Kan absolut anbefale denne dyrlæge
Virkelig dygtig, billig og hurtig behandling.
Min missedreng fik en tid med det samme, så han ikke skulle gå og pines af en blærebetændelse, da jeg ringede i sidste uge.
Vi fik ham kastreret og øremærket i samme omgang, da vi alligevel havde planlagt at få det gjort i den kommende måned.
Han havde det så meget bedre allerede da han vågnede (han var smertedækket i 24 timer fra klinikken af), hvilket tydelig kunne mærkes på ham.
Selvom han var lidt "omtumlet", så kunne jeg bare mærke hvor lettet han var, over at endelig at kunne slappe af, og ikke skulle ud i bakken hele tiden.
Han stoppede med at "grave hul ned til underboen gennem kattebakken", og er begyndt at spise mere igen, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han havde ondt og brug for hjælp.
En kæmpe tak til dyrlægen, der tog sig tid til at både vise, og forklare min 20 årige datter, der længe har overvejet at læse til dyrlæge, hvad hun lavede og hvorfor. Det var en kæmpe oplevelse for hende, og et godt skub i hvilken retning hun ønsker videre i livet.
Priserne afspejler også helt klart en dyrlæge, der er dyrlæge for at hjælpe dyr, og ikke blot for pengenes skyld.
Jeg kom af med 300 kr mindre, end jeg havde skulle af med til en kastration, hos nogle af de andre dyrlæger i byen, og det var inklusive undersøgelse/behandling og medicin for blærebetændelse. Og det var endda normalprisen.
Kan absolut anbefale denne dygtige og omsorgsfulde dyrelæge, der ikke ville lade katte gå med smerter og vente i dagevis. Vi følte at vores Bebs var i meget gode hænder og at der blev lyttet til os.
Vi har fundet vores nye faste dyrlæge.