1. Internetudbyder
  2. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Nyheder og information fra Dyrup-Sanderum Antenneforening

3,0

Middel

Ked af at sige det!!

Ked af at sige det!!! Men det virker ikke rigtigt!! Fik byttet min router, fik bedre signal.. Men kan ikke se en film uden at den hopper fra nettet.. Hele tiden! Det gjorde det ikke før, med fast speed.. Ved godt at prisen ikke er den samme, men helt ærligt!!! det er for ringe... Hverken pc eller tv er stabilt!!!! Ja, jeg har reset både tv og pc og router!! Nu må i lige stramme sokkerne!!!

5. oktober 2025

Haft 2 efterløns samtaler med Mette…

Haft 2 efterløns samtaler med Mette Schmidt DSA og det var en fornøjelse med en så kompetent og dygtig medarbejder, I øvrigt også talatlet.
Fik god rådgivning og er virkelig taknemmelig over at blive rådgivet så godt.
Mvh Ulla Jepsen

28. november 2024

Helt igennem fantastisk!

Jeg har haft DSA-net både hos mine forældre som barn og ung, og igen siden 2018 som voksen, da jeg flyttede tilbage til området. Der har aldrig været problemer der ikke er blevet fikset hurtigt, kundeservicen og hjælp har været god, og langt bedre end jeg har oplevet hos de store udbydere. Og så endda til en langt, langt lavere pris. ~95 kroner om måneden for 1.5 Gbit. Det er svært (eller umuligt?) at slå nogle steder, og sælgere lægger hurtigt røret på (eller opgiver i virkeligheden) når de hører jeg har internet hos DSA net. De kan slet ikke konkurrere med det, har jeg hørt flere af dem sige. Der er også kun meget pæne og rosende ord herfra - stort set ingen udfald og alting kører bare :)

7. august 2024

Blandet oplevelse

VIRKELIG et svært system at være i. Alt for uoverskueligt.
Der kan være lang ventetid på at komme igennem telefonisk.
Det er meget forskelligt, hvem man taler, om der er empati, medmenneskelighed og forståelse for en svær situation at være i.
Men når det så er sagt, er jeg nødt til at fremhæve en særlig person, der HVER gang har ydet så meget forståelse og har haft en utrolig tålmodighed.
Jeg anerkender virkelig Ilir Jakupis dygtighed inden for sit fag og alt, hvad det indebærer!

26. juni 2024

Elendig internet, elendig service

Elendig internet, kan ikke klare 4 enheder samtidigt, og endnu mere elendig service. Vi er blevet lovet at blive kontaktet af en tekniker i flere omgang, uden at der er sket noget. Vi skifter helt sikkert ved første anledning, det nytter ikke noget at prisen er lav, når servicen ikke engang kan matche den.
Mvh, Jelena

16. januar 2021

Hurtig service ☺

Bestilte internet om aftnen.
Fik en mail morgnen efter om at jeg kunne afhente mit modem. Allerede 1 - 1½ time efter afhentning, lige inden middag, var der blevet åbnet for mit internet.

Bestilling, opstæning og hul igennem indenfor 14-15 timer er ikke set før. ☺

1. april 2018

Havde 0.5 år uden større problemer

Havde 0.5 år uden større problemer, men siden januar er internettet blevet så utrolig ustabilt. Bliver konstant afbrudt og er væk i flere. Vi har efterhånden vendt os til at der er tidspunkter på dagen hvor vi bare ikke har internet også virker det pludselig igen efter et par timer.
Vi har fået it-support, men ingen forskel gjort.

15. april 2017

Overgangen til YouSee fra Dyrup- Sanderum - Antenneforening

Efter overgangen til YouSee er servicen blevet elendig , man ringer til kontoret flere gange og der sker ikke noget , jeg har haft mellemste pakke med bland selv i flere måneder , men det virker stadig ikke ?? jeg har rykket flere gange for at få en fra antenneforeningen til at komme for anden gang , så jeg kan komme til at se det jeg betaler for . Det værste er at vis man ringer til YouSee får man den besked at de ikke kan ( vil ) hjælpe med problemer, da de har indgået en aftale med DSA om at afhjælpe vad der må være af fejl . Med hensyn til en YouSee boks kan man heller ikke købe eller leje når man er medlem af antenneforeningen , det ville ellers være rart med alle de muligheder det indebærer . Jeg skal til slut anføre at det er med garanti ikke mig der ikke gør tingene efter foreskrifterne . Jeg overvejer kraftigt at opsige min aftale med antenneforeningen efter mere end 40 års medlemsskab .

16. januar 2017

Alletiders

Har været kunde siden 1997, og DSA har altid været billige og stabile, så længe man sørger for at forny sit hardware. Dvs. 1 gange køb af en ny router og et modem på 18 år kan ikke siges at være noget problem.
Flyt trygt ind i DSAs dækningsområde :)

18. april 2016

det er ringe!!!

har haft tv og internet hos dsa i et over et år nu og er ikke særlig inponeret.
deres i internet hopper ofte af og så virker det ikke i flere timer!!
og så betaler jeg så mit tv gennem min husleje men så en dag får jeg en regning som jeg så tror er for internet og betaler den så og finder så ud af det er tv regningen som de har sendt forkert.
og da jeg ringet til kundeservis siger de man skal ringe til en anden som man slet ikke kan få fat i!!
og det er så 4-6 måneder siden og har faktis opgivet at få de penge tilbage.

alt ialt. dårligt internet og dårlig kundeservis!!!

21. august 2011
Vis anmeldelser på alle sprog (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto