Stort og trist dyk for klubben
Stort og trist dyk for klubben, med uprofessionel varetagelse og håndtering efterfølgende.
Har to hunde med DRU stamtavle. Vi ville i grunden ikke udstille, men jeg blev ved med at få at vide, at vi skulle prøve, for de havde det rigtige sind og var meget racetypiske. Vi prøvede så for to år siden. Vi var helt grønne, havde aldrig udstillet før. Vi mødte op og fik masser af hjælp og råd. Alle var villige til at råde os. Alle snakkede med os. Ingen snobberi, bare hygge. Og nu er vi helt bidt af det og har fået en masse gode hundevenner. Kan varmt anbefale at tage på en DRU udstilling😊🐕
Vi elsker at udstille i dru. Altid hyggeligt og altid nogen der tager godt imod en. Vi ville ikke være i nogen anden klub
Har været medlem i over et år og jeg går på udstillinger med min hund. Det er en god klub med gode og hjælpsomme medlemmer. Klubben er i en rigtig positiv udvikling og reviderer løbende avlskriterierne. Kan klart anbefale den da det er en klub med fokus på sunde dyr.
Jeg har haft hund med DRU stamtavle i 1 1/2 år og har udstillet lige så lang tid, jeg føler at vi i DRU er en stor familie, det er altid dejlig at komme på udstilling og hvis du virkelig har behov for hjælp til noget omkring din hund kan du altid ringe:) den nye bestyrelse gør virkelig et stort stykke arbejde og det ville folk straks kunne se hvis de turde tage chancen og blive medlem af DRU:) jeg har aldrig fortrudt og glæder mig til en fremtid i DRU.
Jeg er lige startet med at udstille her i klubben, og er blevet varmt modtaget af alle. :-)
Jeg har også en hund der er registreret i DKK, så jeg stod lidt og vaklede imellem om jeg skulle melde mig ind i DKK eller DRU. Det blev DRU og jeg har overhovedet ikke fortrudt. Glæder mig hver gang jeg skal afsted. :-)
En god og seriøs klub.
Vi har udstillet der i snart 3 år og inden vi begyndte at udstille kiggede vi på dkk og dru.
Og dru var helt klart mere en klub for os og det har vi ikke fortrudt.
Og nu er der ny bestyrrelse og jeg skal lige love for at de strammer avls reglerne op.
Det er kun godt
DRU er efter min mening en meget seriøs og samtidig hyggelig og jordnær klub at være medlem af. Jeg har ingen dårlige erfaringer med den nye bestyrelse og synes de klarer deres arbejde rigtig godt.
Jeg har 2 chihuahuaer med stambog i DRU og jeg har simpelthen oplevet så meget åbenhed og støtte omkring mine to drenge, Hvadenten det har handlet om sygdom, udstilling, hyggesnak eller andet.
De forskellige krav er også blevet højere i klubben og det ser jeg kun som et plus.
Jeg vil til hver en tid anbefale DRU!
Dårlig og ubehøvlet behandling af hvalpekøbere fra bestyrelsens side. Dybt useriøst grundet manglende sundhedskrav i forbindelse med avl og ingen udstillingskrav til kommende avlsdyr.
Useriøst opdræt. Mangende sundhedstjek for arvelige sygdomme. Bliver en opdrætter smidt ud af DKK, på grund af salg af syge hvalpe kan vedkommende avle videre under DRU
Al min erfaring med dru har været at kvaliteten hos racerne er væsentligt ringere end ved dk´s eneste fci anerkendte kennelklub. Der er ringere kontrol og alt i alt virker mange kenneler som pengemaskiner, der tilsidesætter kvalitet og sundhed for kontanter.
Det er i tilfælde af problemer, at en god kennelklub beviser sit værd. Vi købte en Berner Sennen-hvalp gennem en af de kenneler, som DRU anbefaler påsine hvalpelister. Efter kort tid viste det sig, at hunden havde en medfødt hjertefejl, og den døde efter kun 4 måneder. Vi fik både DRU's og Forbrugerrådets ord for, at vi skulle have de 10.000 kr tilbage, som vi havde betalt for hunden (jf. købeloven), men DRU ville intet foretage sig, da kennelen nægtede at betale os pengene. De anbefaler stadig kennelen på hvalpelisten, og det undrer os, når nu kennelen på den måde bryder loven. Vi føler derfor, at DRU er en yderst utroværdig kennelklub, og man kan ikke bruge deres anbefalinger til noget som helst. Det skal siges, at sagen nu er overgået til forebrugerklagenævnet, når nu DRU ikke ønskede at hjælpe med at løse sagen, fx ved at smide kennelen ud af klubben.
En hundeklub for almindelige hundeejere. En klub som både er meget seriøs, men samtidig også hyggelig at være i, et sted hvor man altid får et venligt og hurtigt svar på sine spørgsmål, uden at skulle stilles om til 4-5 forskellige mennesker og vente i ugevis, som jeg i de senere år ofte oplevede i DKK. DRU laver seriøst avlsarbejde og gode udstillinger og kan varmt anbefales. Jeg har avlet næsten 20 år i DKK og de sidste 2½ år i DRU.