Dyrenes Eldorado Anmeldelser 10

3,5

3,5

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fandt helt tilfældigt deres butik

Fandt helt tilfældigt deres butik, og fandt dem så på nettet. Lurede det af, og kørte så der hen. Blev mødt af en utrolig sød/flink medarbejder. Det var på en søndag 😊 jeg skulle have lavet navneskilt til min nye hund.
Tog der hen et par dage senere og købte snolder til hundene. Stadig flinke medarbejder der ville/gad hjælpe. Super 👍

27. august 2023

Dårlig kundeservice

Køber primo august 2022 en hundesele på baggrund af råd og vejledning fra Dyrenes Eldorado (har hunden med, så de kan se hende). Ultimo august 2022 er en af remmene på selen ved at være "revet" over.

Da hverken hunden eller jeg har bidt/klippet i remmen, skaden er sket grundet et spænde som har skarpe kanter samt at remmen er under en måned gammel og efter prisen at dømme burde være af rigtig fin kvalitet, vælger jeg at reklamere over det.

Dyrenes Eldorado vil ikke bytte selen - da det jo koster dem penge, gætter jeg på - men sender den til tilbage til producenten med besked til mig om at de vender tilbage med svar ugen efter (hvilken retmæssigt burde være i uge 36 - første uge i sep. 22).

Jeg har først d.d. modtaget opringning fra Dyrenes Eldorado, og ikke overraskende med besked om, at producenten ikke acceptere skade som reklamationsberettiget, da det efter deres opfattelse er noget udefrakommende der har forvoldt skaden - hvad vides ikke?! Såfremt det havde været noget udefrakommende tør jeg ikke tænke på, hvordan hundens helbredsmæssige tilstand ville være. Det er som beskrevet ovenfor, min klare overbevisning, at skaden ene og alene skyldes, at det spænde, som sidder samme sted som skaden, har "gnavet" nylonremmen over.

Informationsniveauet hos Dyrenes Eldorado har i processen været ikke eksisterende og de har fra starten af (mellem linjerne) givet mig indtryk af, at skaden var selvforskyldt. De har d.d. oplyst at de ville give et afslag på en ny sele (hvor meget vides ikke), hvilket jeg har afslået, da jeg for længst har købt en ny sele andet sted. Jeg kan heller ikke se hvorfor jeg skal bære omkostningen, da jeg ikke mener at have forvoldt skaden, men klart anser det for at være en producentfejl.

Samlet set står jeg tilbage med en oplevelse af et rigtig dårligt forløb og kundeservice og kan derfor ikke anbefale Dyrenes Eldorado til andre.

30. september 2022

De fortjener ikke engang 1 stjerne

De fortjener ikke engang 1 stjerne. Det er den dårligste service jeg i mit liv har haft. Jeg købte en helt ny sadel, hvor sadelmageren er ude 2 gange og siger at den ligger som den skal. Da min hest så fik mere og mere ondt i ryggen, havde jeg både kiropraktor og massør ude, sagde de begge det samme. Sadlen ødelagde hendes ryg. Og jeg har brugt det samme beløb som sadlen har kostet, til at rette op på hendes ryg siden da.
Da jeg konfronterede dem med det, ville de ikke tage sadlen retur, da “den allerede er brugt”
Selvfølgelig var den “brugt” i det sekund de lagde den på min hest. Jeg ringede og skrev i flere uger, uden svar overhoved. De er ligeglade. Det dårligste sted at købe sadel. Man regner med at man er i gode hænder, da der kommer en sadelmager ud. Fuldstændig talentløse. Pas på.

12. maj 2022

Man kan desværre ikke give 0 stjerner…

Man kan desværre ikke give 0 stjerner for så havde de fået det!!!

Hvad pokker er det for en behandling!! Hold jer LANGT væk fra dyrenes eldorado!

