Havde bestilt 3 dufte, men den ene viste sig, ikke at være på lager alligevel - så der skal lige styr på lagerføringen, derfor "kun" 4 ud af 5 denne gang. Men blev kontaktet af supporten og fik tils... Se mere
Meget langsom levering! Jeg har bestilt en vare for omkring en uge siden og den er stadig ikke leveret, trods at varen er på lager! Det strider imod, hvad der står på deres hjemmeside omkring levering... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Parfume - Spar 60 % på parfume
Ribe Landevej 146, 7100, Vejle, Danmark
- info@duftladen.dk
- www.duftladen.dk
Jeg har aldrig oplevet så dårlig…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service eller rettere mangel på samme! Bestilte d.1/2 2 produkter, og da der var gået 1 uge sendte jeg en mail for at høre hvor langt bestillingen var nået. Jeg har nu i dag over 1 måned efter intet svar fået. Jeg kan nu se på hjemmesiden, at der har været indbrud....jo bevares men derfor kan man vel godt svare på en mail eller give en tilbagemelding til de kunder, som har afgivet en bestilling og venter.
Jeg er ihvertfald færdig med at handle her!!!
Meget langsom levering
Meget langsom levering! Jeg har bestilt en vare for omkring en uge siden og den er stadig ikke leveret, trods at varen er på lager! Det strider imod, hvad der står på deres hjemmeside omkring leveringstid.
Modtog min parfume dagen efter…
Modtog min parfume dagen efter bestilling! Så kan det ikke gøres bedre. Plus super indpakning mm.
Lynhurtig levering - bestilte igår og modtog idag
Bestilte varer igår og modtog idag, det er sgu hurtig og god service - trods billige priser og fri fragt...
Kan varmt anbefales - jeg vender i hvert fald tilbage, hvis I har en tilbud jeg ikke kan modstå :D
Super service og hurtigt levering
Super service og hurtigt levering. Da jeg havde problemer med post nord, var Gitte så sød at sende en ny vare der kom dagen efter!
Har modtaget en super god duft i flot indpakning. Kan klart anbefales.
Som sagt "FREMRAGENDE" 😊
Jeg anbefaler 100 %.
Selv om der skete en fejl ved forsendelsen, har duftladen løst problemet meget professionelt. 😊
Fantastisk
En super hjemmeside med masser af skønne produkter og gode priser .. klart et sted jeg shopper igen :-)) og vil anbefale til andre..
Fantastisk
Fantastisk service og meget hurtig levering.
Meget tilfreds.
Lækre dufte
Kan klart anbefale duftladen 👌🏻 hurtig levering 👌🏻 Fantastisk Dufte til fornuftige priser 😁
Servicen er bare i top!
Hurtig levering og rigtig behagelig kundeservice!
Max. stjerner fra mig!
Super service og til suveræne priser!
Fandt min parfume og nogle hårprodukter til rigtig gode priser. Hurtig levering og overraskende flot pakket. Virkelig god oplevelse, som jeg kun kan varmt anbefale. God gået Duftladen – skal helt sikkert handle hos jer igen!
Super god og overskuelig hjemmeside!
Duftladen er en super hjemmeside med mange gode produkter til overskuelige priser. Siden er meget troværdig, samt nem at finde rundt på!
Helt sikkert 5 stjerner fra min side :)
Top service til den helt rigtige pris
En så flot service finder man ikke mange steder. En vejledning i særklasse som taler af mange års erfaring. Den smukkeste indpakning med en personlig hilsen, den bedste og hurtigste levering. Det bedste af alt et duft sted hvor man sparer penge fo den samme vare. Kan kun anbefale duftladen.dk at handle på. Jeg har fx lige købt mange af mine julegaver der i år, både enkelte dufte men også de gode tilbud i duftpakkerne. I kan trygt og sikkert købe her. Man bliver ikke snydt.
Skønne dufte, hurtig levering .
Super god og hurtig levering. Duftene er helt fantastiske❤❤❤ i love it. Kan varmt anbefale Gittes super gode parfumer❤
Tillidsvækkende !!
Hurtig levering. Her kan selv folk der har skepsis overfor at handle på nettet føle sig HELT trygge! Kan kun anbefales.
Hurtig levering til billige priser
Tak for den hurtige levering af min ordre. Kan klart anbefale Duftladen . Bedste priser / bedste udvalg og ikke noget fast abonnement.
Super service!
Rigtig gode priser og altid en god service fra Gitte!
Mit favorit sted til køb af dufte
De bedste tilbud☺ En personlig håndskrevet hilsen i pakken. Helt klart min favorit hjemmeside til køb af dufte. Har købt hos duftladen.dk et par gange og har kun været tilfreds. Vil klart anbefale til andre.