DyrefotografiAnmeldelser

4,8

Super gode billeder! Mikkel var meget professionel. Vi fik taget billederne søndag eftermiddag, og fik allerede billederne til udvælgelse morgenen efter. Allerede onsdag var de redigeret og sendt... Se mere

God tålmodighed og evne til at dirigerer, så hunden stod perfekt trods det hun var lidt bange for blitzen og al det elektroniske Kontakt bagefter meget hurtig og fantastiske billeder. Klar anbefal... Se mere

På vegne af min mor Susanne beyer: Vi har i lørdags d. 18.3 været til Dyrefotograf Mikkel Fotograf & indehaver BIGANDT.com Ville gerne have et minde for livet af vores guldklumper 🐶🐶To... Se mere

Selve fotograferingen fungerede så perfekt. Og efterfølgende fik vi billederne tilsendt til eventuel udvælgelse inden den lovede tidsfrist. Sluttelig endte vi op med at bestille et ekstra foto, da det... Se mere

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har modtaget de smukkeste billeder 😍

Har modtaget de smukkeste billeder 😍
Det er meget tydeligt at Mikkel kan sit håndværk og får det bedste frem på billederne.

Super imødekommende, forklarende og sympatisk.

Jeg kommer 100% igen og vil anbefale alle der ønsker lækre billeder at bruge dyrefotografi 🤩

9. maj 2021

Tak for en super professionel rolig…

Tak for en super professionel rolig behagelig fotosession og hurtig efterbehandling af billederne ,du har fanget min kærlighed til hundende så flot og alle tre hundes individulle alder i udtryk og personlighed i nogle fantastiske billeder.
Wauuu jeg er SÅ glad for mine billeder . Ikke sidste gang du fotografere hundebanden.

9. april 2021

Ved en tilfældighed fik jeg tilmeldt…

Ved en tilfældighed fik jeg tilmeldt mig gratis foto session i påsken. Jeg ønskede at få taget billeder af min 12 ugers hvalp.
Vovse var lidt svær at holde stille men påtrods fik Mikkel med bravur taget nogen fantastiske billeder. Det var vanskeligt at vælge ud. Men jeg er så tilfreds med resultatet som skal prydes i en collage i midt i min stue.
Jeg vil til en hver en tid benytte mig af Mikkels flotte og hurtige arbejde når vovse bluserne større.

6. april 2021

Mikkel er sindssyg dygtig!!

Mikkel er sindssyg dygtig! Han går fuldt ind i at tage nogle fantastiske billeder og vi kom ud med en hel masse sindssyg gode billeder af vores Shih Tzu / Griffon. Han finder de stærke sider hos hunden og fanger dem helt vildt godt - og han er ikke bange for at blive grisset til og lægger sig gerne ned i græsset og "gør" som en hund, hvis det er det der skal til. Uanset om din hund er vildt fotogen, sidder mussestille eller bare løber rundt, fanger Mikkel det på bedste vis! - Og det er svært at vælge mellem billederne, når man får dem tilsendt!

Mega tilfreds med både kontakt inden og efter og priserne :)

Ikke sidste gang vi benytter os af dyrefotografi.dk

2. marts 2021

10/10 would book again! Den bedste!

Jeg kan helt klart anbefale Mikkel!
Vi fik en fantastisk oplevelse uden lige, og han fik bare det bedste frem i vores livlige Dansk Spids hvalp, og lidt mere reservede Maine Coon ungkat!

Han sendte allerede samme aften billederne, så vi kunne udvælge dem vi gerne ville købe - og da vi havde meldt tilbage med hvilke billeder, gik der kun to dage før vi fik billederne tilsendt.
Mikkel har ikke været andet end imødekommende, og virkelig gået langt for at sørge for, at vi fik den bedste service, og den bedste oplevelse

Det er ikke sidste gang vi booker ham!

