Dyreværnet Anmeldelser

4,4

For er år siden adopterede vi en 8½ måneder gammel killing, som havde lidt specielle behov. Dyreværnet gjorde meget ud af at matche os, igennem flere samtaler. I dag har vi, som resultat af det, ver... Se mere

Vi adopterede sødeste smukke Malou. En to årig kvik,kælen og legesyg kattepige. Hun var fra starten tillidsfuld og med ro og kærlighed fandt hun sig hurtigt til rette og springer nu rundt i haven nyd... Se mere

Minus 5 stjerner til dyreværnet. Jeg havde kontakt til dyreværnet omkring en avler, der avlet hundehvalpe med fysiske skavanker, der havde fatale konsekvenser for hvalpene. Svaret jeg fik til... Se mere

Dyreværnet tager deres opgave, med at formidle dyr, kærligt og seriøst. Alle dyr får dyrelægetjek og deres nye familier bliver også talt med af flere omgange for at sikre det bedste match for begge pa... Se mere

1. Dyreværnsorganisation
  2. Dyreredningstjeneste
  3. Dyreinternat
  4. Hundepension
  5. Adoption af kæledyr
  6. Pasning af kæledyr

Dyreværnet blev stiftet i 1898 og er en af verdens ældste dyreværnsorganisationer.  ​ Vores formål er at fremme dyrevelfærd i Danmark samt vinde og udbrede forståelse for dyrebeskyttelsens hovedopgaver, herunder at stoppe dyrplageri og aflivning af sunde og raske dyr.  ​ Vi mener, at alle kæledyr i Danmark fortjener et godt liv, og det arbejder vi aktivt for ved at holde os tæt på såvel de lovgivende som udøvende magter – og gennem vores mange aktiviteter: ​ Hver dag modtager Dyreværnet op mod 10 anmeldelser om misrøgtede dyr. Dem tager vi alvorligt, og vi redder ca. 500 dyr om året i hele Danmark. Herudover tager vi imod et stort antal dyr fra familier, som ikke længere kan tage sig af deres kæledyr. Endelig har vi mobile dyrlægeklinikker, der kører rundt i hele Danmark og tilbyder hjælp til udsatte borgere og deres dyr, der hvor de er. ​ Vores internater i Jylland og på Sjælland tager årligt imod ca. 1.500 hunde, katte, kaniner, gnavere og andre smådyr, hvoraf ca. 1.000 formidles til nye, kærlige hjem. De resterende genforenes med deres ejere. ​

Svarer typisk inden for 48 timer

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Adoption fra Dyreværnet i Rødovre

Vi har fået den skønneste lille kat fra Dyreværnet 😻

Adoptionsprocessen var grundig og jeg er sikker på at intet bliver overladt til tilfældigheder når dyrene skal matches med deres nye familie.

Vi er så imponerede over, at en kat som vores, der blev fundet på en mark, sendt ud i en plejefamilie og derefter retur på internatet i Rødovre, kan være så socialiseret og "umærket". Der er helt sikkert gjort et stort stykke arbejde for at katten - efter omstændighederne - fik den bedste start på livet ❤

15. november 2023

Vi så et opslag på Dyreværnets…

Vi så et opslag på Dyreværnets hjemmeside, Kolding, med en 5,5 år gammel hund, Frida. Vi tog kontakt, besøgte Frida, ansøgte og var så heldige at blive udvalgt. Alt i alt en rigtig god oplevelse med professionelle mennesker, der tog Frida's ve og vel meget alvorligt i forbindelse med valget af hendes nye familie

25. november 2023

Det har været en rigtig god oplevelse

Det har været en rigtig god oplevelse, at købe hund hos Jer. Beskrivelsen af hunden, gjorde vi henvendte os, for at komme i betragtning. Besøget hos Jer var også en rar oplevelse og man følte sig velkommen. Alt omkring vores møde fik vi en fornemmelse af, at det skulle være det rigtige match for alle. Der blev udvist stor tillid til os, som køber.

23. november 2023

Besvarelse fra Dyreværnet

Tusinde tak for de fine ord!

Kedelig oplevelse.

Kedelig oplevelse.. ville gerne høre på en hund via dyrværnet/ søndergård pension ..Gitte tager ikke telefon i den anførte telefon tid, som står på dyreværnt hjemmeside / som søndergårds pension er en del af reagerer ikke på mail ,jeg kontakter dyreværnts hovedkontor da jeg under mig... kort efter får jeg en tydlig sur Gitte i telefon ..at hun var blevet pålagt og kontakter mig, passe tydeligvis ikke damen hun lage ud med og tale usandt med hen syn til ders egen info på hjemme siden og at hun forresten havde andet og giv sig til ind og svar på en flere dage gamle mails.så alt i alt ingen hund til os..og frem ad rette ingen brug af hendes/ dyreværnts såkaldte service
Tja fik et svar fra dyrværnet som ikke kunne genkende omtalte sag...det skal de jo skrive. Gitte har det tydeligvis svær med sandheden.
Men læs hvad jeg beskrev.
pkt. 1 jeg ville kun høre på en bestemt hund og om mulig se den ..ikke at det kun skulle være den.
Pkt.2 hvorfor skulle jeg skrive til hovedkontor..hvis Gitte tog telefonen eller svarde på mails.
Pkt.3 Gitte ringede til mig efter jeg havde kontakt med hovdekontort .
Pkt.4 kan se på søndergårds /dyrnesværn hjemme side at min historie ikke er en enlig svale ...det under jo en at så mange kan have misforstået Gitte.

