Thomas Nielsen Hånden på Hjertet, så det at blive instruktør var noget af det bedste der er sket for mig. Hele turen igennem har Gitte været der som professionel mentor, ikke kun på det faglige, men... Se mere
Tog PADI Open Water certifikat med min ældste søn. Det fungerede nemt med de første dage i DGI-byen og åbent vands dyk ved Amager Strandpark og Klint, så det var to ret forskellige forhold vi dykkede... Se mere
Endnu en fantastisk dejlig dykkertur til Stevns Klint med Dykkergitte. Pragtfuldt vejr, god sigtbarhed og med Michael som guide føler man sig altid i gode og sikre hænder.
Jeg har i forbindelse med advanced open water kursus og udstyrsleje haft gentagen kontakt med Dykkergitte. Jeg har udelukkende oplevet god service fra Gitte selv og hendes hold af instruktører.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alt inden for dykning, PADI dykkercertifikat, dykkerkursus, dykkerrejser og dykkerudstyr. Lær at dykke på vores PADI dykkerkurser og dyk med på dykkerture. Dykkerskolen i DGI-byen København
Danmark
- www.dykkergitte.dk
Den bedste dykkerskole/rejsecenter med super service
Altid god for en super oplevelse på Maldiverne / Rødehavet eller Oman.
har kun som gammel dykke ( 58 år) haft de bedste oplevelse på alle destinationerne, der er dyk og oplevelser for alle. På Maldiverne er det specielt de mange nye steder du får ved at sejle fra atol til atol og se på underverdenen, rolige og gode dyk.Super service på båden og i vandet.
Rødehavet er jo bare Rødehavet med en masse spændende sykkersteder også.
Oman, det perfekte sted for dig som evt. har en partner som er ikke dykker, der kan få nogle gode oplevelser, mens du er på vandet og dykker på nogle fede steder.
PADI open water diver - certificering på en super god og spændende måde.
Jeg har netop færdiggjort min PADI open water diver uddannelse gennem dykkerGitte's dykkerskole.
Kurset forløb over en uge, og endte med at blive lidt hektisk for mig. På trods af dette følte jeg mig ikke overanstrengt på selve kurset, da det foregår i et tempo størstedelen kan være med på. Ingen bliver efterladt hvis de ikke er nær så hurtige og der er tid og fokus på alle, hvilket ikke blot giver tryghed på land, men også i vandet, hvor det er ekstra vigtigt for nogle nye dykkerer.
Alting bliver taget stille og roligt, så man har lidt puste pauser, skulle man have brug for dette.
Der er også tid til humor og snak, og Gitte såvel som hendes instruktører og divemasters står til rådighed hvis man har spørgsmål el.l.
Alle med en høj professionel viden og behagelig tone.
Da ingen er perfekt vil der altid være lidt fejl. Disse bliver rettet med en frisk tone, og er fejlen ikke så stor bliver det blot påpeget som konstruktiv kritik.
Vi var heldige med vejret på vores open water dyk og havde nogle super hyggelige dage. At komme ud i åben vand og se den 'natur' og det liv, der befinder sig under bølgerne er ganske fantastisk. Det blev også til nogle små guidede ture rundt under overfladen. Super fedt!
Der var en lille smule startup problemer omkring materialet (PADI havde lidt problemer med at fremskaffe det, og jeg var lidt uheldig med den ene bog). Dette var lidt frustrerende, så jeg skrev til Gitte. Her fik jeg hurtigt og præcist svar og blev spurgt om jeg ville ringe hende op så vi kunne snakke sammen. Igen var tonen meget klar og præcis og samtidig beklagende over de problemer, jeg havde haft. Alting faldt på plads på en yderst tilfredsstillende og professionel måde. Skylden lå ikke hos Gitte, men alligevel tog hun ansvar og fik løst det.
Da det ikke er muligt at give mere end fem stjerner må jeg nøjes med det :)
Det har været en super fed oplevelse, og har givet mig blod på tanden omkring dykning. Om det bliver på dykkerferie eller et torsdagsdyk i ny og næ til at starte med ved jeg ikke. Skulle jeg en dag finde på at tage en videre uddannelse, bliver dykkergitte det første sted jeg kigger!
