Meget fornem service hos Duniduo
Meget fornem service hos Duniduo. Absolut en virksomhed som man har lyst til at støtte i fremtiden.
God service og venlig betjening! Fik en skarp pris på min kørepose. Hurtig ekspedition! Glæder mig til at modtage min varer. 5 stjerner herfra.
Super service - hurtig levering, hurtig respons og yderst hjælpsom.
Alle mine anbefalinger herfra!
Vi fandt ikke det tilbud, som vi mente skulle gælde til og med en dato, så vi ringede til dem. De var meget hjælpsomme, og vi fik varen dagen efter vi havde bestilt den. Super god service!
Jeg havda købt en duniduo for 1,5 år siden, fik et problem med bærepladen, hvorefter jeg skrev til dem. Fik svar med det samme selvom det var 2. juledag.
Har været super glad for duniduoen og er imponeret over deres service.
Jeg ringede til Duniduo, fordi jeg havde nogen spørgsmål ang. Duniposen, jeg fik helt klart den vejl. og hjælp jeg havde brug for, som vi ikke havde kunnet få i nogen af de fysiske forretninger vi var i.
Bestillingen gik hurtigt og vi havde posen efter 2 dage. Super dejligt.
Eneste minus var at pakken blev sendt til et posthus i byen, ikke til omdeling, men det havde været rart hvis vi selv kunne vælge posthuset, men det er et meget lille minus.
Kan anbefale det til andre
Vi har længe gået og overvejet en DUNIDUO og fandt nu et super tilbud på duniduo.dk. BBestillingen var super nem og overskuelig og evering gik endnu hurtigere end forventet. Vi havde den efter 2 dage og den var et stort hit med det samme ved vores lille datter!
Der manglede et lille savlestykke til den, så vi skrev til duniduo.dk og der var ingen problemer med at få det eftersendt. vi vil helt klart anbefale siden og produktet til andre, som leder efter et super produkt!
STOR ros herfra!