Der er i den grad blevet taget højde for at afleveringen skulle foregå på en god måde for både hund og ejer. Det blev skrevet ned hvordan det fremadrettet skal foregå så det føles trygt at aflevere. S... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.
Buddingevej 308, 2860, Søborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Hentede Moony i Ejby internat i torsdags og det var en god oplevelse. Vi har fået en livlig 1 årig pige der er faldet godt til ved os. Så vi ser frem til nogle gode år 😊
Vi havde en skøn oplevelse med at adoptere vores 2 dværgkaniner :) Vores kontakt på Roskilde Dyreinternat var empatisk, imødekommende og dygtig, og vi følte os helt trygge ved at tage vores nye kæledyr med hjem. Desuden er det en rigtig god følelse at kunne overtage dyr, som er blevet svigtet af andre.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Dyrenes beskyttelse på Bornholm er fantastisk! Vi fik tid og ro til at bestemme os for hvilke katte vi skulle have, men også svar på vores spørgsmål og historier om dem vi var interesseret i.
Kattene havde det godt og man kunne se at de trives sammen med personalet.
Virkelig god oplevelse!

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Personalet på Roskilde Dyreinternat er super søde og meget kompetente. Jeg overdrager med ro i sindet min energiske malamutte han til deres pasning!

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Jeg har nu hentet min 3 kat, hos dyrenes beskyttelse Falsters internat. Der er kun positivt at sige. Virkelig gode katte sommer renlige. Alting er på dyrenes præmisser, og der er ro til dyrene på stedet. Kan klart anbefale at hente kat der.

Venlig og imødekommen personale,
har fået en glad hund hjem, hvilket tyder på at han har haft det godt

10/10 oplevelse. Mega mega venlige kollegere! Nem
og tale med!!

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
I marts adopterede vi to killinger fra en dyreværnssag, gennem Dyreinternatet i Stubbekøbing. Vi blev "advaret" om den opgave der lå i at skabe tryghed for dem, så de ville søge os mennesker, da de var at betragte som vilde.
Killingerne er ikke søskende, men var blevet sat sammen, fordi de var trygge i hinandens selskab.
Efter tre måneder har vi nu to meget kælne ungkatte, som søger os og går på opdagelse i haven.
Vejledningen var meget præcis og rammende. Og rigtig godt set, at sætte netop de to killinger sammen. De har meget glæde af hinanden. Og vi har to skønne katte - også selv om det har krævet en del arbejde.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Roskilde dyreinternat kan ikke anbefales overhovedet og har advaret samt omtalt Jer alle steder på FB til skræk og advarsel for andre!
ADVARSEL!
Dyreplager-organisation!
D.d. har jeg talt med Karoline hos Jer, der måtte oplyse mig, at jeg ikke må adoptere Ramses, da hendes leder ikke ville omgåes Jeres regler, fordi Ramses forrige ejer bor i samme by som mig.
Ramses har altså en klareste, som savner ham vanvittig, og de to må ikke længere ses pga. JER. Magtanvendelse helt vanvittig og dyremishandling helt vanvittig i så stor grad, at denne episode bliver nu omdelt i hele landet.
Ramses kom til vores hjem første gang i februar meget sulten, og efter 3. besøg blev Ramses dybt forelsket i min kat Perle. De har siden set hinanden næsten dagligt, og jeg har fortalt Jer og skrevet til Jer om den sødeste lovestory, som I har valgt at ødelægge. Hvad er I for et foretagende, og I kalder Jer for at redde dyr i nød. Hvad kalder man så, når man mishandler dyr i nød i dette tilfælde endda af et såkaldt firma, som Jer. Er det måske ikke dobbeltmoralsk, falsk og kriminelt?
Ramses har gået rundt i området, hvor jeg bor, da han manglede hjælp i sit hjem. Jeg har sågar fortalt den oprindelige ejer, hvad han skal gøre for katten. Ramses havde ikke et navn, så jeg fik lov at kalde ham det navn. Da Ramses blev syg, blev jeg orienteret af en anden beboer, at Falck var blevet kontaktet, som åbenbart samarbejder med Jer. Falck får nu naturligvis info samt Evidensia i Karlslunde om denne fatale og hensynsløse samt uprofessionelle håndtering af et dyr i nød. Tænker ikke at de ønsker samarbejde med en organisation, der behandler dyr så grimt. Den tidligere ejer bor altså langt væk fra mig, og Ramses vil jo naturligvis ikke komme derhen mere, samt jeg har en have, der næsten er kattesikret, jeg har oplyst Jer, som bliver det omgående færdigt, når jeg får ham. Tænker at der må foreligge en misforståelse, og jeg forventer naturligvis, at I udleverer ham til mig og giver mig en undskyldning. Perle dør måske af kærestesorg, og det er sjældent, at to fremmede katte bliver så gode venner, at de bliver kærester. Er det måske ikke synd for Ramses, at han elsker Perle så højt, og de to kysser hinanden på munden, og Ramses kysser Perle på kinden, plus de nyder at dufte til hinanden.
Mage til uprofessionel såkaldt dyreinternat skal man lede længe efter, og jeg blev endda advaret på det kraftigste af Danmarks største kattegruppe, som mange her i gruppen sagde ÅÅÅÅH nej at det her ender helt galt, da jeg indfangede Ramses, som er desværre kommet i kløerne på et modbydeligt mishandlings-internat.
Jeg deler opslaget her mange steder på Facebook, Trustpilot, og højere oppe i systemet. Dette foretagende bør lukkes øjeblikkeligt.
I har mine konstaktoplysninger, og jeg ser naturligvis frem til, at I genovervejer denne frygtelige beslutning, for naturligvis kan der være undtagelser som i dette tilfælde.
Jeg tænker ikke, I har lyst til at blive betragtet som et forfærdeligt internat til skræk og advarsel for andre? Hvordan kan I se Jer selv i øjnene at behandle dyr så grimt?
Hvordan tror I, Perle mon reagerer med denne forfærdelige dom?
Birita a Heygum