Kan varmt anbefales til enhver, der går med drømmen om at komme under overfladen.
Jeg takker i hvert fald for nogle super timer sammen med nogle dejlige mennesker.
/Henrik
Dykkergitte fik en drøm til at gå i opfyldelse
Jeg fandt Dykkergitte via en kollega, som havde taget Open Water hos hende. Jeg var kommet retur fra Australien med et forsøg på at tage Open Water dernede, men masketømningen stoppede mig brat. Da jeg ikke ville give op, tog jeg et prøvedyk hos Dykkergitte, hvor David tog imod mig. Det endte med at blive en helt fantastisk oplevelse, hvor min grænse blev rykket over denne øvelse. David formåede at få mig til at slappe af under vand og nyde at dykke.
Jeg kastede mig derfor ud i uddannelsen på ny hos Dykkergitte. Det var en utrolig positiv oplevelse. Instruktøren formåede at få mine tanker væk ved at lave en anden øvelse, da jeg endnu engang stødte på en barriere, Denne afledningsmanøvre gjorde, jeg kom igennem øvelsen og færdiggjorde første del.
Jeg har haft en par yderligere bump på vejen, hvor jeg skulle flytte mine personlige grænser, hvilket også har gjort, min uddannelse har været lidt længere undervejs end normalt. Men hele vejen igennem har jeg fået support, og masser af motivation fra Dykkergitte og hendes instruktører. De har været utroligt tålmodige og rolige, når jeg panikkede. De har været med til at få mig ned på jorden igen, og finde nydelsen i at dykke. Jeg skylder dem en kæmpe tak for denne støtte! Jeg er allerede klar på nyde oplevelser og fremtidige kurser hos Dykkergitte.
Hjælpsomhed, venlighed og tryg dykning
Dykkergitte har meget hjælpsom til at svare på mine spørgsmål, arrangere dyk, hjælpe med centre i udlandet og oveni købet være superfleksibel og acceptere at jeg var last-minute med alting. Alt vedr. dyk var 100% i orden - tjekket, trygt og sikkert. Både for nybegyndere og øvede. En klar anbefaling :-)
Helt igennem fantastisk
Vi var en spejdergruppe afsted og afprøve dykning hos dykkergitte.dk, det var simpelthen så godt.
Der blev taget godt imod vores piger og de følte sig rigtig trygge, selvom det var grænseoverskridende for dem at skulle på åben hav.
Fantastisk instruktør der havde et super godt tag på vores piger (i alderen 11-14). Flere af dem har spurgt om vi kan prøve igen :)
Bestemt ikke sidste gang vi bruger dykkergitte.dk
Hos Dykkergitte er dykning spændende og lærerigt for både begyndere og erfarne dykkere
Jeg var med Dykkergitte og dykke ved Munkholmbroen i går, Skærtorsdag. Til andre københavner som mig selv, kan jeg forklare, at Munkholmbroen er broen over Isefjorden, mellem Roskilde og Holbæk. Det var tre spændende og lidt krævende dyk med kraftig, vilkårlig strøm, krappe bølger, en sigt som Mormors gule ærter. Så var det ikke kedeligt at tage PADI Underwater Navigator Speciale. Perfekt med udfordringer, når man nu ikke er begynder længere. Jeg loggede mit 171ende dyk ved Munkholmsbroen igår. dykkerinstruktørerne Jonathan og David var tilfredse. De er gode, rare og kompente folk. De fik behændigt ledet og organiseret både et hold Open Water elever og et hold Advanced Open Water elever, og så mig, redningsdykker, som skulle lave Underwater Navigator Speciale, så alle fik øvet de øvelser og lært de færdigheder, som de skulle. (-:. Jonathan og David og David instruerede med andre ord på tre forskellige niveauer samtidig. Det kan man da kalde differentieret undervisning! Meget professionelt og sjovt og hyggeligt samtidig. Stor ros til Dykkergittes Dykkerskole. Jeg tror jeg vil nuppe nogle flere specialer hos Dykkergitte, henover sommeren. Og drømmen om at blive Divemaster en dag ligger da stadigvæk i baghovedet. I så fald vil jeg vælge at blive uddannet hos Dykkergitte.
