Jeg har handlet ved Duelund 4-5 gange og endnu engang har de vist sig at være enormt pålidelige. Har modtaget et sundt og flot frugttræ, hvor kvaliteten er særlig synlig ved både stamme-omkreds og... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bestilling og kommunikation var fint
Bestilling og kommunikation var fint. Æbletræet var lidt tørt i bladene og klumpen da det nåede frem, så det skulle meget hurtigt med klumpen i vand for at redde det.
Rigtig fint service og gode planter
Rigtig fint service og gode planter. Mine bedste anbefalinger herfra.
Hurtig levering, men...
Leveret på 1 dag, men alle planter var smidt i en stor papkasse som om det var tøj i en forsendelse. Nu var der nogle ret små planter med tykke grene så ingen skade sket, men det er en noget rodet og uprofessionel pakning.
Hurtigt levering
Ringe der op og spurte til en plante.
Super sød dame at snakke med, tjekke med det samme om plante var der, og satte den til side.
2 dage efter fik jeg nogle flotte planter, kan kun anbefale dem
Jeg har tidligere handlet hos jer
Jeg har tidligere handlet hos jer.Har nu handlet igen hos jer. Igen en god oplevelse. Købte avnbøg sidste år. De er vokset helt vildt. Er så tilfreds og ikke mindst hurtig levering.
Bestilte en plante som skulle med til…
Bestilte en plante som skulle med til en fødselsdag, bestilte i god tid, og til at afhente derude, men så havde de den ikke på lager, og kunne først afhente den efter fødselsdag, alt i alt tog det to uger, selv om der stod 1 til 2 dage. Og planten var meget tør, da den blev hentet
Syntes ikke rosen var,så flot
det var gode jordbærplanter
Hurtig og rigtig levering
Hurtig afsendelse og levering
Hurtig afsendelse og levering, samt super fint træ. Meget positivt 👍
Gode tilbud på blomster
Gode tilbud på blomster. Planterne blev leveret hurtig med fragtmand, så de ankom i god behold.
Fuldt ud tilfreds og kan kun anbefale Duelundsplanter.dk
Fik så fine blomster 2 dage efter…
Fik så fine blomster 2 dage efter bestillingen. Fragtmanden der kom med pakken var sød og venlig