Dyrlaegehusetnakskov Anmeldelser 6

1. Dyrlæge
  2. Dyrehospital
  3. Dyrlægevagt
  4. Dyrehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dyrlægegårdens Dyreklinik er en dyreklinik for alle kæledyr.

3,5

Middel

Ja det er da kostbart at have dyr

Det er aldrig billigt med dyrlæge, men fantastisk arbejde med sterilisering af hunkattene og senere hen en operation af den ene.
I en alder af halvandet år, blev den ene hunkat syg, noget kunne tyde på en brok. Men hun havde en stor svulst. Lillefod har det godt i dag og det kan vi takke Kurt og personalet for.

14. juli 2022

Til skræk og advarsel

Til skræk og advarsel, gå aldrig til dyrlægehuset i Nakskov: vi var desværre i den svære situation at vi var nød til at tage afsked med vores højt elskede hund. Vi ringede rundt for at høre hvad det kostede for en aflivning + kremering af vores hund, så han kunne komme hjem i haven, det kostede fra ca. kr. 1400 til ca. kr. 2000, så ringede vi til dyrehospitalet i Nakskov hvor vi var vant til at komme, her var prisen kr. 1800., jeg spurgte flere gange om det var for det hele, ja det var den pris som blev skrevet ind på hans journal, så de vidste hvad vi havde aftalt. Vi fik det ordnet og skulle så betale, var vi ikke i chok, så kom vi det, for nu lød regningen på kr. 3.183,59, jeg blev meget vred og sagde at det var ikke det vi havde aftalt og der stod jo skrevet på hans journal kr. 1800, så måtte de jo tale med ejeren om man kunne gøre noget, ak nej, det var prisen, men jeg kunne få et aftryk af hans pote og hvad koster det så, det skulle vi ikke give noget for, så lad være med at gå til dyrlægehuset i Nakskov de kan simpel hen ikke overholde en aftale. Hvad har man sådan et personale til, som simpel hen ikke kender til priserne, (så må man forhøre sig, hvis man ikke ved bedre), så undgå dyrlægehuset i Nakskov, hvis I skulle komme i samme situation, Vores skuffelse er meget stor, samtidig med at vi måtte sige farvel til Vores højt elskede hund.

3. januar 2022

Vi besøgte denne klinik

Vi besøgte denne klinik, da vores hund på knap 3 år har dårlig hofter. Klinikkens råd, var en kæmpe operation. Vi som hundeejer blev enig om, at vi vil prøve alt andet inden sådan et stort indgreb.

Vi betalte 3700,- for to billeder og en konsultation.

Vi besøgte få dage efter en anden dyrlæge, som vil kontakte Claus for at få billederne tilsendt. Så vi ikke skulle betale for dem igen. ( pænt af dem 🙏)

Men der skulle rykkes for dem nogen gange, hvorefter der blev sendt 1 ubrugeligt billede.

Så vi betalte endnu engang, for billeder, dog ikke 3700,-

Syntes det er mega dårlig stil. Det er VORES billeder. Og de ville heller ikke sende dem til mig privat.

Så her med en dårlig anmeldelse fra os !!

Vores hund har det gudskelov godt, efter et mindre indgreb.

8. april 2021

Dygtige dyrlæger

Vi har fået den bedste behandling man kan forestille sig af dyrlægerne i dyrlægehuset, Kurt har specielt været inde over,
Vores hund fik epilepsi, og er blevet tilset flere gange af Kurt, han har medicineret ham så han var stort set fri for anfald, de har været rigtig søde og hjælpsomme hver gang vi har været derinde, til sidst kunne der ikke gøres mere, så Stine kom hjem for at aflive ham, hun var så sød og forstående i hele forløbet, en KÆMPE tak for hjælpen i hele forløbet til jer alle i dyrlægehuset, vi bruger kun dyrlægehuset til vores andre dyr

19. december 2020

Forfærdelig ejer aflivede kat mod mit ønske!

Kurt, ejeren, er direkte forærdelig. Han blev rasende over at jeg ville tjekke med en anden dyrlæge før jeg aflivede min kat, hvorefter han efterlod hende forkert bedøvet alene i lokalet mens jeg gik ud for at bestille en taxa til den anden dyrlæge alligevel, så hun fik mast sig ned ad briksen og jeg fandt hende med hovedet banket ned i gulvet. Hun reagerede ikke og var helt slap, så jeg antog hun havde smadret hovedet og han aflivede. Bagefter sagde han at hun ikke havde smadret noget, det var bare bedøvelsen. EFTER han havde aflivet hende mod mit oprindelige ønske! Derefter smed han mig ud med min anden kat, som han nægtede at tilse for en øjenbetændelse (den aflivede kat havde også haft en voldsom øjenbetændelse, han sagde hendes lever var ødelagt efter at trykke hende på maven, det viste senere scans ikke lod til at være sandt...). Og som bonus har han forbudt klinikken at hjælpe mig, så jeg må vente til imorgen med en lille kat med mavebesvær, ene og alene fordi jeg trodsede en gammel dyrlæges skrøbelige ego.
Hvis du absolut SKAL bruge Dyrlægehuset, så bed om en af de andre læger. Jeg tilgiver aldrig den mand mn stakkels Xenas død....

23. april 2019

Er dette din virksomhed?