Profesionel og personlig!
Jeg er netop hjemvent fra 2 år i udlandet, hvor jeg har arbejdet som dykkerinstruktør i Indonesien. Nu vil jeg så frygtelig gerne i gang med at undervise igen, men det har været lidt et stort spring, da forholdende her i DK er en smule anderledes, men hel fantastiske selvfølgelig :)
Jeg søgte derefter en forhandler der kunne hjælpe mig med materialer og gode råd til selv at starte op. Efter at have kigget rundt på nettet en søndag aften skrev jeg til Gitte, og inden for 5 minutter svarede hun. Jeg fik både råd og vejledning til hvilke materialer jeg behøvede og simple gode råd til selv at starte.
Jeg oplevede Gitte som super professionel og personlig, så kan varmt anbefale Gitte til enhver nybegynder som professionel!
Signe
Fantastisk og hurtig service!
Skal du have nyt dykkerudstyr eller repareret det gamle, er Dykkergitte den helt rigtige at gå til. Min maske var gået i stykker, men da der er styrke i glasset, kan man jo ikke bare købe en ny. Og hvad gør man så, når man skal bruge masken her og nu? På ingen tid fik Gitte sat glassene i en ny maske og det hele virkede perfekt! Super super service. Kan kun anbefale Dykkergitte på det varmeste.
Rigtig god dykning i trygge rammer!
Jeg har for nylig afsluttet kursus hos Dykkergitte, og det har været en rigtig rigtig god oplevelse!
Lige fra jeg første gang trådte ind ad døren i DGI-Byen og blev budt velkommen af en storsmilende Gitte, og en lille håndfuld andre (og lige så storsmilende) instruktører, var der bare en rigtig god og varm stemning der fik alle til at slappe helt af.
Hele vejen igennem kurset har det været helt tydeligt at holdet derinde har haft helt styr på tingene, og det har helt klart givet en meget tryg og professionel oplevelse - med masser af plads til smil og sjov undervejs:-) Der har også været rigtig god tid til den enkelte kursist, og det har helt sikkert været med til at give den gode oplevelse.
Bassindelen i DGI-Byen fungerer rigtigt fint, og det har været utroligt rart at der ikke har været noget tidspres på, fordi svømmehallen er "fast bopæl", og der ikke bare var booket en afgrænset tid til os.
Dykningen i åbent hav har fungeret lige så fint (det er blevet til at par lørdag-/søndagsture med Dykkergitte siden i både varmt og koldt vejr:-)), og den gode stemning, smilene og trygheden har været taget med i bilen og ud på stranden:-)
Dykkergitte har for mig været lig med nye, gode, sjove oplevelser i trygge rammer, og i gode hænder, og jeg vil uden forbehold anbefale Dykkergitte til dykkere på alle erfaringsniveauer, og i alle aldre.
God dykning:-)
Fokus på sikkerhed og tryghed
Jeg kan klart anbefale Dykkergitte til alle, da jeg tog mit dykkersertifikat var jeg temmelig nervøs for situationen, men både Gitte selv og hendes personale var super gode, og fik mig til at føle mig tryg når jeg skulle under vandet, havde det ikke været for den tryghed, tror jeg godt jeg kunne have givet op. Da jeg skulle have mit første dybdedyk, tudede jeg hele vejen fra stationen til havnen vi skulle sejle fra, Gitte fik mig til at falde til ro og så vidt jeg husker holdt hun mig i hånden hele vejen ned, og nede på bunden var jeg så tryg at jeg kunne bevæge mig rundt uden at skulle holdes i hånden.
Jeg synes det er fedt at der er så meget fokus på den enkelte kursist, og at trygheden er et af de vigtigste elementer i undervisningen.