29. november 2019

Fremragende oplevelse

Jeg vil på det kraftigste anbefale Mikkel, hvis man gerne vil forevige sine små/store hunde på billeder som man end ikke kunne tænke sig til. En kold november-dag med to hunde, som umiddelbart ikke vinder priser for lydighed, endte med en hel kavalkade af virkelig gode, sjove og smukke billeder!
Prisen er rigtig god og fair, Mikkel er professionel og på samme tid meget imødekommende. Han ved hvad der skal til, og jeg kan med statsgaranti tilslutte mig resten af anmelderne - det ender helt sikkert med gode billeder!
5 kæmpe stjerner her fra!

Btw. billeder var leveret samme dag, og endelige billeder blev modtaget dagen efter betaling - kæmpe tommel op!👍🏻

13. november 2019

En helt fantastisk oplevelse!

En helt fantastisk oplevelse!
Kan absolut kun anbefale at få taget billeder af Mikkel fra Dyrefotografi. Super dygtig til at fange momentet, og skabe de rigtige rammer og stemning for et perfekt skud. Absolut ikke sidste gang vi får taget billeder af Mikkel ;O)... Kunne jeg give mere end 5 stjerner, ja så havde jeg gjort det.

3. juli 2019

En positiv oplevelse

Det har været en helt igennem positiv oplevelse, at få fotograferet vores to hunde ved et af Mikkels foto-arrangementer. Fair priser og god behandling, både på selve shootet, men også ved den efterfølgende kontakt. Og billederne lever fuldstændig op til den kvalitet vi håbede på - og som vi aldrig selv ville kunne få dem! Kan kun anbefale dyrefotografi.dk på det varmeste.

21. juni 2019

Jeg vil klart anbefale Mikkel

Jeg fik anbefalet at kontakte Mikkel, og jeg vil klart anbefale Mikkel til dyre elskere i fremtiden også. Han fik fantastiske billeder af mine 3 hunde! Han er så nem og kommunikere med, tak for en super god service, og dejlige billeder.

18. juni 2019

Mange tak :)

Jeg kan varmt anbefale Mikkel og…

Jeg kan varmt anbefale Mikkel og dyrefotografi.dk
Mikkel er varm og engageret og får det bedste frem i hunden. Han fangede min hund meget bedre end jeg selv kunne og fik det bedste frem i hende. Han svarer på spørgsmål hurtigere end nogen anden jeg har skrevet til overhovedet og billederne fik jeg dagen efter betaling. Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter ham.

24. april 2019

Fantastiske billeder

Det eneste problem er, at der er så mange gode billeder, at det er svært kun at vælge nogle få ud.

2. marts 2019

Mange tak :) Vh Mikkel

Har modtaget de færdige billeder af min…

Har modtaget de færdige billeder af min hund Conrad og hvor er de fantastiske❤️ Mikkel har fanget ham præcis som jeg ønskede ham foreviget. Når jeg en dag ikke har ham mere ( om forhåbentligt mange år) vil jeg kunne mindes ham ved disse smukke billeder ❤️

2. marts 2019

Mange tak :) Vh Mikkel

Meget dygtig og kompetent fotograf!

Meget dygtig og kompetent fotograf, kan virkelig anbefale Mikkel, han er et naturtalent til at fange hundens interesse med hans lyde. Smukke smukke billeder med masser af udtryk i. Virkelig behagelig og hyggelig oplevelse for både hund og ejer 👍🏻 Ikke sidste gang ☺️☺️

24. februar 2019

Vh Mikkel

Mikkel fra dyrefotografi.dk gav os en…

Mikkel fra dyrefotografi.dk gav os en fantastisk oplevelse med vores 2 hunde, og nogle virkelig flotte billeder.
God og saglig kommunikation inden photoshoot, vi fik billeder til udvælgelse samme dag, og de billeder vi valgte ud fik vi kun 2 dage senere.
5/5 stjerner.

29. januar 2019

Hej Frederik
Mange tak for din anmeldelse, det er jeg glad for :)