Denna leverans- och leveransservice har visat sig vara otroligt pålitlig och pålitlig. Mitt paket anlände exakt när det utlovades och skicket var oklanderligt. Teamets uppmärksamhet på detaljer och ni... Se mere
Koftan var precis som jag trodde att den skulle vara, och snabb leverans. Men lägg gärna plagget i dubbla påsar. Lätt att när man klipper upp påsen så kan man klippa i plagget, vilket jag tyvärr gjord... Se mere
Så fina kläder. När jag beställt fick jag ett mejl bara efter 2 dagar att ett plagg var lite försenat och om jag ville vänta på att allt kommer samtidogt. Sån fin service. Bra kvalitet på det jag best... Se mere
Supersnabb leverans till Stockholm. Klänningen jag beställde sitter mycket bra. Byxorna jag köpte vid ett annat tillfälle sitter otroligt bra. Helnöjd. Tack.😍Den handskrivna raderna var trevligt att... Se mere
Vi har prisvärda kläder från kända märken hos Du & Jag i Ockelbo. Vårt sortiment av kläder hittar du bara hos oss då vi handplockar det bästa från flera olika märken - Vero Moda, Only, Caramelle, B Young, Name It och Jack & Jones bland annat. Vi erbjuder även bekväm handel och personlig service.
Södra Åsgatan 30B, 81630, Ockelbo, Sverige
- 0297-40123
- duojag.ockelbo@telia.com
- www.duojagockelbo.se
Snabb leverans och enkelt att beställa
Ett företag att lita på
Alltid att lita på !!!
Varor som överträffar mina förväntningar!
Bra återkoppling!
Bra pris!
Snabb leverans!
Liten trevlig butik med mycket…
Liten trevlig butik med mycket varierande plagg för alla åldersgrupper 👍
Och så kör de ofta livesändningar men man får vara snabb då 👋
Så kul med liven.Perfekt att beställa…
Så kul med liven.Perfekt att beställa och hämta.
Skönt med öppet köp.
Fina kläder och bra priser.
Helnöjd.
GOTT NYTT ÅR !
Snabb och bra service
Snabb leverans.
Fina kläder bra priser snabb leverans
Snabbleverans kläder i smak och…
Snabbleverans kläder i smak och prisklass. Ett trevligt skrivet personligt meddelande på fraktsedlarna detta gör mig väldigt glad.
Väldigt snabba med att leverera köpet
Väldigt snabba med att leverera köpet, samt trevlig att man får ett handskrivet tack för köpet
Allt fungerade jättebra 😍