Jeg ringer ind til dem for at spørge omkring længden på en longeringsclips idet deres billeder på hjemmesiden viser to forskellige længder. De tager mål og siger at de alle er samme længde hvilket er 18 cm. Ok siger jeg det er perfekt da jeg skal bruge den til en lille shetlænder, så det er vigtigt at den ikke er for stor hvilket er 25 cm (str full) Det er den ikke bliver jeg lovet og den vil fint kunne passe til en shetlænder.
Jeg bestiller da varen i god tro om at det er den rigtige!
Jeg får clipsen tilsendt og den viser sig at være i str full svarende til 25 cm.
Jeg ringer dd for at ytre min utilfredshed idet jeg netop ringede inden jeg bestilte varen for at være sikker på at jeg fik den rigtige. Den samme mand som jeg havde snakket med inden jeg bestilte clipsen tager telefonen og så tager samtalen sjovt nok en anden retning. Så mener han bestemt at han kun havde målt den til 18 cm i nylonstykket. Og det havde jeg accepteret havde han sagt hvilket jeg aldrig vil sige ja til idet jeg ved at den er for stor. Han er yderst ubehøvlet og mener at jeg skal betale Porto for at sende den retur plus jeg skal betale Porto for at få en ny tilsendt. Han går ned og tjekker de longeringsclips de har hængende og så kan han sørme godt se at der er forskel på dem. Sjovt nok at jeg bestilte clipsen i fredags og nu har vi mandag. Så har de fået varer leveret i weekenden eller hvad. De har lige pludselig fået en der er meget mindre end den jeg har fået tilsendt. Jeg forklarer ham at jeg tydeligt havde sagt til ham at jeg skulle bruge den til en lille shetlænder så det er da klart at jeg ikke vil sige ja til en stor størrelse. Jeg forstår heller ikke hvorfor han så ikke sender mig den lille størrelse når han selv kan se der er størrelsesforskel. Det er så elendig vejledning i telefonen. Til sidst ved han ikke hvad han skal svare eller sige og så barnlig som han er, så smækker han røret på!!!! Jamen hvad pokker er det for noget! Sikke en behandling at give en kunde. De vil ikke engang erkende at de tager fejl! Jeg handler ALDRIG der igen. Fejlen er på deres side og de er pisse ligeglade med kunder. Lad være med at bestille noget hos dem for i kommer selv til at betale Porto i dyre domme også selvom det er en fejl.

20. september 2021

Hej Carina

Jeg er selvfølgelig ked af den dårlige anmeldelse, og at du fremlægger sagen på den måde, når min oplevelse af sagen er en anden.

Ikke et serious online butik

Jeg har købt en hundeseng på webside.

Den hundeseng some blev afleveret er ikke det sammen precis model, som jeg har købt og set på billeder. Jeg har vælgt den seng for en bestemt grund og den jeg fik passer ikke min behøv.

De mener at jeg skal selv betaler for retur fordi, jeg fik en opdateret model (som jeg ikke viil have)...
Jeg mener ikke at jeg ikke skal bateler for det, fordi jeg fik ikke, den jeg har købt!

Jeg mener at billeder på websider var ikke acurate og kundservice har været dårlig.

Jeg vil ikke anbefaler Dyrenes Eldorado som online butik hvis de ikke kan orientere den her situation.

24. august 2021

Hej Monica
Vi ser os selv som en meget seriøs online butik, som tager alle vores ordre meget seriøst.
I dit tilfælde, hvor du har fortrudt et køb, da varebilledet ikke lever op til dine forventninger, skal varen tilbageleveres til os. Dette skal man selv sørge for, da vi ikke tilbyder gratis tilbagelevering ved fortrydelse.

Betalte 60 kr for fragten

Betalte 60 kr for fragten, regnede med at varen blev bragt til døren, dette var ikke tilfældet, måtte køre langt efter min pakke, pakken blev ikke leveret til nærmeste GLS. Næste gang handler jeg med et andet firma.

16. februar 2021

Hej Tina
Vi er da kede af din dårlige oplevelse med din forsendelse.
Men som vi skriver i vores handelsbetingelser, koster fragten en standart sats hos os, samt vi sender altid på billigste vis til pakkeshop. Vi har utroligt mange tunge forsendelser, som koster meget mere end de 60kr vi opkræver, så derfor synes vi det er en fornuftig sats vi har sat.
At GLS så ikke har afleveret ved den nærmeste pakkeshop, er meget beklageligt.
Da der er rigtig mange pakkeshops, som ikke har åbent for tiden pga covid-19, tænker jeg det kunne være en af grundene.
Vi håber du alligevel finder vejen ind forbi vores webshop igen, da vi generelt har rigtig mange tilfredse kunder.

Hurtig levering men dårlig service og reklamation.

Bestilte 2 kattebakker fra firmaet. Modtog det ret hurtigt med posten. De var pakket ind i bobbleplastic. Men postvæsenet havde været hårde ved pakken idet begge kattebakker var ødelagte, der var intet at bemærke på plasticen, for så var den jo ikke blevet modtaget.
Jeg kontakter firmaet og han beklager og tilbyder at jeg kan lave en ny ordre på bakkerne og betale det halve, og jeg syntes at jeg ikke yderligere vil betale for at få endnu et par ødelagte bakker. Jeg vedhæfter endda et par billeder som bevis. Mener at et par kattebakker til de små priser burde der komme et par nye u.b. Så en gang og aldrig mere der.

6. oktober 2015