E-RollUp Anmeldelser 630

4,7

Virksomhedsoplysninger

1. Plakat- og skiltebutik

Skrevet af virksomheden

E-Rollup Som en av Sveriges mest erfarna Rollup tillverkare är vårt mål att erbjuda lägst pris och högst kvalitè, som om inte det skulle räcka skall vi erbjuda leveranstider som slår alla konkurrenter. Detta lyckas vi med genom ett enormt engagemang och drivkraft - Vi älskar Rollup´s och att göra våra kunder nöjda dagligen.

Nordens snabbaste RollUp & mässmaterial

Skrevet af virksomheden

Snabba leveranser
Har du bråttom? Lägg din order innan 11.00 och välj till express hantering så skickar vi garanterat samma dag!
Lägst priser
Sedan 1997 har vi tryckt RollUps och erbjuder lägsta pris.

Vi garanterar!

Många garanterar lägst pris! Det tycker vi är för enkelt.

Vi garanterar lägsta pris och bästa kvalitet! något som vi ser som en självklarhet.

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hellere få ret end at gøre kunden tilfreds

Vi havde bestilt to Roll Up med vores logo. De blev leveret i helt forkerte farvenuancer uden at blive godkendt. Da vi gjorde indsigelse var beskeden at farvefilen var forkert og en masse teknisk som vi forventer de som fagfolk har kol på. Derfor har de ret og vi har uret. Der er ingen i mødekommenhed om evt at få løst problemet i samband.
Vi står nu med to helt ubruglige Roll UP og en dårlig oplevelse.

6. oktober 2016
Uopfordret anmeldelse
E-RollUp-logo

Besvarelse fra E-RollUp

Hej!
Alltid trist när det inte blir som man förväntar sig.
I detta fall har vi tryckt en fil innehållande en färgkod och resultatet blev exakt som dokumentet var skapat.
Det är extremt svårt för oss att anta att kunden vill ha en annan kulör och vi måste ju trycka det som är i filen, inte
det kunden hoppas vi kan gissa.
När det gäller korrektur skickar vi alltid det i de fal vi ändrat eller gjort originalet men när kund skickar en tryckfil till oss blir det ju för oss att vända detta och skicka tillbaka samma fil,, dvs helt onödigt. När kunden inte har kalibrerat flöde på sina enheter och då framförallt sin skärm är det också väldigt svårt att anta att det man ser är det som kommer i tryck.
Vi måste jobba med ett flöde som 100% printar det som är rätt och finns i filen och vi lägger mycket tid på att ha detta flöde men tyvärr kan vi inte lösa det omöjliga att få fram färger på ren känsla.
De obrukliga rollupsen som ni beställt som är exakt som de ska vara är ju även obrukliga för oss och vi resonerar så att om vi gör fel åtgärdar vi det alltid snabbt och kostnadsfritt men ibland när kunden gör fel måste kunden ta kostnaden för att göra nya. Hoppas det löser sig med mässan och att allt blir bra. Alex / E-RollUp

Vis anmeldelser på alle sprog. (630 anmeldelser)

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.