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vi afleverede vores 2 år gamle hund til pasning i pension, mens vi pakkede ét hus ned for at flytte til et andet hus. Dette for ikke at udsætte vores hund for det stressende miljø det er, når en flytning er stor og presset.
Vi blev i Aarhus afdelingen mødt af et par søde piger (vi var de eneste i ‘butikken’) og aflevering gik godt.
Vi mødte nogle uforudsete udfordringer i vores flytning og fik forlænget opholdet med to dage, så pensionsopholdet blev på en uge i alt.
Afhentning var sådan set ok, men vi har ikke den fjerneste idé om, hvordan vores hund har haft det. Det ville have været rart med lidt information.
Vil vi gøre brug af denne pension igen? Højst sandsynligt, for jeg giver trods alt fire stjerner ud af fem.
Vh Merete

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vi har lige hentet en kat fra Brande Dyreinternat. Det var en rigtig god oplevelse at besøge dem. Fantastisk personale, store bure og meget rene forhold. Jeg kan varmt anbefale at adoptere et dyr derfra.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Dyrenes beskyttelse oplyste den 30/6 2026 at der kun var sket et angreb bag ulvesikrede hegn, i de otte år hegnet har været anvendt!
DR skrev den 23/6 2026 kl. 15,30 at der ifølge Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø, har været 15 ulveangreb bag ulvesikrede hegn. 10 angreb i 2025 og 5 angreb i 2026.
Den københavnske godhedsindustri har en udsøgt evne til bevidst at fordreje fakta.
Det er i øvrigt en irriterende form for aggressiv markedsføring Dyrenes Beskyttelse anvender. Jeg var så dum at trykke på NEJ TIL BOVAER, herefter har jeg fået utallige spam mail fra foreningen.
Personalet var kompetent og venligt. En helt igennem behagelig oplevelse. Og jeg fik en dejlig bamse af en voksen hankat med hjem ☺️

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vi har hentet vores seneste kat hos Dyrenes beskyttelses internat i Århus. Det er et godt sted for dyrene, når de nu er endt uden en kærlig ejer.
Vi fik fin og god service, vejledning mm. Prisen er meget fair for en kat med det "udstyr" (kastreret, tatoveret, chippet, vaccineret mm).
Vi håber Garfield holder i mange år. Men ellers kommer vi igen.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Min forkælede kat TULLE ( hed Vefli da jeg hentede hende iEjby i sept 23). Har for andet år været 14 dage i pension på internatet i Ejby. Dejlig modtagelse ved aflevering af Tulle. Det samme da jeg hentede hende med hjem. Er ikke i tvivl om at hun har haft det godt.det de skriver om hende passer på en prik. Hun er meget social og nysgerrig😻 da jeg kom hjem med hende blev hun straks lukket ud af sin transportkasse, hun gik rundt i huset og gik derefter ud . Hendes opførsel var som om hun ikke havde været på ferie.Hvis hun ikke haft det godt ville hun have opført sig
Kan kun anbefale dyreinternatet i Ejby.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vi fandt et sygt rådyr i vores stald, og dyresnes beskyttelse var fantastiske til at hjælpe. De var søde og hjælpsomme i telefonen, og sendte en virkelig dygtig og venlig redder ud til os indenfor 20 min. Desværre stod rådyret ikke til at reddes.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Ringte til dem angående et dyr hvor det var tydeligt at det havde det skidt ligemeget hvor meget jeg nævner at dyret ikke havde det godt valgte de at sige jeg skulle vente i nogle timer eller til dagen efter jeg vælger så at ringe igen for at sige dyret har fået det værre hvor så det endelig bliver taget seriøst hvor så det så skal tage ubeskriveligt lang tid hvor det endte med dyret døde efter længere tids lidelse hvor så efter dyret åbenbart skal skydes i hovedet selv om det er dødt også blev det bare efterladt igen også får man at vide vi bare skal grave det ned
Og stå efter ladt med følelsen af man har været med til at lade et dyr lide 💔

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Det er et super godt og trygt sted at få passet sin hund. Vi kommer meget gerne igen 🦮😊

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Jeg har netop talt med Ashton i telefonen
Sikke en oplevelse. Jeg kunne ligefrem mærke smilet gennem telefonen. Jeg har derfor også hævet mit mådentlige tilskud
For det fantastiske i gør for dyrene

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Altid søde mennesker der forkæler min 4 benet bandit, når vi har brug for pasning i trygge rammer.🥰🤩💯👍