Hvis du er bare det mindste utryg ved at skulle lære at dykke, så skal du helt klart vælge Dykkergitte. De første ture under overfladen foregår i DGI-byen i trygge rammer, med god sigte og uden bølger :-)
Efter jeg har taget mit Open Water kursus hos Gitte er jeg fortsat med flere kurser og vi har været på en del af hendes rigtig gode ture. Fremadrettet vil jeg til en hver tid vælge Dykkergitte.
trygt og sikkert
Jeg valgte specifikt dykkergitte da min kæreste for et par år siden skulle have dykkercertifikat. Hun var meget nervøs for at skulle dykke men jeg ville mega gerne dele den del af mit liv med hende.
jeg ledte derfor efter en instruktør hvor der blev lagt vægt på tryghed og den sikre oplevelse.
både jeg og min kæreste fik en rigtig god oplevelse, min kæreste endte med at være tryk ved dykning og det er nu blevet en værdsat fælles fornøjelse.
vi har brugt gitte til en masse ture og både jeg og kæresten har siden viderudannet os hos dykker gitte.
min kæreste er langsom i gang med at blive master diver mens jeg pønser på at skifte min divemaster ud med en instruktør uddannelse i det nye år.
oplevelsen hos dykker gitte er tryg og god. jeg syntes det er rigtig godt at man starter i rolige omgivelser i dgi-byen hvor man har god sigt og der er varm og rart så man får godt styr på alt det grundlæggende og er godt forberedt før man skal ud i åbent vand.
vi kommer helt sikkert igen
Aldrig mere Dykkergitte!
For en måneds tid siden besluttede jeg at investere i et PADI Peak Performance speciale hos Dykkergitte som forberedelse til en planlagt dykkerrejse til Bali.
Specialekurset kostede 1380 kr. inkl. udstyrsleje og en grillpølse, og viste sig hos Dykkergitte at bestå i 5 minutters introduktion samt to korte stranddyk. På det første dyk, som varede i alt 26 minutter, og foregik sammen med hendes OWA-hold, foretog jeg en fin-pivot, en hover og svømmede en enkelt gang gennem en hula-hop-ring. På det andet fulgtes jeg med hendes (søde) instuktørelev ud for at sætte en forhindring op til OWA-holdets søg-og-hæv-kursusdel. Dette andet dyk varede samlet set 23 minutter og omfattede: træning i at stække benene mest muligt under finnespark. Til gengæld fortalte eleven efterfølgende venligt, at hun vurderede, at jeg lå fint i vandet.
Det gjorde jeg nu ikke! – bl.a. fordi det hullede og overraskende slidte udstyr, jeg havde lejet, omfattede en noget for stor 5 mm heldragt og et blybælte med et lod på fem kilo og et på to. Min optimale vægt er 6 kg til dansk udstyrsopsætning – men det var, måtte jeg forstå, hvad der var! Desuden blev jeg oplyst om, at det, når man som jeg er på PADI’s OWA-niveau, er dykkerens eget ansvar, at blyets fordeling på kroppen er i orden (!) – men dels er det en anelse vanskeligt at skabe balance med 2+5 kg og luft i dragten, og dels havde jeg en vis (berettiget) forventning om, at teori/praksis omkring korrekt vægtafbalancering netop ville indgå som et centralt led i et PADI Peak Performance speciale.
Det gjorde hverken det, eller nogen som helst anden form for teoretisk drøftelse af bouyancy. Bort set fra instruktørelevens venlige kommentar til min dykkestil, var der heller ingen debriefing til nogen af dykkene. Mit ”kursus” var således overstået inden kl. var 11.30. Alligevel kunne jeg ikke få kørelejlighed med Gitte, da hun kørte til København kl. 12, men ventede i Tisvildeleje på at det omtalte OWA-kursus blev færdigt omkring halv tre.
Endelig, da jeg et par uger senere efter aftalte mødte op i Dykkergittes ”åbningstid” i DGI-byen for at få en signatur og et stempel i min log-bog, var hun der desværre ikke – men henviste i telefonen til livredderne i svømmehallen, som hun kendte godt, og som sikkert gerne ville skrive under på firmaets vegne (!) Og ok, vigtigere er den log-bog da heller ikke – for jeg har jo fået mit ”Speciality Diver Peak Performance Bouyancy” bevis fra PADI, som altså, i mit tilfælde, ikke er det plastik værd, det er trykt på: Jeg havde helt ærligt intet som helst nyt med hjem fra min dyre og fuldstændig spildte dag i Tisvildeleje bort set fra indtrykket af en fagligt uambitiøs forretningskvinde med en temmelig dominerende og uvenlig personlig facon.
