valgte GLS shop om tirsdagen. Dette syntes jeg er rimelige fint leveret iforhold til det er juletid.

Så kun det bedste herfra :)

God jul til jer

21. december 2017

Taske ikke modtaget, men dankort betalingen er trukket

Bestilte en taske 30/11, lagervare ifølge webshop
Modtog først ordrebekræftelse 8/12
Modtog faktura, og betaling trukket fra dankort 8/12
13/12 taske endnu ikke modtaget
Har sendt mail den 13/12 til kundeservice, at vare ikke er modtaget, har ikke fået svar.
Har den 14/12 endnu ikke modtaget taske, har ringet til kundeservice, som oplyser at tasken er forsvundet uden at være registreret hos GLS.
Afventer betalingen returneres,

14. december 2017

Hej Frank
Tak for din anmeldelse. Vi beklager dybt at pakken ikke er dukket frem og returnerede øjeblikkeligt din betaling da du kontaktede os 14/12 om dette.

Når det er sagt er det muligt at pakken dukker op. I så fald skal du blot lade være med at modtage den, så sørger GLS for at den kommer retur til os. Vi sender dagligt flere hundrede pakker med GLS, og der sker MEGET få fejl. På årsbasis er det mindre end 5 pakker som forvinder og aldrig dukker op igen. I juleperioden sker det desværre altid nogle få gange, da der er meget travlt både vores lager og hos GLS.

Glædelig jul.

Thomas

Lavede en bestilling den 4 december

Lavede en bestilling den 4 december. Efter bestillingen var registreret opstod der fejl før jeg blev bedt om oplysninger for mit betalingskort. En mail som jeg sendte til kundeservice herom, blev først besvaret i dag den 9. december.
På hjemmesiden garanteres ellers svar indenfor 1 arbejdsdag.
Enhver webshop må forvente ekstra travlhed op til jul og være gearet til det.
Jeg har selvfølgelig valgt at handle et andet sted i mellemtiden.

9. december 2017

Hej Ib

Tak for din feedback. Der har været ekstraordinært travlt i år hvilket i visse tidsperioder har givet problemer med at komme til betalingssiden.

Det beklager vi og arbejder med vores betalingsudbyder om en bedre løsning.

Thomas

Dårlig webshop!

Indtil videre virkelig dårlig oplevelse.
fik hurtig ordrebekræftelse osv, men har stadig ikke efter 14 dage modtaget det bestilte. herudover har de trukket pengene før varen er sendt hvilket man ikke må!
brug ikke denne webside til at handle jeres julegaver på! Så får i ingen gaver at give til tiden!

5. december 2017

Kære Rene,

Jeg beklager den lange leveringstid, som er helt ekstraordinær i ugerne lige efter Black Friday, hvor der er et stort pres på både pakkeri og transportfirmaerne.

Der kommer mange flere ordre end normalt på disse få dage, og normalt trækker vi aldrig penge før vi sender, men for at have alt klar til når pakken skal ud af døren, har vi været nødt til gøre alt papirarbejde klar på forhånd, så pakken hurtigst muligt kan komme med fragtbilen.

Jeg kan også se, at din ordre er på vej til dig, så du får den i god tid før julen.

Dorthe

Jeg har den 26 nov bestilt en taske

Jeg har den 26 nov bestilt en taske, de har hævet penge for tasken . Men jeg har ikke modtaget den endnu.
Jeg sendte for nogle dage siden en mail til dem, som de ikke har svaret på.
Jeg har forsøgt at ringe, men de tager ikke telefonen.

4. december 2017

Kære Sussi,

Jeg beklager den lange ventetid - den skyldes et øget pres på vores lager efter Black Friday.
Det er en ekstraordinær travl tid lige nu, med mange telefonopkald og en lidt længere svartid på mails, men jeg kan forstå, at du har talt med en af mine kollegaer, og at pakken er på vej til dig.

Dorthe

Meget hurtig levering af den …

Meget hurtig levering af den kabinekuffert som jeg bestilte, modtog den allerede dagen efter. Prisen var også helt perfekt, nemlig virkelig billig. Kun bestemt godt finde på at handle hos dem igen.

23. september 2017

Hvis din taske/ kuffert skal retur

Hvis din taske/ kuffert skal retur , skal man herefter betale og bestille en returlabel til 59 kr.Det tager tid og man kan ikke sende varen retur med mindre man betaler al fragten selv..Er det virkelig lovligt.Har købt adskillige varer på netter, hvor der er indlagt en retur -label ,Det her er en øv -oplevelse og jeg bestiller ikke her mere

23. maj 2017

Kære Birgitte

Vi tilbyder gratis fragt fra os til dig, samt også den anden vej hvis du bytter.
Hvis du ikke ønsker at bytte (eller modtage et gavekort der er gyldig i 5 år) men derimod at fortryde dit køb skal du selv betale returfragten. Vi afholder naturligvis stadigvæk omkostningen ved at sende fra os til dig uden at fratrække et gebyr for dette når vi refunderer dig dine penge.

Med andre ord får du det fulde beløb retur du betalte men skal selv betale returporto.

Vh
E-tasker

Nyhedsbrev

Jeg har aldrig handlet ved jer, alligevel modtager jeg nyhedsbreve fra jer. Trods det at jeg afmelder, kommer de stadig.

3. maj 2017

Kære Camilla

Det beklager vi. Venligst oplys den e-mail adresse hvortil disse nyhedsbreve sendes til.
Herefter kan vi let få din adresse fjernet fra listen.

Du bør ikke offentliggøre din e-mail adresse her men sende den til vores kundeservice på: kundeservice@e-tasker.dk

Pft
E-tasker