Scam. Door Instagram posts op hun eigen pagina, lijkt het alsof het product goed werkt door alle positieve reviews van kopers/gebruikers. Het werkt niet! Ik ben geen gram afgevallen, ondanks spo... Se mere

De capsules moesten terug vanwege schadelijke stoffen, contact gehad met de klantenservice en dan krijg ik te horen nee alleen capsules die in April zijn gekocht mogen terug. Heb het nagevraagd en kri... Se mere

Ik ben in 2 weken tijd 7 kilo afgevallen van de extra capsule dus je verliest degelijk wel, maar helaas heb ik wel een hogebloed druk gekregen van die pillen. Ik heb nog nooit last gehad van een hoge... Se mere

Geweldig! De pillen en thee werken super! Helaas zijn de pillen al een tijdje niet leverbaar anders had ik ze zo weer besteld !

1. Fitness- og ernæringstjeneste

het verkoop van natuurlijke afslank producten.

2,5

Under middel

Koop het niet

Koop het niet

Het heeft mij een beetje geholpen maar ik heb hele erge klachten gekregen. Duizeligheid, misselijkheid, spierpijn. Telkens wanneer ik het neem krijg ik dit soort klachten steeds dus als je wilt afvallen ga gewoon sporten dit soort dingen zijn gevaarlijk voor je gezondheid!!

23. august 2024

Goeie voornemers

In januari begonnen met de afslank pillen met waisttrainer en gel met begin gewicht 75 nu begin febrauri gewogen 67.25 🥰 zonder te sporten heb wel wat genoept maar ben daar wel voorzichtig mee al met al 8kilo kwijt!

1. januar 2024

Vreselijke klantenservice en niet klant…

Vreselijke klantenservice en niet klant gericht.
Producten die niet gepast zijn mogen geen eens geretourneerd worden. Ze geven aan dat de zegel is verbroken terwijl de zak waar het in zit is gewoon een dichtdruk zak dus niets van een verzegeling.
En dan het maat advies neem 1 maat kleiner schrijven ze. Als je dat doet zit je dus met een product wat niet past, maar je mag het ook niet terugsturen.

27. oktober 2023

openingstijden zijn rommelig

Ze houden geen rekening met klanten die zoals gewoonlijk de winkel bezoeken aan de hand van de openingstijden. er staat op Google dat ze open zijn, maar vinden het genoeg om een notitie achter de deur te laten met “eerder gesloten”. Ik weet niet hoe de producten zijn, maar als dit nu al zo gaat bespaar ik de moeite

6. oktober 2023

Besvarelse fra Dulorofficial

Helaas door overlijden van een naasten van mijn collega die op dat moment in dienst was waren we genoodzaakt de winkel te sluiten. Er hing ook inderdaad een briefje. Mijn excuses.

Pillen werken niet

De pillen 2 dossisen na elkaar gebruikt. Ben nog geen gram afgevallen ondanks gezond te eten en veel te bewegen.
Zeer jammer. Want ze beloven dus dat je afvalt .je betaald dan mega veel geld voor geen gram af te vallen.

15. august 2023

Op 26 juni ben ik begonnen met de Dulor…

Op 26 juni ben ik begonnen met de Dulor afslankpillen met een gewicht van 72,2 kilo. Vandaag, 9 juli, weeg ik 70,1 kilo. Dat is een gewichtsverlies van 2,1 kilo in twee weken! Ik denk dat ik veel meer had kunnen afvallen, maar helaas werken mijn darmen niet zoals voorheen sinds mijn bevalling. Super blij met het resultaat!

9. juli 2023

Aanrader

In het begin had ik niet verwacht dat het echt werkt en dat ik zou afvallen. Inmiddels al 3x besteld en de capsules helpen echt om af te vallen. Ik merk dat ik minder eetlust heb en dat ik sneller afval. Ik raad het zeker iedereen aan!

17. juni 2023

Niet verwacht!

Heel lang in twijfel gezeten om 't tebestellen ofniet, toch voor een proefpakketje gegaan ben nu op dag 4 en ben 2.5 kg verloren, wat ik echt niet had verwacht!! Ben benieuwd als ik op dag 7 ben hoeveel ik dan kwijt ben.

15. juni 2023

Super snelle service

Super snelle service! Ook bij vragen heel snel reactie! Ik zelf ben in 1,5 week tijd 3 kilo afgevallen met de capsules. Helaas door ziekte niet voort kunnen zetten. Net de maaltijdvervangers besteld. Ben benieuwd. Nogmaals bedankt.

16. maj 2023

Pure onzin, geef je geld hier niet aan uit!

Pure onzin!
Voor 4 weken gekocht, 100€.
Eet gezond, geen snoeper, beweeg hartstikke veel. Nog geen 0,2kg afgevallen. Jammer dat ik hierin ben getrapt door alle mooie screenshots.
En als ik hier iets over dm krijg ik alleen maar reacties over dat sporten niet moet tijdens de kuur. Lachwekkend.

6. april 2023

Hi Lisa,

Het klopt inderdaad als je sport dat je het op de weegschaal minder snel ziet. Mocht je sporten maakt je lichaam meer spiermassa aan en je vet gaat omlaag. Spier weegt meer dan vet waardoor je het op de weegschaal niet snel kunt zien. We raden dan ook niet aan om niet te sporten. Sporten is juist goed voor je. Alleen geven we aan dat het resultaat dan niet goed op de weegschaal te zien is.

Vriendelijke groet,
Dulor

Oplichtingspraktijk

Oplichtingspraktijk! De afslankcapsules werken totaal niet. Je valt letterlijk geen gram af. Nadat ik mijn negatieve ervaring op instagram deelde, hebben zij mij geblokkeerd. Er staan allleen printscreens van mensen met positieve ervaringen. Dit is nep!! Vandaar ook de printscreens. Waarom gwn geen berichten van volgers met positieve ervaringen. Het ergste vind ik niet het verspilde geld maar ik twijfel nu aan de ingrediënten van de capsules. Wat als hier schadelijke stoffen in zitten dir schadelijke gevolgen heeft voor de gezondheid? Aub mensen bestel niet!

3. april 2023

Hi,

Als er schadelijke stoffen in zaten zou het geen goedkeuring krijgen om verkocht te worden. Het kan dat het bij je geen werking heeft gehad. Als je je niet aan bepaalde regels hebt gehouden. Daarnaast hebben we geen bericht van je ontvangen. Het zou fijn zijn om te mailen bij zulke gevallen. Je zou de capsules zelf kunnen laten controleren. Ik zie ook dat u 4x heeft besteld als iets niet zou werken waarom zou u dan 4x bestellen?

Vriendelijke groet,
Dulor