Heldigvis skinnede sommersolen den dag – men det var ikke Dykkergittes skyld.
Fantastisk tur til Rødehavet
Helt igennem professionelt det Dykkergitte har gang i.
startede i efteråret med certifikatet som var en sand fornøjelse at tage ved GItte. Der var gode instruktører, dykkerstederne var perfekt udvalgt og sikkerheden i top. Herefter stod den på em tur til Rødehavet hvor hele paletten var SÅ perfekt. Alt var planlagt fra start til slut, og alle tvivlspørgsmål blev lagt på hylden ved infomødet før afrejse - så det var bare at pakke tasken og nyde de 17 dyk vi nåede ;)
Kan helt klart sige at det ikke er sidste gang med dykkergitte ;)
seriøs og fokus på sikkerhed
Det er meget betrygende at vide når man skal med på dykkerturer med Dykkergitte er der ALTID taget højde for sikkerhed ift. udstyr, vind og vejr og valg af dykkersted. Det gør det sjovt, trygt og lærerigt.
Rigtig god dykkerskole.
Man mærker hurtigt, at Dykkergitte har dygtige instruktører med god erfaring og fokus på sikkerhed.
Hvis man føler sig det mindste usikker, så bliver man guidet på en måde, så man føler sig helt tryg.
Selv de mærkeligste spørgsmål bliver taget seriøst.
Skolens udstyr er af god kvalitet og giver udover sikkerheden en komfortabel oplevelse.
Da jeg startede hos Dykkergitte for at få PADI Open Water Diver certificering, havde jeg ingen planer om at gå videre.
Jeg blev dog så positivt overrasket over Dykkergitte, at jeg allerede på et meget tidligt tidspunkt fik lyst til at gå videre med Advanced Open Water, Rescue Diver og diverse specialties.
Jeg kan varmt anbefale Dykkergitte som dykkerskole.
undervisning af høj kvalitet
Sikkerhed, undervisning og praktiske forhold er i top hos Dykkergitte. Man føler sig i trygge hænder og lærer at begå sig i et nyt univers under kontrollerede forhold, der langsomt bygger op i sværhedsgrad.
/nik
Super godt dykkercenter, som jeg kalrt kan anbefale, instruktører er super og udstyret i top.
Er netop ved at afsluttet min AOWD (mangler 1 dyk ud af 5). Brugte en del tid på at finde et "egnet" og seriøst sted, hvor der ikke ville blive slækket på kvaliteten eller for den sags skyld sikkerheden.
Valget faldt på dykkergitte, da jeg blev anbefalet af en i min familie, som netop kunne bekræfte ovenstående.
Så var det bare og bestille kursuset.!
Det gjorde jeg, vi havde 3 dyk ved Munkholmbroen ved Holbæk og dagene efter på det fantastiske Kullen i Sverige.
Jeg må sige at de 3 instruktører, Kim, Rasmus og Jeppe, var super på hver deres måde, de havde hele tiden fokus på os alle, men var yderst behagelige, hjælpsomme, smilende, men også frisk på lidt fis imellem det "alvorlige".
De var gode til at forklare de ting vi skulle igennem, hjælpe når vi følte tingene var svære.
Udtyret vil jeg også gerne give ros for, nogle steder er skoleudstyr meget brugt, for ikke at sige slidt, men her bruges der faktisk noget lækkert udstyr indenfor Mares, nogle af skoene var dog en del slidte, men det var en mindre detalje.
Jeg kan KLART anbefale dykkergitte, hvis du skal lære at dykke eller vil videre i PADI uddannelsen, jeg må indrømme jeg har selv fået blod på tanden til at tage Rescue diver og senere Dive Master, mit mål var ellers før kun at opnå AOWD.!
For også ligesom at bekræfte at dykkergitte er et meget seriøst sted, kan jeg nævne at Gitte som den først i DK er uddannet som PADI Course Director, det er det er simpelthen toppen af toppen inden for uddannelse i PADI, det må alt andet lige forpligte.!
Jeg kan kun sige tak, hilsen Martin