Pkt. 5 Hvorfor inviteret hun ikke bare mig ud og kikke på mulige emner...det var jo en hund jeg søgte så ander kunne måske også have haft interesse..det handler ikke om jeg kunne købe en hund den kan jeg få ander steder det handler om at Gitte tydeligvis ikke kan lide og blive modsagt..en oplevelse ingen kan tag fra mig.

24. november 2023

Kære Klaus

Det er naturligvis rigtig ærgerligt, at du har haft en kedelig oplevelse.

Dog vil jeg gerne pointere, at Gitte, som er internatschef i Kolding, på ingen måde kan genkende det, du nævner, hun skulle have sagt.

Hun har ringet til dig og forklaret ansøgningsprocessen osv. Dertil har hun også forklaret, hvor længe man kunne forvente der gik, før man fik endeligt svar.

At du desværre ikke blev godkendt til den pågældende hund skyldes, at vi ofte får mange ansøgninger på hver enkelte hund - og derefter udvælger det bedste match til hunden.

Og eftersom vi ikke har flere af den samme hund - betyder det også, at vi desværre må skuffe nogle ansøgere.

Jeg håber, I finder en anden hund på anden vis.

Vh. Katja / Dyreværnet

At Dyreværnet er et godt sted at adopterer sine kæledyr fra

Dyreværnet gør det godt. Det perfekte sted at finde sit nye familiemedlem/ kæledyr. De yder en god service for både os og deres dyr om er omhyggelige om de rigtige match imellem dyrene og os.
Vi adopterede vores Bravo i juli 23 og det har vi ikke fortrudt. Vi har fået den dejligste vovse, men selvom vi har lidt “arbejde” og tålmodighed med ham, da han har lidt i sin bagage han havde ikke lært og oplevet meget, da han sine første 10 måneder af sit liv har været på internat/ Dyreværnet. Men han viser fremskridt hver dag og er en anden vovse end for 5 mdr siden.
Vi kan klart anbefale Dyreværnet.

29. november 2023

Besvarelse fra Dyreværnet

Tusinde tak for at fortælle om jeres oplevelse!

Dyreværnets hundepension

Kan varmt anbefale pensionen. Vores 1 1/2 år gamle border collie var der i 9 dage, og da vi hentede ham, havde han ikke mere travlt med at komme ud, end at han lige skulle standse og hilse på alle de ansatte, vi mødte på vejen. Det var en positiv oplevelse. Vi vil helt sikkert lade dem passe ham en anden gang.

12. november 2023

Besvarelse fra Dyreværnet

Tak for den gode anbefaling!

Kæmpe ros til Dyreværnet for den…

Kæmpe ros til Dyreværnet for den omhyggelige proces i forhold til at matche det enkelte dyr med en familie. Det er så utrolig vigtigt og meningsfyldt det grundige arbejde de laver.
For vores vedkomne har det betydet, at vi fik den helt perfekte, nysgerrige, modige, kælende, kærlige og legesyge killing med hjem, til et hus hvor vi er 2 voksne og to små børn.
Personalet er så søde, hjælpsomme, lyttende og opmærksomme på individuelle behov.
Det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi henter et dyr derfra, og vil klart anbefale det til familie, venner og bekendte.

21. november 2023

Klar anbefaling herfra.

Selve screeningen ift at matche det enkelte dyr med en familie er grundig, og for vores vedkomne har det betydet, at vi fik den helt perfekte, nysgerrige og modige killing med hjem, til et hus som i forvejen husede fire voksne, to børn og en kæmpe hund.
Personalet er så søde, og vi har valgt at bruge Dyreværnets klinik som dyrlæge. Det valg fik vi bekræftet som det rigtige allerede ved første vaccinationsbesøg, hvor vi blev mødt med gensynsglæde, oprigtig omsorg og interesse.
Det er ikke sidste gang, at vi henter et dyr derfra, og vil klart anbefale det til venner og bekendte.

18. september 2023

Det perfekte match 🫶🐈

Endte op med et godt match efter vi havde fået nej på nogle ansøgninger. Men gode forklaringer på hvorfor vi ikke matchede vores ansøgninger. Det viste at de vil dyrets bedste. Og også os som familie/kunder hvor vi blev anbefalet en kat af dem i stedet for, og endte op med det skønneste match med vores kat Chelsia. Så tusind tak til dyeværnet her fra det har været en fornøjelse og vil klart anbefale og matche/købe kat der.

