Dupont kan vi klart anbefale. Vi fik priser fra 3 forskellige flyttemænd og de havde den bedste pris. Derudover var de meget professionelle. Kasser og indpakningspapir fik vi gratis leveret og... Se mere
Erhvervsflytning i 2 omgang. Fra 1. flytning til vores firma flyttede retur var Dupont Flytning ekstremt effektive. De ankom til tiden og klarede selv de mest vanskelige opgaver der opstod under flytn... Se mere
Jeg er 72 år og boede på Guldbergshave i København og flytter til ældrebolig. Jeg kan ikke lave noget selv og derfor bestilte jeg, jeres firma, til at stå for alt flytning. Kontorfolk var god til at... Se mere
Fabriksparken 38, 2600, Glostrup, Danmark
- info@dupont-flytning.dk
- www.dupont-flytning.dk
Et professionelt firma som holder hvad de lover
Jeg har haft fornøjelsen af Dupont i forbindelse med både flytning - opbevaring af møbler/indbo – og en flytning mere. Og den service jeg har oplevet, den skal de have ros for. Alt er forløbet super nemt på alle fronter, og de har været yderst effektive med flytningerne. De var meget fleksible omkring både levering/afhentning af kasser og opbevaring af mine ting - og det var lige hvad jeg havde brug. Mange tak :)
Topprofessionelt flyttefirma
Vi har brugt Dupont flere gange ifm. flytning af vores indbo fra hus til hus - og der er ikke meget andet at sige end: De kan deres kram, og så kan man regne med dem før, under og efter flytningen. De er servicemindede, effektive og passer på ens indbo - og prisen er konkurrencedygtig, når man sammenligner med andre seriøse flyttefirmaer. Vi har prøvet et useriøst flyttefirma en gang - og det gør vi ikke igen - så vi kan kun give Dupont vore bedste anbefalinger.
Fantastisk effektivt flytteteam der kan tænke selv.
Dupont har simpelthen leveret meget mere end vi havde forventet. Vi, har flyttet 80 personer over 4 omgange og de har stillet talstærkt op hver eneste gang. Deres gåpå mod og effektive måde at arbejde på, har været en fornøjelse. Jeg vil til enhver tid anbefale Dupont.
MVH
Ninia, LEO Pharma A/S
Dyr og doven
De var rigtig søde i telefonen da jeg ringede til dem. Vi snakkede om hvad der skulle gøres. Jeg havde en lille 2 værelses og ikke mange møbler der ikke skulle flyttes langt væk. Det ville ihvertfald ikke bliver over 2000 kr. Man betaler på timebasis. På dagen møder to mænd op, meget kække. De holder gennem flytningen rygepause af 20 min varighed 4 gange... over 1 time lange pause skulle jeg så betale for.... ca. 3200 kr. det er eddermame en stor procentdel dyrere.. Hva skal man gøre? Skændtes med 2 store mænd når man står alene som kvinde? Ville ønske lige så stor en procentdel af min løn var betalt gennem pauser. 3 3/4 timer hvoraf en hel time er en pause... Ikke imponeret. Har førhen lavet langt større flytninger, over langt længere trækninger for langt mindre penge. Vil aldrig benytte dette sted igen.
Ualmindeligt højt pris på flytning
Denne anmeldelse går ikke på en flytning med Dupont Flytning; men på det tilbud vi fik
Vi har hjemtaget tilbud fra to velrenomerede flyttefirmaer, hvoraf det ene er Dupont.
Overraskelsen var stor, da tilbudet fra Dupont tikkede ind på e-mailen, for det viste sig at være næsten 2,5 gange højere end tilbudet fra det andet firme, og derudover inkluderede deres tilbud færre services.