14. oktober 2023

Min varmeste anbefaling

Vi har adopteret den sødeste lille kanin fra Dyreværnet. I processen mødte vi kun søde og professionelle mennesker, der helt tydeligt brænder for at hjælpe dyrene og finde de bedste match mellem dyr og familier.
Jeg kan varmt anbefale at adoptere et “brugt” dyr i stedet for at købe et nyt.

1. november 2023

Vi havde en super god oplevelse

Vi havde en super god oplevelse, da vi skulle hente/adoptere vores nye familiemedlem Victoria. Vi fik masser af råd og vejledning, da dette var vores første adoption. Vi kan klart anbefale at benytte sig af Dyreværnet.

5. november 2023

Vi har hentet jordens dejligste og…

Vi har hentet jordens dejligste og sødeste hund, Viola, hos Dyreværnet i Rødovre.
Vi er glade for at se, at man ikke bare udlevere en hund, men at man er meget omhyggelige med at matche hund og kommende familie.
Personalet er profesionelle i behandlingen.
med kærlig hilsen fra Viola og familie.

17. oktober 2023

Mille ❤️

Vi søgte om at få lov at adoptere en kattekilling, der kunne matche vores ældre kat. Vi besluttede, sammen med Ann fra Dyreværnet, at adoptere en anden kat, som hun mente ville være et bedre match. Og hold da op en succes. Den skønneste lille kattekilling med krudt i rumpetten, der sætter liv i huset ❤️
Hende får vi glæde af i mange år.
Tak for den fantastiske og meget professionelle oplevelse ❤️

29. september 2023

Dejligt at dyrene bliver matchet til…

Dejligt at dyrene bliver matchet til nye ejere, -at man ikke bare kommer ind fra gaden og henter en kattekilling, “fordi det kunne da være hyggeligt og vi keder os lidt her i weekenden”
Det er meget vigtigt at kommende ejere er klar over hvor stort et ansvar og arbejde det er, at anskaffe sig et nyt familiemedlem:)
De fleste hunde og katte bliver over 11 år, så det er et langtidsforhold man indgår :)
Så tak for, at nye dyreejere får oplysninger og tid inden den store beslutning tages:)

9. september 2023

Dejligt internat

Dejligt internat
Hentede vores hund Hugo hos jer. Og der var en dejlig stemning hos jer - vi fik en god snak med jer.
Gik en fælles lille tur med vores daværende hund og Hugo som vi skulle adoptere - for at se om kemien var der.
Vil til en hver tid anbefale andre at kontakte jer hvis man skal have ny hund

21. oktober 2023

Det rette match - altid!

Vi har længe ville adoptere en hund og efter flere ansøgninger hos Dyreværnet lykkedes det endelig. Dyreværnet har hele vejen igennem været imødekommende, brugt god tid på os som ansøgere og gjort alt for at finde det rette match - for hund og familie.

Der er dokumentation og uddybende information om dyrene og det føles generelt utrolig trygt at adoptere igennem Dyreværnet.

Vi har kun de varmeste anbefalinger af Dyreværnet.

9. oktober 2023

Fantastisk service med dyrenes velfærd…

Fantastisk service med dyrenes velfærd i fokus. Jeg ville adoptere en killing. Klar beskrivelse (Som også beskriver at man ikke får lov til at møde killinger før afhentning, Benjamin..), der gjorde mig forelsket i en specifik en.

Det er nogle utroligt rare mennesker, som er gode til at guide en ny katte ejer. Kan kun varmt anbefale at benytte dem.

1. august 2023

Jeg har adopteret to dejlige katte fra…

Jeg har adopteret to dejlige katte fra dem og på næsten alle punkter har det været super rart og god service osv.
Man fik lidt tid med dem kattene alene og personalet er sødt og flinke.

Det eneste der gør jeg lige fjerner en stjerne er at vi ser på Facebook deres opslag omkring nogen katte som vi gerne ville møde, vi læser på deres side man skal komme ind og besøge dem og ligge en ansøgning.

Vi håbede dog det betød at man lige kunne hilse på dem når man alligevel var der men det kan man først efter ansøgning er blevet godkendt og det er også fint, udover når man bor 50 min væk i bil og man så kører ind for at udfylde en ansøgning som jeg føler jeg godt kunne have udfyldt på nettet :)

Så det min eneste kritik

19. september 2023

Fantastiske dyrlæger

Fantastiske dyrlæger! Min hund Alfred, er bange for dyrlæger, hunde og fremmede mennesker, men da vi kom, havde det reserveret en indhegning kun til ham, hvor de kunne kigge på ham. Han kunne også se de andre hunde fra lidt afstand, hvilket også var en rigtig god øvelse for ham! Han ville ikke have, at de kiggede på ham, men de var meget fleksible, så vi tog nogle billeder i stedet :)
Alfred endte med, at være helt rolig og afslappet. Det er en kæmpe lettelse at se ham sådan! Jeg kan 100% anbefale Dyreværnets dyrlæger, de er så søde og forståelige overfor dyr, især dem som lider af angst. :)

13. september 2023